dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger udgivet af Forlaget Eudor

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jan Mogensen
  59,95 kr.

  Billedbog. Der er nogen, der har spist af min grød! Der er nogen, der har siddet i min stol! Der er nogen, der har ligget i min seng! Guldlok og De Tre Bjørne - et populært og klassisk eventyr for de mindste.

 • af Michèle Simonsen
  59,95 kr.

  Billedbog, velegnet til højtlæsning fra 3 år. Den snu Bror Kanin låner penge af regnormen, hønen, ræven, ulven og jægeren og lover at betale dem tilbage efter høsten. Men Bror Kanin har andre planer. Tekst af Michèle Simonsen og illustreret af Bente Bech.

 • af Lotte Salling
  59,95 kr.

  Billedbog med rimet tekst. Vrøvlevers, hvor vi tæller baglæns, om 20 trætte trolde, 19 nøgne næseaber, 18 små akvariefisk osv. til vi ender med 1 energisk elefant. Højtlæsning fra 3 år.

 • af Ingo Milton & Sussi Bech
  118,95 kr.

 • af Ingo Milton & Sussi Bech
  118,95 kr.

 • af Jan Mogensen
  59,95 kr.

  Malermester Klat maler sin nye stol rød, men hov - en klat maling har plettet gulvet, så det må også males. Sådan går det også med væggen, døren, trappen, huset ... Hvornår holder det op? En herlig billedbog af Jan Mogensen. Fra 3 år.EPUB, fixed layout.

 • af Ingo Milton
  59,95 kr.

  Den første december er Asta til juletræstænding på Rådhustorvet. I menneskemylderet opdager hun en lille mand med en spids hue. Han stirrer på hende, som om hun er noget særligt. Asta har aldrig følt sig særlig på nogen måde, men det viser sig, at hun har en helt speciel evne, som alle vi andre forlængst har glemt. I dagene op til jul får hun nye venner, der tager hende på en opdagelsesrejse fra ‘Pulter Paladset’ i vinternattens mørke til varehuset ‘KØBCO’s blinkende nisseudstilling. Men Astas venner har et problem – og det skal løses inden juleaften ...

 • af Jan Mogensen
  59,95 kr.

  Bamse redder en fugl fra døden, og som tak hjælper denne Bamse med at opfylde Maries største ønske.En klassisk billedbog med Jan Mogensens Bamse – nu som e-bog (epub3) til tablet!

 • af Ingo Milton & Bente Bech
  59,95 kr.

  Næsten tekstløs billedbog om Sussi, en lille søvnig syvsovermus, som bare vil have fred til at sove. Men der er næsten ingen ende på de strabadser, hun må gennemgå, inden hun endelig kan putte sig under dynen. Sød godnatlæsning for de mindste. Historie af Ingo Milton og illustrationer af Bente Bech.

 • af Margot Andreasen
  59,95 kr.

  "Kampen" er tredje bind i den spændende fantasy-trilogi "Lias Kamp". Skrevet i et letlæst sprog til drenge og især piger fra 9 år. Det store opgør mod Fruens hær nærmer sig. Pigen Lia prøver at finde nye sider af sin kraft. Pludselig opdager hun, at hun kan trænge ind i folks sind ligesom Fruen. Men vil det sige, at Lia også har Fruens sorte magi i sig? Og vil hun falde for fristelsen til at bruge den, når hun står overfor Fruen i det endelige opgør? Læs den spændende afslutning på fortællingen om "Lias Kamp". Bogen er illustreret af Sussi Bech.Letlæsning, Lix 13, 106 sider, tredje bind af i alt 3.

 • af Jan Mogensen
  78,95 kr.

  Bamse bliver vækket af Jens og Marie med fødselsdagssang og varm chokolade. – Til lykke, Bamse, siger Jens. – Og her er din fødselsdagsgave. Bamse kigger ned i æsken. Han har fået en ny flot trompet. Bamse glæder sig til at vise den til Missen, det søde tøjdyr han så i kældervinduet i gården forleden. Men da han kommer ned i gården er Missen væk! Og da Bamse vover sig ned i den mørke kælder, møder han både mus og bliver bortført af en dum, bjæffende ...En klassisk billedbog med Jan Mogensens Bamse – nu som e-bog.

 • af Jan Mogensen
  63,95 kr.

  I den mørke jungle lever okapiungerne Pipioka og Topi. De griner af de voksne, når de voksne tysser på dem. Men det er farligt at grine i junglen, når der ligger leoparder, pygmæer, dyrefangere og videnskabsfolk på lur. Så snart bliver Pipioka og Topi fanget af en dyrefanger og havner i zoo. Hvordan skal de komme tilbage til junglen igen? Snart finder de på en plan ...Billedbog til børn. Velegnet til højtlæsning fra 4 år.

 • af Jan Mogensen
  59,95 kr.

  Ude i den store, dybe jungle boede der engang fire flodheste, Frede og hans forældre – og så hans tykke og arrige tante, der altid var efter ham. Frede blev så nervøs, at han fik frygtelig meget luft i maven ... Billedbog til børn. Velegnet til højtlæsning fra 3 år.

 • - - eller hvorfor strudsene løfter deres ben højt i vejret, når de går!
  af Jan Mogensen
  59,95 kr.

  Den lille strudseunge kommer ud af ægget, netop som forældrene er flygtet for strudsejægerne. Den ved ikke, hvad den skal gøre, men så får den hjælp fra en uventet kant. Billedbog for børn, velegnet til højtlæsning fra 4 år.

 • - En genfortælling af det berømte, indiske helte-epos
  af Jan Mogensen
  119,95 kr.

  Af verdenslitteraturens klassikere kender og elsker vi Gilgamesh, Iliaden og Odysseen, Det Gamle Testamente, de islandske sagaer. Nu foreligger på dansk en kondenseret, illustreret gendigtning af den store, indiske klassiker Mahabharata. MAHABARATA er beretningen om en skæbnesvanger slægtsfejde mellem to grene af Kuru-kongernes slægt – en fejde, der nådeløst som tiden fører parterne frem mod en altomfattende krig, der truer med at udslette alt liv på Jorden. Det er historien om de trofaste Pandusønner, om deres prøvelser, nederlag og sejr, om deres tålmodighed, visdom, snarrådighed og list. Det er historien om den guddommelige Krishna og den dæmoniske Duryoda. Om mægtige konger og skønne prinsesser. Om guder, dyr og trolde. Om benede asketer og himmelske musikanter. Om svigefulde terningspillere og ædle krigere. Alle er de deltagere i den evige strid mellem godt og ondt.

 • - Han satte strøm til verden
  af Ingo Milton, Sussi Bech & Jens Olaf Pepke Pedersen
  158,95 kr.

  E-bog (tegneserie) med lyd. Kan afspilles i appen Adobe Digital Editions (gratis) på iOS, MacOS og i Windows. I denne e-bogsudgave læser Ingo Milton tegneseriens replikker højt, mens billederne vises på skærmen. To af Danmarks førende tegneserieskabere, Ingo Milton og Sussi Bech, har i samarbejde med Jens Olaf Pepke Pedersen, seniorforsker ved DTU Space Institut for Rumforskning, lavet denne 80-siders graphic novel om en af Danmarks største naturvidenskabsmænd, der for 200 år siden opdagede elektromagnetismen og dermed skabte grundlaget for det moderne menneskes liv. En forårsdag i 1820 under en forelæsning lod H.C. Ørsted strømmen fra et batteri løbe gennem en platintråd hen over et kompas – og opdagede, at kompasnålen bevægede sig! Ørsted havde dermed påvist den sammenhæng mellem elektricitet og magnetisme, der er forudsætningen for, at vi i dag kan tænde lyset, bruge vores telefon og køre en tur i vores elbil. Det moderne menneskes liv ville være utænkeligt uden Ørsteds opdagelse!“Ørsted – han satte strøm til verden” er samtidig en enestående skildring af Danmark og København i Guldalderen: Vi er med Ørsted i Napoleons Paris, oplever Københavns bombardement, møder Adam Oehlenschläger, den unge H.C. Andersen og en temperamentsfuld Grundtvig, der ser rødt. Vi møder også H.C. Ørsteds elskede bror, Anders, der to gange fungerede som Danmarks statsminister.I et rigt illustreret efterskrift på 12 sider giver Jens Olaf Pepke Pedersen en levende og detaljeret indføring i de filosofiske og videnskabelige ideer, der var dominerende på den tid, tegneserien foregår i, og som formede Ørsted som menneske og videnskabsmand.

 • af Sussi Bech
  93,95 kr.

  NEDJEM er i lære hos førsteskriveren User. De arbejder på faraos grav i Kongernes Dal. Det er en stor ære, men det har også sin pris at være i lære hos User. Nedjem kan stadig mærke gårsdagens lussing.EN DAG følger Nedjem efter User og opdager, at hans mester stjæler fra en af de andre kongegrave. For sent opdager Nedjem, at han har tabt sin skriveæske i den forbudte grav. Finder vagterne den, er han dødsens!GRAVRØVERENS LÆRLING – en thriller (og kærlighedshistorie) af Sussi Bech for læsere i alderen 10-14 år.

 • af Vibeke B. Arildsen
  89,95 kr.

  Roman om pigen Julie, 16 år.Sammen med sin lillesøster, Marie, stikker 16-årige Julie af i sin stedfars bil og kører ind i et træ på Fyn. Med i bagagen har Julie en række hemmeligheder, som langsomt afdækkes, mens nye problemer dukker op:“Det hele starter med en køretur med mig bag rattet og min lillesøster Marie på passagersædet. Men allerede på Fyn stopper turen, simpelthen fordi et træ står i vejen.Marie og mig havner på en lille grusvej, hvor vi møder Chika og Caroline fra Nigeria, en familie der dyrker cannabis, og en døende gammel mand og hans kone. Ja, og så selvfølgelig ham Kenneth, som går rundt udenfor med sin hund.Vores far bor på Frederiksberg. Og da jeg endelig kommer over til ham, bliver jeg ved med at modtage truende og ubehagelige sms’er fra Fyn. Sammen med Kenneth finder jeg en løsning på det problem, en løsning, der ikke er helt ufarlig. Og læg så lige min klamme papfar og en skoleflytning oveni. Glemte jeg at sige forelskelse?Men hvad, tror du egentlig, fik mig til at køre afsted i en bil?”

 • af Vibeke B. Arildsen
  89,95 kr.

  Kats Bog – En roman om pigen Kat, 16 år.16-årige Kat er forelsket. Det er dejligt og vildt, og pludselig gør hun alt muligt, som hun aldrig havde forestillet sig, at hun kunne finde på at gøre – med ham.Kat er kristen, og hun ved, at det er syndigt, for manden er gift, han er endda ven med hendes forældre. Derfor kan hun hverken tale med sin familie eller sin veninde fra kirken om ham. En dag går hun ned på kirkegården og begynder at tale til sin bror Simon, der døde for snart 13 år siden. Kat betror sig også til Julie og Axel fra klassen. Da hendes verden styrter sammen, og hun svæver alene rundt i Universet uden Gud, får hun brug for deres hjælp.Kats Bog handler om skyld og skam, tro, håb, kærlighed og det evige kaos.Tidligere udkom: “Hemmeligheder“.

 • af Tove Krebs Lange
  63,95 kr.

  Hvad ville du sige til at flytte rundt og bo hos personerne i forskellige folkeeventyr? Og skrive breve hjem om dine oplevelser?Det handler Tove Krebs Langes nye billedbog om.Efter at Anna har boet på bogreolen sammen med sin søster i mange år, trænger hun til at opleve noget nyt, så hun rejser ud i verden. Undervejs skriver hun breve hjem til sin søster og fortæller om de eventyrlige steder, hun kommer til, og de mange kendte personer, hun møder.Og det er artige sager, hun har at fortælle om sine værter i sine breve: Om dagliglivet hos Guldlok og de tre bjørne, som hun hjælper med lidt af hvert. Om den lille havfrues storesøster, der stadig lever på havets bund. Om Askepot, der tabte sin glassko, som Anna får lov at bo i.Annas rejse byder på spændende oplevelser, men en snak med en gammel ulv får Anna til at savne sin søster, og hun beslutter sig for at vende hjem til reolen.Billedbog, højtlæsning fra 4 år

 • af Sussi Bech
  89,95 kr.

  Sussi Bechs nye Nofret-album, Slave i Levanten, er et afsluttet 80 siders album, der genfortæller Nofrets oprindelseshistorie. Albummet afsluttes med 4 siders ekstramateriale om tegneseriens tilblivelse.Historien: Nofret og hendes søster Kiya bliver samlet op af skruppelløse pirater under en bådtur ud for Kreta. Snart bliver de skilt fra hinanden. Nofret bliver ført til havnebyen Byblos på den libanesiske kyst, hvor hun bliver solgt til en slavehandler. Nu begynder en umenneskelig march i lænker gennem Levantens cederbevoksede skove og brændende ørken. Kun venskabet med de andre slaver holder Nofrets mod oppe, mens de bevæger sig mod handelsbyen Tadmor. Men assyrerne er på krigsstien.Fra 9 år og opefter."Utrolig overlegen og designet og komponeret med sans for action, intensitet og dynamik! Alt i alt et virkelig spændende og underholdende album, som giver én mere indblik i, hvorfor Nofret er som hun er." – Troldspejlet podcast 5/9/2019

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  En skøn billedbog på 32 sider, som børn fra 3 år vil elske at få læst højt. Verdens største detektiv, Snus Mus, elsker at sove længe og blive vækket til duften af blødkogte æg, nybagte boller og Bentes hjemmelavede syltetøj. Men denne morgen sker der noget ganske forfærdeligt: Den gammelost, Snus Mus opbevarer for en klient i sit køleskab, er blevet stjålet!Og Snus Mus’ liste over mistænkte er kort …Bøgerne om Snus Mus er sjove og spændende detektivhistorier for de yngste om naturens mysterier. Bagest i bogen kan I læse mere om den naturlige forklaring bag “Den betroede ost”.

 • af Frank Madsen
  63,95 kr.

  En skøn billedbog, som børn fra 3 år vil elske at få læst højt.Verdens største detektiv, Snus Mus, mangler en sag. »Vi har hverken mad eller brænde i huset!« klager hans trofaste sekretær, Bente.»Hvad kan jeg gøre?« piber Snus Mus. »Når en detektiv ingen sager har, tjener han ingen penge!«Men så banker det på døren, og Snus Mus får sin hidtil sværeste sag.Snus Mus-bøgerne handler om naturens egne mysterier, fortalt for de yngste som en god detektivhistorie. Bagest i bøgerne kan man læse mere om de helt naturlige forklaringer, der ligger til grund for de sager, som Snus Mus skal opklare.

 • af Frank Madsen
  47,95 kr.

  10. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. De allersidste 27 striber, bragt i perioden august 2019 – februar 2020.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

 • af Lotte Salling
  59,95 kr.

  Billedbog. På rimede vers skildres der i 15 opslag en række opdagelser og opfindelser, som gennem historien har påvirket menneskets udvikling. F.eks. opdagelser, som brug af ild, og opfindelser som computere. Højtlæsning fra 4 år eller dialogisk læsning o.-1. klasse.

 • af Tove Krebs Lange
  59,95 kr.

  Dora har en livlig fantasi. Hun finder på nogle fantastiske og sjove historier. En gang imellem kommer hun også til at sige lidt mere, end hun skulle. Dora kommer til at digte!Letlæst billedbog (lix 10) for de yngste læsere af Tove Krebs Lange. Indgår i en serie med 4 bøger om kammeraterne Dora, Uno, Ingo og Vivi.

 • af Tove Krebs Lange
  59,95 kr.

  Uno ved bedst. Derfor retter han på alt og alle. Især på Vivi. Alle er lidt trætte af Uno. Især Vivi!Letlæst billedbog (lix 10) for de yngste læsere af Tove Krebs Lange. Indgår i en serie med 4 bøger om kammeraterne Dora, Uno, Ingo og Vivi.

 • af Tove Krebs Lange
  59,95 kr.

  Ingo er fiks på fingrene. Han kan ikke lade være med at pille ved alting: Nogle gange går det godt, og så bliver alle glade. Andre gange går det ikke så godt, og så får Ingo problemer!Letlæst billedbog (lix 11) for de yngste læsere af Tove Krebs Lange. Indgår i en serie med 4 bøger om kammeraterne Dora, Uno, Ingo og Vivi.

 • af Tove Krebs Lange
  59,95 kr.

  Vivi er en sød og glad pige. Hun er bare så genert. Alle kigger på hende, synes hun. Hun vil helst ikke have, at nogen lægger mærke til hende. Det er bare så svært. For hun skal jo være med, når klassen skal spille teater.Letlæst billedbog (lix 9) for de yngste læsere af Tove Krebs Lange. Indgår i en serie med 4 bøger om kammeraterne Dora, Uno, Ingo og Vivi.

 • af Frank Madsen
  59,95 kr.

  7. samling af Frank Madsens og Sussi Bechs satire-tegneserie fra Weekendavisen. 52 striber fra perioden august 2016 – august 2017.Eks Libris er 2 gange nomineret til Claus Deleuran Prisen i kategorien "Danmarks bedste tegneserie". Tegneserie i EPUB3 fixed format, velegnet til tablet.“Når Danmarks kulturhistorie i 10’erne skal skrives, behøver fremtidens litteraturforskere blot slå op i Eks Libris.” – Christopher Arzrouni"... jeg er et af de mennesker, der har så god og raffineret smag, når det kommer til humor, at jeg som en selvfølgelighed læser Frank og Sussis Eks Libris." – Mikkel Andersson

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.