Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Alinea

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  124,95 kr.

  Pengesedler er en spændende bog, der blev udgivet af Alinea i 2000. Bogen dykker ned i de mange aspekter af pengesedler, fra deres historie til deres design og betydning i samfundet. Uden en specifik forfatter er denne bog et produkt af mange eksperter inden for feltet, der bidrager med deres viden og indsigt. Genren er ikke let at definere, da den spænder over flere områder, men det er en fascinerende læsning for alle, der er interesserede i økonomi, design eller historie. Udgivet af Alinea, en velkendt udgiver, er du sikker på at få en bog af høj kvalitet, der vil være en værdifuld tilføjelse til enhver boghylde. Så hvis du er nysgerrig efter at lære mere om pengesedler, er denne bog et must-read.

 • af Susanne Damm
  223,95 kr.

  Indholdsmæssigt er bogen identisk med Matematisk opslagsbog i systemet Matematrix. Matematikhåndbogen henvender sig til: • Elever, der har brug for hjælp til selvhjælp. • Forældre, der vil hjælpe deres børn med matematik. • Studerende ved alle videregående uddannelser, hvor grundskolens pensum i matematik forudsættes bekendt.

 • af Hilmar Pedersen
  98,95 kr.

 • af Vibeke Petersen, Mads Hermansen & Ole Løw
  98,95 kr.

  Enstudie- og arbejdsbog til brug for grunduddannelser og efteruddannelser i de professioner, der har relationen til andre i centrum. Det er en bog til lærere, pædagoger, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter og socialrådgivere, men også andre faggrupper, der fx har med personalepleje at gøre, har glæde af bogen.Meget samarbejde mislykkes, fordi relationen mellem parterne af forskellige grunde ikke fungerer. Det sker tit selv om intentioner og moral er høj, og de faglige kvalifikationer er i orden.Med denne bog fokuseres på en professionalisering af kommunikation og samarbejde. Det gøres både i teori og ved at vise, hvordan man kan øve og træne sig til en bedre, mere tilfredsstillende praksis.Bogen er inddelt i to hoveddele. Første del behandler forskellige teoretiske perspektiver på kommunikation og samarbejde med inspiration fra systemiske, socialkonstruktivistiske og narrative teorier.Anden del sætter fokus på relationskompetencer i forbindelse med udvikling af professionelle hjælpesamtaler, hvor forfatterne præsenterer og præciserer en række nyttige begreber, metoder og forholdemåder.

 • af Dansk Sprognævn
  163,95 kr.

  Retskrivningsordbogen er den officielle danske retskrivningsordbog, som redigeres og udgives af Dansk Sprognævn. 4. udgave af Retskrivningsordbogen er en helt ny og gennemrevideret udgave af 3. udgave. I Retskrivningsordbogen kan du finde oplysninger om stavning, bøjning og tegnsætning. Ordbogen består af ca. 64.000 opslagsord og et afsnit med retskrivningsregler. Ordbogen er opdateret med mange nyere ord, fx app, barista, burka, carpaccio, halloween og skole-hjem-samtale. Som noget nyt har mange opslagsord oplysninger om ordets betydning så du kan se om du har fundet det rigtige ord. Ordbogen indeholder også en række ændringer af retskrivningsreglerne, bl.a. i brugen af bindestreger og forkortelser. Nu er det fx korrekt at skrive både gør-det-selv-køkken og gør det selv-køkken, it eller IT, cd eller CD, dvd eller DVD.

 • af Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  318,95 kr.

  Den første læsning 1.kl. Læsebogen, er en fantastisk bog skrevet af Ina Borstrøm. Udgivet af Alinea i 1999, denne bog tilbyder en unik indgang til læsning for første klasse elever. Genren af bogen er uddannelsesmæssig, og den er designet til at hjælpe børn med at udvikle deres læsefærdigheder fra en tidlig alder. Bogen er fyldt med spændende historier og aktiviteter, der gør læring sjovt og engagerende. Ina Borstrøm har gjort et fantastisk arbejde med at skabe en bog, der er både informativ og underholdende. Den første læsning 1.kl. Læsebogen er en vigtig ressource for enhver forælder eller lærer, der ønsker at hjælpe deres børn med at udvikle stærke læsefærdigheder. Takket være Alinea for at bringe denne fantastiske ressource til verden.

 • af Ole Zoltan Göller
  188,95 kr.

  Greb om analysen præsenterer og gennemgår analysemodeller til forskellige genrer - fra folkeviser til romaner, fagtekster, film, reklamer og hjemmesider. Opslagsbogen giver også nyttig viden om symboler og sprog samt tips til egne præsentationer og skriftligt arbejde. Greb om analysen samler de vigtigste redskaber til analysearbejdet i dansk. Greb om ... er en serie af opslagsbøger til folkeskolens ældste klasser, ungdomsuddannelserne og andre studerende. Greb om ... er den hurtige vej til viden og redskaber i arbejdet med tekster og sprog.

 • af Forlaget Alinea
  53,95 kr.

  Formelsamling er en essentiel bog for enhver studerende. Udgivet i 2011 af det velrenommerede forlag, Alinea, denne bog er en skattekiste af vigtige formler, der er nødvendige for at forstå og mestre forskellige videnskabelige og matematiske koncepter. Selvom forfatteren er unavngiven, er indholdet af bogen både dybtgående og letforståeligt, hvilket gør det til en uvurderlig ressource for både begyndere og erfarne læsere. Genren af bogen er akademisk, men det er skrevet på en måde, der gør det tilgængeligt for alle. Kort sagt, Formelsamling er en uundværlig bog, der fortjener en plads på hver studerendes boghylde.

 • af Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  318,95 kr.

  Den første læsning 2.kl. Læsebogen er en fantastisk bog skrevet af den talentfulde forfatter Ina Borstrøm. Udgivet i 2016, denne bog er en del af en serie designet til at hjælpe unge læsere med at udvikle deres læsefærdigheder. Denne bog er perfekt til dem, der er i 2. klasse og begynder at læse på egen hånd. Bogen er fyldt med spændende historier, der vil holde børnene engageret og motiveret til at læse mere. Genren af bogen er uddannelsesmæssig, hvilket gør det til et fantastisk værktøj til både lærere og forældre. Den første læsning 2.kl. Læsebogen er udgivet af Alinea, en anerkendt forlægger i uddannelsesverdenen. Denne bog er et must-have for alle unge læsere, der ønsker at forbedre deres læsefærdigheder.

 • af Lone Rørbech
  323,95 kr.

  Dette er en fagbog om stemmens grundlæggende funktioner.Stemmebrugslære er en bog om stemmens funktion. Den gennemgår stemmens anatomi og fysiologi og forklarer, hvordan det lader sig gøre at forme lyd: at tale og at synge - en proces hvor både struben, åndedrættet, de øvre taleorganer, hjernen og øret indgår. Et kompliceret netværk af muskler skal styres og bringes ind i et meget fint balanceret samarbejde. Bogen beskriver de vigtigste strukturer og faser i denne proces: vejrtrækningens og luftstrømmens styring, stemmelæbernes bevægelser, støttebegrebet, den optimale stemmefunktion, baningen af nerveimpulser, træningens teori, artikulation og resonans mv.Stemmebrugslære henvender sig til alle, der har brug for en grundviden om stemmen. Den giver svar på, hvordan stemmeapparatet er bygget, og hvordan det fungerer. Bogen handler om den normale stemme, ikke om stemmesygdomme og tale-hørevanskeligheder. Der er ingen øvelsesmaterialer i bogen. Det drejer sig om at kende instrumentet, ikke om at kunne reparere det eller spille på det.

 • af Susanne Damm
  214,94 kr.

  Indholdsmæssigt er bogen identisk med Matematikhåndbogen. Matematrix opslagsbog henvender sig til:• Elever, der har brug for hjælp til selvhjælp.• Forældre, der vil hjælpe deres børn med matematik.• Studerende ved alle videregående uddannelser, hvor grundskolens pensum i matematik forudsættes bekendt.

 • af Jette Stenlev, Spencer Kagan & Kagan Publishing
  578,95 kr.

  Grundbogen i Cooperative Learning, som alle taler om. Få en professionel indføring i grundbegreberne og i de mange Cooperative Learning-strukturer, som allerede har forandret undervisningen i talrige klasseværelser. Cooperative Learning af Spencer Kagan og Jette Stenlev indeholder 46 strukturer med helt konkrete anvisninger på, hvordan man organiserer undervisningen. Bogen Cooperative Learning giver helt konkrete anvisninger på, hvordan man organiserer undervisningen i samarbejdsstrukturer, der gør skolearbejdet lettere, sjovere og mere udbytterigt for eleverne. Bogen indeholder kapitler om tænkningen bag Cooperative Learning og om arbejdet med udviklingen af elevernes sociale og kommunikative kompetencer. Alle bogens 46 strukturer er opstillet i simple trin og med praktiske tips og faglige ideer til hver enkelt struktur, der gør det let at implementere dem i undervisningen. Test-resultater med Cooperative Learning i bl.a. læsning, skrivning, sprog og matematik er opsigtsvækkende. Ud over et endnu større fagligt udbytte udvikler eleverne en række vigtige sociale færdigheder. Og så er det sjovt at være elev i et Cooperative Learning-klasseværelse!

 • af Birgit Dilling Jandorf & Karl-Åge Andreasen
  503,95 kr.

  Dette er en lærerhenvendt flergangsbog om dysleksi.TilgangForskning støtter hypotesen om, at dysleksi først og fremmest handler om problemer med afkodningen, og at denne vanskelighed har sin årsag i mangler i det fonologiske system. Et gennemgående tema i denne bog er derfor fonologiske vanskeligheder.Dysleksi - fra teori til praksis indeholder også en beskrivelse af testen Logos til afdækning af læsevanskeligheder og en vejledning i pædagogiske tiltag, der kan iværksættes for at hjælpe den enkelte elev.Denne 5. udgave har gennemgået en omfattende revision med de sidste års udvikling inden for dysleksiforskningen, men har beholdt samme struktur og kapitelinddeling som tidligere udgaver.IndholdDysleksi - fra teori til praksis indeholder følgende kapitler:Hvad er dysleksi?Afkodningsvanskeligheder - et hovedkendetegn ved dysleksiRetskrivningsvanskeligheder - et hovedkendetegn ved dysleksiDysleksi og fonologiDysleksi og læseforståelseDysleksiens biologiske fundamentUndersøgelse og diagnosticeringPædagogiske tiltag.

 • af Bjarne Furhauge, Karl Erik Balsvig & Svend Ove Rasmussen
  305,95 kr.

 • af Astrid Frylmark
  198,95 kr.

  Dette er en fagbog til professionelle voksne og forældre til børn i daginstitutioner.Pædagoger og talepædagoger løfter i højere og højere grad opgaver vedrørende børnenes sproglige udvikling - måske som en generel indsats, og måske også som følge af sprogvurderinger i børnehaven med efterfølgende behov for fokuseret og særlig indsats.Jo flere ord et barn kender, jo flere ord lærer det - som en snebold, der ruller. Barnets ordforråd og viden om verden har stor betydning for læring og læseudvikling. Sproget er en værdifuld skat, som børn opbygger i deres første leveår.Det vi kalder sprog rummer sprogforståelse, samtaleformåen, ordforråd, sætningskonstruktion, ordbøjning og lydsystem. Den teoretiske del i bogen handler blandt andet om disse områder.De 100 sproglege er bygget op over temaerne:DyrNavneMadTransportmidlerMøblerPlanterFarverTøjUdsagnsordTillægsord.Der er aktivitetssider, lytteleg og forslag til samtale til hvert emne. Det vigtigste i sproglegene er ikke, om det er rigtigt eller forkert. Målet er at få en oplevelse af, at ord er interessante at opdage og reflektere over - at få bedre sprog og tale med Ordtennis.De 100 lege er velegnede til børn med særlige behov for sproglige aktiviteter, som styrker ordmobiliseringen, fantasien og fortælleevnen. Bogen henvender sig til talepædagoger, pædagoger og forældre, der ønsker lege til hyggelige og udviklende stunder med børnene.

 • af Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  173,95 kr.

  Denne bog er en flergangsbog til danskundervisningen i 3. klasse.Ida og Emil er flyttet til Østerby og begynder på en ny skole efter sommerferien. Her møder de en masse nye venner og kommer med i skolebladet. Det viser sig hurtigt, at der sker mystiske ting på skolen, og sammen med resten af skolebladet går Emil og Ida i gang med at undersøge sagen. Brug bolden er den ene af i alt seks børneromaner i serien Den sikre læsning. Romanerne er seks afsluttede historier, der tager hensyn til den urutinerede læser, som skal i gang med de første længere kapitelbøger. Romanerne er udarbejdet med læsepædagogiske hensyn og indfrier samtidig de øgede krav til tekstmængde og ordvalg.

 • - tekstbog
  af Liv Kristiane Bugge¤Svein Halvorsen¤Silvia Rovira¤Peter Rohde Jensen¤Paul Klitnæs
  378,95 kr.

 • af Jesper Skov & Mikkel Thrane Lassen
  333,95 kr.

  Italien er et paradoksalt land. På den ene side begejstres vi over landets geografiske skønhed, gastronomi og kunst. På den anden side væmmes vi, når det handler om den politiske ledelse, korruptionen og den organiserede kriminalitet. Italien blev først til i 1861, og er i egen selvforståelse det antikke Roms politiske, økonomiske og kulturelle arvtager. Uagtet landets ofte perifere stilling i Europa. Italiens historie, der især henvender sig til historie- og samfundsfagsundervisningen, er i 7 kapitler. De rummer historien om Garibaldi, Mussolini og Berlusconis Italien - et Italien, der ikke altid har været det samme som italienernes Italien.

 • af Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  114,94 kr.

  Den første læsning 0. kl. Lydret fri læsning, Bo i kø, er en fascinerende bog skrevet af den dygtige forfatter Ina Borstrøm. Denne bog, der falder inden for genren af ​​børnelitteratur, blev først udgivet i 2018 af det velrenommerede forlag Alinea. Det er en bog, der er designet til at hjælpe børn i 0. klasse med at udvikle deres læsefærdigheder på en sjov og interaktiv måde. Bogen bruger en lydret tilgang til læsning, hvilket betyder, at børnene lærer at læse ved at lytte til og efterligne lydene i ordene. I 'Bo i kø' vil børnene blive introduceret for en række forskellige karakterer og situationer, der vil holde dem engageret og motiveret til at læse. Denne bog er en fantastisk ressource for både lærere og forældre, der ønsker at støtte deres børns læseudvikling. Så hvis du leder efter en bog, der kan gøre læsning sjovt og spændende for dit barn, så er 'Den første læsning 0. kl. Lydret fri læsning, Bo i kø' det perfekte valg.

 • af Yvonne Lund & Elsebeth Otzen
  269,95 kr.

  Dette er en fagbog til lærere, der arbejder med elever, der har svært ved at læse og skrive.Specialpædagogisk guide til læsning og skrivning er en fagbog til lærere, der arbejder med elever i 1. og 2. klasse, der har svært ved at lære at læse og skrive og til ældre elever, der ikke er kommet i gang med tilegnelsen af skriftsproget. Bogen beskriver undervisning i den inkluderende skole og organisering af arbejdet med elever, som har særlige behov. Denne 2. udgave af af bogen er opdateret med nye forskningsresultater af, hvad der virker for elever med læse- og skrivevanskeligheder.Det gennemgående tema i bogen er det bevidste og målrettede arbejde med den enkelte elev. I forbindelse med dette er der udarbejdet en model for undervisningsforløb, som indeholder afdækning af elevens færdigheder, idéer til metoder og aktiviteter og endelig en evaluering af det lærte.Bogen viser et konkret eksempel på en elevs testning, undervisning og re-testning. Den indeholder desuden afsnit om andre læsepædagogiske oplæg, om computeren som hjælpemiddel og et afsnit om, hvordan forældrene bedst kan støtte deres barn i hjemmearbejdet.Specialpædagogisk guide til læsning og skrivning benyttes med fordel sammen med det tilhørende prøvemateriale.DownloadsKopiark 1 Kopiark 2 Kopiark 3 Kopiark 4

 • - 2200 illustrerede opslagsord alfabetisk
  af Henrik Dahl
  308,95 kr.

 • af Niels Holck
  94,95 - 528,95 kr.

  Sprogets univers handler om det danske sprog. Der peges på de utallige muligheder for at bruge sproget varieret, smukt og hensigtsmæssigt såvel mundtligt som skriftligt. Sprogets univers er en håndbog til brug for alle der arbejder med dansk sprog.Lærestuderende kan anvende den til studiet af dansk sprog i forbindelse med linjefaget dansk, samt i praktik. Dansklærere i folkeskolen, såvel nye som mere erfarne, kan her hente inspiration og ideer til arbejdet med dansk sprog.

 • af Ruth Flensted
  128,95 kr.

 •  
  59,94 kr.

  Taltavle med den lille gangetabel.

 • af Hilmar Pedersen
  98,95 kr.

 • af Anne-Marie Donslund, Ina Borstrøm & Dorthe Klint Pedersen
  158,95 kr.

  Ida og Emil og resten af skolebladet dykker ned i østerbys spændende historie. Snart støder de på skjulte hemmeligheder fra fortiden, og det viser sig, at det slet ikke er så nemt at grave sandheden frem.Hemmeligheder og løgne lokker skolebladet til at gå efter guldet, og snart går den vilde skattejagt. Den sikre LæSNING består af seks børneromaner.Gå efter guldet! er 3. bog i denne serie.Til serien hører også arbejdsbog og lærervejledning.

 • af Ina Borstrøm & Dorthe Klint Petersen
  123,95 kr.

  Den første læsning 1.kl. Arbejdsbog er en fantastisk bog skrevet af den talentfulde forfatter Ina Borstrøm. Udgivet i 1999, denne bog er en ægte klassiker inden for sin genre. Den første læsning 1.kl. Arbejdsbog er ikke bare en bog, det er en guide til at hjælpe børn med at udvikle deres læsefærdigheder på en sjov og interaktiv måde. Denne bog er fyldt med spændende aktiviteter og øvelser, der vil holde børn engagerede og motiverede til at lære. Udgivet af den anerkendte forlag Alinea, er denne bog et must-have for alle forældre, der ønsker at støtte deres børns læseudvikling. Den første læsning 1.kl. Arbejdsbog er mere end bare en bog, det er et værktøj til at forme fremtidens læsere.

 • af Susanne Kjær Harms, Lena Bülow-Olsen & Vibeke Skaarup
  198,95 kr.

  Denne bog er en engangsbog til danskundervisningen i 3. klasse.I d'dansk, Træningshæfte, 3. klasse skriver eleverne selv i forbindelse med arbejdet med teksterne i fællesbogen. Bogen indeholder desuden opgaver med fokus på sprog og evaluering.

 • af Hilmar Pedersen
  98,95 kr.

 • af Josefine Ottesen
  170,95 - 188,95 kr.

  I serien om Drageherren tager Dian ud på en lang rejse. Han vil kæmpe for at befri landet Terra fra den onde Nagir. På sin rejse kæmper Dian mod onde fjender. Men han får også nye venner for livet. Sammen kæmper de for Terras frihed, mens de finder ud af, hvem Dian i virkeligheden er.Hvert forår skal dragen have et offer. Det har den onde Nagir bestemt. I år er Dian dragens offer. Når det er nat, kommer dragen efter ham.Blå læseklubDe 11 bind i serien om Drageherren er udgivet i Alineas Blå Læseklub, som er letlæsningsbøger til de letøvede læsere i indskolingen og på mellemtrinnet . Bøgerne er i hardback, så børnene føler, at de sidder med en rigtig bog, og teksten er læsepædagogisk bearbejdet. Bogen egner sig godt til læsetræning, strukturerede læseindsatser og gode læseoplevelser.Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på læseklub.alinea.dkDrageherren findes også på engelsk under titlen The Lord of the Dragon.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.