Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
En kogebog – kun med RåvildtEndelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør. Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
I den tredje kogebog i serien ’DET HELT VILDT’ går vi i kødet på vildsvinet. Alle opskrifter i denne kogebog handler kun om vildsvin og om de mange tilberedningsmuligheder, når vildsvinet kommer i køkkenet. Her er grundige beskrivelser af håndteringen af vildsvinet - fra nedlæggelsen af dyret, hvor vildsvinet skal brækkes og parteres, og til de mange forskellige muligheder for tilberedning af kødet lige fra hverdagsretter til vildtmiddage.Udkommer også på svensk primo 2023
Håndbogen beskriver hårdføre palmer, og alle aspekter af deres dyrkning i det danske klima. Bogen er til dig der gerne vil lykkes med palmer i haven. Om du er nybegynder eller erfaren er uden betydning, for bogen gennemgår på en let forståelig måde hvordan det gøres.Skrevet af Henrik Pedersen der er ekspert i hårdføre palmer, uddannet miljøgeolog og søn af en planteforsker. Han har spiret en palme som i dag er 4 meter høj, og han har egen palmeproduktion på friland. Det er derfor også historien om iværksætteri uden sidestykke i Danmark.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.