Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Anna Holm

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Anna Holm
    392,95 kr.

    Grilling er at tilberede noget på en grill eller åben ild, med en direkte varmekilde, med låget åbent. Lidt eller ingen røg er involveret i processen, og det bruges til ting, der koger godt over medium til høj varme.Grillning udføres med låget lukket, over lav, normalt indirekte varme, ofte involverer rygning som en del af tilberedningsmetoden. Den bruges til større udskæringer og led, der nyder godt af lange tilberedningstider og kan håndtere smagen af røg.GrilltipsA. Når du tilbereder bøffer, skal du bruge høj, direkte varme. Det betyder tilberedningstid mellem 9 og 12 minutter for en medium bøf.B. Til burgere, brug medium til høj, direkte varme. Det betyder 8 til 10 minutter for en medium burger.C. Til svinekød, brug, direkte varme. Det betyder, at en tykt skåret svinekotelet vil være færdig på cirka 12 minutter.D. Til kylling, brug indirekte varme. Selvfølgelig er det længere tilberedningstid, men det sikrer, at kyllingen er gennemstegt, og forhindrer, at den tørrer ud. Det betyder, at kyllingebryst er færdige på omkring 20-25 minutter.E. Hvis du bruger sauce, skal du bruge medium varme og vente til de sidste 5 minutter af tilberedningen. Sauce kan have meget sukker, og sukker brænder.F. Til pølse, brug indirekte varme. Fordi pølse har et højere fedtindhold, er dette vigtigt for at sikre, at det ikkebrænder/forkuller, mens det koger helt. Det betyder, at pølsen er færdig på cirka 25 minutter.G. Til fisk, brug høj, direkte varme. Det betyder, at en laksefilet er færdig på cirka 10 minutter.H. Du må ikke punktere dit kød. Stol på temperaturen og tilberedningstider.I. Skub ikke dit kød ned mod ristene. Dette fremmer opblussen. Opblusninger er farlige. De fører også til forbrænding af din mad.J. Til grøntsager, læg olie i, vend ofte og undgå for meget forkulning.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.