Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Tine Fristrup

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • Spar 10%
    af Janne Hedegaard Hansen, Marianne Skytte, Jens Erik Kristensen, mfl.
    430,95 kr.

    At hjælpe mennesker i udsatte positioner er en grundlæggende del af pædagogens arbejde, og de områder, hvor pædagoger arbejder med mennesker med særligt behov for pædagogisk støtte, omsorg og opdragelse, er mangeartede.Bogen henvender sig dels til studerende på den pædagogiske professionsuddannelse (uanset om de vil specialisere sig til arbejdet med børn og unge, mennesker med nedsat funktionsevne eller mennesker med sociale problemer), dels til masteruddannelsen i socialpædagogik samt valgfaget socialpædagogik på kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi, sociologi og psykologi.Bogen indeholder relevante teorier om fx diagnoser, social udsathed og lovgivningsmæssige forhold og belyser de komplekse sammenhænge, hvori socialpædagogik foregår, udvikles og forandres.

  • af Janne Hedegaard Hansen, Bjørg Kjær, Kirsten Baltzer, mfl.
    457,95 kr.

    Ethvert samfund må overveje, hvad det som fællesskab skal tilbyde børn og unge, og hvad det forventer af dem. Skal samfundet først og fremmest skabe rammer for, at børnene og de unge kan realisere deres drømme, udnytte deres potentialer og lære at klare sig selv? Eller skal det sørge for, at ingen ekskluderes, og alle får mulighed for at klare sig så godt som muligt, og drage omsorg for dem, der ikke kan klare sig selv?Ofte betragtes inklusion som en opgave, der primært påhviler daginstitutionen eller skolen, og som kun retter sig mod specifikke børn og unge med såkaldt særlige behov eller i såkaldte vanskelige læringssituationer. Traditionelt har inklusionsopgaven hørt til det special- eller socialpædagogiske arbejdsområde, og spørgsmålet har primært været, hvordan man kunne integrere social- og specialpædagogiske kompetencer og færdigheder i det almenpædagogiske miljø i skole og daginstitution.Inklusion og eksklusion giver et andet bud på inklusion. Bogen bygger på den antagelse, at børns og unges læring, udvikling og deltagelse i samfundet grundlæggende er et socialt anliggende. Den forstår inklusion som en social praksis, dvs. en praksis, der både producerer og reproducerer normer, regler, rutiner gennem sociale processer, interaktioner og relationer. Bogen bidrager med viden, der kan give en dybere forståelse af inklusions- og eksklusionsprocesser i samfundet og dets institutioner, og om, hvad det betyder for børn og unge at møde både inkluderende og ekskluderende processer i deres liv.

  • af Tine Fristrup, Søren Nagbøl, Line Borum Vesterheim, mfl.
    267,95 kr.

    Bogen giver dig redskaber til at udføre oplevelsesanalyser og leverer en række eksempler på, hvordan det kan gøres. Bogen henvender sig især til studerende og undervisere ved humanistiske og samfundsvidenskabelige uddannelser.Oplevelsesanalyse – Om vidensudvikling handler om at undersøge og analysere oplevelser af livssammenhænge. Overordnet kan den benyttes til at hente viden ved at analysere og fortolke: 1) den enkeltes oplevelse af et tema og 2) det sanselige sammenspil mellem en gruppe menneskers oplevelser af samme eller forskellige temaer. Dem sættes der ord på i kollokvier, altså fortolkningsfællesskaber. Heri er grundstammen tænkningens, følelsernes og drifternes "erfaringsaspekter". I fortolkningsfællesskaber bliver de erfaringer synlige gennem undersøgelser af sproglige og andre symboler.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.