Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Oplev det ægte og uspolerede Rom. Helge Kamp har boet i Rom i kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i den lille by Sutri lidt nord for byen. Forfatteren er af mange kendt fra den store internetportal www.rom-guide.dk og har tidligere udgivet bøgerne Ægte Romerske Spisesteder og Mellem de syv høje. De mange, der gennem tiden har oplevet Helge Kamp som foredragsholder eller guide på slentreture i Rom, ved at han er lidt af en kapacitet, når det gælder underholdende historier, legender og alternative seværdigheder. I denne unikke bog tager forfatteren os med på hele 14 spændende slentreture gennem Roms forskellige kvarterer (rioni), mens han fortæller sagn og legender, små historier og viser os ""ting og sager"", som vi aldrig havde fundet med den traditionelle guidebog. Hver slentretur starter med en fængslende beskrivelse af det område, som vi efterfølgende skal besøge. Selve turen er nøje tilrettelagt og vist på overskuelige kort, så vi får set en masse - udover de obligatoriske seværdigheder, som man naturligvis skal besøge på en tur til Rom. I bogen afslører forfatteren adresserne på ikke mindre end 30 ægte romerske spisesteder - eller ""madhuler"", som han ynder at kalde disse turistfri steder, hvor man stadig kan opleve et autentisk miljø og få mad af bedste karat til fornuftige priser. Denne bog er således nøglen til en oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der ligger lige omkring hjørnet - men alligevel udenfor turisternes fodsti. Benyt bogen som en uvurderlig guide næste gang du skal til Rom, eller som underholdende læsning før, på eller efter rejsen.
Denne helt unikke bog er uundværlig for enhver Rom-rejsende, der vil sikre sig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange turistfælder. På let og overskuelig vis beskriver Helge Kamp en række ægte romerske spisesteder, der alle byder på suveræn italiensk madkunst og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket. Spisestederne - eller madhulerne - som forfatteren ynder at kalde sine favoritter i Rom er omhyggeligt udvalgt efter kvalitet og atmosfære. Bogens spisesteder er også valgt efter beliggenhed, således der aldrig er langt, når der 2 gange dagligt udsendes liflige dufte over byen. Nøjagtige kortskitser viser vej til de enkelte spisesteder, hvorfor det aldrig vil volde problemer at finde frem til dagens madoplevelse - også selvom det er første gang man besøger den evige stad. Der afsluttes med en meget omfattende mad-parleur, der gør det muligt at tyde menukortet på de omtalte spisesteder, hvor italiensk i mange tilfælde er det eneste sprog der tales. Bogen er således nøglen til oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der kun ligger lige omkring hjørnet - men alligevel godt gemt fra turisternes fodsti. Helge Kamp har opholdt sig i Rom gennem kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i Sutri lidt nord for byen.
En kærkommen bog for enhver Rom-elsker – og de der bliver det.Den danske arkæolog Georg Zoëga brugte ordet aldrig, når han skulle beskrive sine følelser for Rom. "Enten har du aldrig set Rom, eller også kan du aldrig forlade den". Så gribende indleder forfatteren og Rom-specialisten Helge Kamp denne storslåede hyldest til sit højt elskede Rom.I denne poetiske præsentation ser vi Rom, som vi måske aldrig har set den tidligere og det er således en helt unik "øjenåbner" til sin vidunderlige by ved Tiberen, Helge Kamp her præsenterer i opulent form. På nærmest traditionel vis slentrer forfatteren gennem byens kvarterer og nyder nuet, mens han åbner for et skatkammer, som kun få kender eksistensen af.På slentreturen gennem Rom har Helge Kamp allieret sig med vennen og kunstneren Steffen Bue, der ikke kun har set byen, men også i den grad har taget den til sig. Med en mesters sikkerhed, tryller Steffen Bue efter for godt befindende, med elegante og raffinerede penselstrøg, sine inspirationer frem for vore øjne.Aldrig har Rom været hyldet med slig delikatesse. Livsglæden, det søde liv, den italienske livsstil fornemmes i alle Steffen Bues værker. Man hører den brummende lyd fra Vespaerne og de små Cinquecento, som smutter rundt i de pittoreske, gamle gader ved foden af det majestætiske Colosseum. Dette er i sandhed en guidet tur i Roms storhed, som man ikke kan modstå, fordi man her får vist vejen, som man må følge for at nå til himlen.Det er således en kærkommen bog for enhver Rom-elsker – og de der bliver det.
Denne helt unikke bog er uundværlig for enhver Rom-rejsende, der vil sikre sig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange turistfælder.På let og overskuelig vis beskriver Helge Kamp en række ægte romerske spisesteder, der alle byder på suveræn italiensk madkunst og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket.Spisestederne - eller madhulerne - som forfatteren ynder at kalde sine favoritter i Rom er omhyggeligt udvalgt efter kvalitet og atmosfære.Bogens spisesteder er også valgt efter beliggenhed, således der aldrig er langt, når der 2 gange dagligt udsendes liflige dufte over byen.Gode kortskitser viser vej til de enkelte spisesteder, hvorfor det aldrig vil volde problemer at finde frem til dagens madoplevelse - også selvom det er første gang man besøger den evige stad.Der afsluttes med en meget omfattende mad-parleur, der gør det muligt at tyde menukortet på de omtalte spisesteder, hvor italiensk i mange tilfælde er det eneste sprog der tales.Bogen er således nøglen til oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der kun ligger lige omkring hjørnet - men alligevel godt gemt fra turisternes fodsti.Helge Kamp har opholdt sig i Rom gennem kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i Sutri lidt nord for byen.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.