Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Den rigt illustrerede bog fortæller om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Simon Wrisberg gennemgår i denne bog en række originale og unikke danske ølsorter, der ikke tidligere er blevet beskrevet. I bogen fortælles detaljeret, hvordan du selv kan brygge: Skibsøl, Bitterøl, Hvidtøl, gammeldags Pilsner, Dobbeltøl og Gammeltøl. Hvordan du skal gære og lagre øllet samt, hvordan du bedst serverer bryg fra tønde.
Gæt et bogstav er den anden bog i rækken, hvor mor rimer og Sigurd tegner. Denne bog er en anderledes og kreativ ABC bog, hvor der leges og rimes med alle 29 bogstaver.Læseren skal gætte bogstaverne udfra rimene og tegningerne.
Bogen er skrevet af mor, Seema og illustreret af sønnen Sigurd på 9 år (dengang). bogen er inspireret af legen "gæt et dyr", hvor der kommer ledetråde i form a rim og remser, læseren skal gætte og Sigurd på 9 år har så tegnet dyrene. Bogen har fået 4 Hjerter af Politiken og er blevet taget godt imod, da børn finder det inspirerende at et barn selv har lavet alle illustrationerne. Bogen har solgt i nu 1200 eksemplarer. Det er solidt materiale og egner sig især til små børn og familier. god til godnatlæsning, og børn får uden tvivl en succes-oplevelse med at kunne bidrage aktvit til at gætte med.
In this book, Simon Wrisberg examines the unique beer styles of Denmark. The period is between 1850 and 1950 is considered the golden age of brewing, with many styles of beer, both top- and bottom fermented, brewed the traditional way. The book explains in detail how you can brew your own: old beer, ship's beer, white beer, bitter beer, double beer, lager and Danish pilsner.It shows you how to ferment and lager your beer, and how best to serve your brews from the cask.The book is richly illustrated and describes Danish hop growing, forgotten varieties of malt and the evolution from an agricultural to and industrial society, all presented from a historical perspective.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.