Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
HVERDAGSMAD – SIMRERETTER – JULEMAD – GÆSTEMIDDAGE – DESSERTER – KAGER – DRINKS I VINTERKOGEBOG deler Timm Vladimir ud af sine bedste opskrifter til årets kolde måneder. Hurtige retter til familien på travle hverdage og langsomme simreretter, der går til det meste og passer sig selv. Du får serveret genkendelige retter med et tvist til hele familien, traditionelle og nye bud på mad til festlige lejligheder som jul og nytår samt en lang række forslag til syltesager, bagværk, desserter og til drinks og drikke, der hører vinteren til. Timm Vladimir hylder sanserne og årstiden med retter, hvoraf mange har en helt særlig plads i hans gastronomiske familiehistorie. Med over 140 opskrifter er VINTERKOGEBOG den ultimative allround kogebog til dig, der elsker lækker mad til alle lejligheder, både når det skal gå stærkt, når der er tid til at hygge med familien i køkkenet, og når der ventes gæster. TIMM VLADIMIR er madskoleindehaver og tv-vært. Gennem 25 år har han været vært på forskellige tv-programmer og awardshows og lagt stemme til flere animationsfilm. Efter at have vundet Masterchef Danmark i 2011 begyndte han en karriere som kok og etablerede madskolen Timm Vladimirs Køkken – og i 2013 udgav han kogebogen Køkken. Timm har været vært for Den store bagedyst på DR siden 2014.
Sommerkogebog er en fantastisk bog skrevet af den velkendte forfatter, Timm Vladimir. Udgivet i 2022, denne bog er et must-have for enhver madentusiast. Genren er madlavning, og det er klart, at Vladimir har en dyb forståelse og passion for emnet. Bogen er fyldt med lækre opskrifter, der er perfekte til sommermånederne. Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at prøve nye opskrifter, er Sommerkogebog en fantastisk ressource. Bogen er udgivet af Alpha Forlag, en forlægger kendt for deres høje kvalitetsbøger. Med Sommerkogebog i dit køkken er du sikker på at imponere dine gæster med lækre retter hele sommeren.
Vil du gerne være dygtigere til at lave mad selv? Velkommen til Timm Vladimirs køkkenskole. Her kan alle være med – store som små, nybegyndere som øvede – børn, unge og de lidt ældre!Køkkenskole er en moderne grundkogebog for alle, der ikke har så meget erfaring med at lave mad, men rigtig gerne vil i gang, så man ikke bare kan lave god mad til sig selv, men også en middag til en man har kær, til familien eller til vennerne på kollegiet.Med bogen ønsker Timm Vladimir at lære unge og også mange voksne at begå sig i et køkken og at vise, hvor let det er at købe mindre take away. Og alle kan være med. Eneste forudsætning for at kunne lave bogens opskrifter er, at man elsker mad. Og som man siger: Øvelse gør mester – men mindre kan også gøre det!Bogens 200 opskrifter har fokus på den gode smag og på, at man hverken bruger mere af sin dyrebare tid end højst nødvendigt eller sprænger budgettet. Opskrifterne er nemme at gå til, og man bliver guidet med udførlig beskrivelse af arbejdsgange og procesbilleder.Der er retter til alle dagens måltider og masser af gode tips undervejs. Opskrifterne er inddelt i kapitlerne: God start på dagen, Snacktime, Asian sensation, Spice up your life, Supergrønt, Tilbage til rødderne, Kål, Italiensk i verdensklasse, Sovs eller sauce, Hønen og ægget, En god bøf, Simremad, Fars dag, Klassikere fra megagamle dage, Dåsemad, Grillbar og endelig Fisk og skaldyr.
Timm Vladimir giver dig opskrifter på retter, du elsker, men sjældent selv laver: Bøf bearnaise, tarte tatin, jomfruhummerbisque osv. Der er hverdagsmad og festmad til alle måltider.I Timm Vladimirs Køkken bliver der kreeret god hjemmelavet mad helt fra bunden af ordentlige råvarer. Madglæden og kreativiteten er i top og det smitter!Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/*****- Politiken
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.