Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Vi får skudt i skoene, at vi er egoister og individualister, der kun er optaget af os selv. Compassion er det nye buzzword,der maner os til at være omsorgsfulde og hjælpsomme overfor hinanden. Men det er efter vores overbevisning skudthelt forbi! For du er helt sikkert allerede meget omsorgsfuld og tager med garanti alt det og alle dem, du omgiver dig med i livet, meget alvorligt. Det eneste problem er derfor, at der er stor sandsynlighed for, at du ikke tager dig selv alvorligt.Denne manglende selvomsorg gør os syge, og erfaringer viser, at du vil fortryde det bitterligt, hvis ikke du gør noget ved det. Og at det påvirker din livskvalitet negativt.I denne bog bliver du guidet til at tage syv nye skridt i livet mod større selvagtelse. Du lærer at få styr på prioriteringerne i dit liv, bliver bevidst om kraftfulde modstandere og hjælpere og får indsigt i, hvad der styrer dit livs strategier, så du med enkle skridt kan træffe nye sunde valg. Hele vejen gennem bogen får du øvelser og mulighed for at øve dig i at integrere denne nye indsigt. Start i dag med at tage dig selvalvorligt. Vi viser dig hvordan!
Debatten om robusthed er ophedet. Er det virkelig dit eget ansvar at være robust i dit liv og dit arbejdsliv? Nej, det er naturligvis ikke alene dit ansvar, men det er også dit ansvar – og måske helt afgørende i en kompleks verden med stadig flere og højere krav. De af vores forfædre, der fandt på og evnede at tænde et varmt bål, var dem, der overlevede fortidens kolde vintre. De, der ikke havde eller udviklede denne kompetence, gik til grunde. I dag kan vi alle tænde for varmen, men er vi robuste nok til at nyde den? Den gode nyhed er, at din indre robusthed kan styrkes gennem træning af en række personlige kompetencer. Fuldstændig ligesom evnen til at tænde et bål, bage boller eller samle et IKEA-skab. – Det kræver bare lidt træning. Gennem viden, enkle øvelser, mentaltræning og selvindsigt lærer du i denne bog at træne din egen mentale robusthed, så du bliver i stand til at navigere i den virkelighed, du møder, når du åbner din hoveddør – uden at blive blæst omkuld. www.empowermind.dk
Hvad de færreste dog er bevidste om, er, at mange offentlige virksomheder med den bedste hensigt i virkeligheden er i gang med det modsatte, nemlig at implementere tillært hjælpeløshed blandt borgerne – og når empowerment endelig bliver taget alvorligt, bliver metoden ofte misforstået – i nogen tilfælde i så høj grad, at resultatet kan blive ringere end udgangspunktet.Denne bog er derfor en vejledende guide primært rettet mod alle fagpersoner og ledere, der arbejder inden for velfærdssystemet (primært sundheds-, social- og beskæftigelsessektoren), og som har direkte kontakt med borgere – men alle, der arbejder med mennesker, vil have udbytte af bogen.Bogen udfordrer nuværende praksis og definerer begrebet empowerment, så det bliver tydeligt, hvad det i virkeligheden handler om. Herefter anviser bogen, hvordan empowerment i praksis kan understøttes og implementeres af den enkelte i ethvert møde mellem borger og offentlig aktør. Bogen er en blanding af letfordøjelig teori og let omsættelig praksis, der bygger på forfatterens mangeårige erfaring med at understøtte empowerment i såvel private som offentlige virksomheder.
Der var engang en mand, der var skidesur.Han havde været skidesur så længe at han helt havde glemt hvorfor han var så skidesur,men en dag skete der noget vigtigt i hans liv...Vil du vide hvad det var?For børn fra 4 år og op efter og barnlige sjæle."Den skidesure mand" er en billedbog illustreret af 12 årige Albert.Bogen kan både fungere til højtlæsning, selvlæsning eller billedkigning."
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.