Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det er trist at skulle smide madrester og tiloversblevne ingredienser ud, fordi du ikke får brugt dem, før de bliver dårlige.Det behøver ikke være fordi, du har glemt dem.Nej, oftest er det største problem at finde på noget at bruge dem til.For det kan være svært at se, hvad du skal bruge en rest æggehvider til. Eller at gennemskue, hvad du skal bruge en ingrediens til, som var købt ind specielt til en bestemt ret.Bogen SPIS OP – og undgå madspild giver dig en smart metode til at gentænke dine madrester som ingredienser i en ny ret.Samtidig kan du få brugt de ingredienser, du har tilovers ved at anvende dem som erstatninger for dem, du skal bruge til den mad, du laver i dag.Bruger du bogens 7 grundopskrifter og det store kapitel med ingredienserstatninger, sparer du både madbudgettet og miljøet for en masse madaffald. Og slipper for at ærgre dig over, at skulle smide mad ud.Alle som køber bogen få QR-kode for nem adgang til bogens lukkede Facebook-gruppe Spis Op!
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.