Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Er der for langt mellem body talk, dybe samtaler og kærlige ord hjemme hos jer? Så kunne en løsning måske være COLA – Couples Living Apart. Et begreb der beskriver, at I er et par, gift som ugift, men i stedet for at bo under samme tag, vælger I at have hver sin bolig.Der kan være mange årsager til, at par overvejer at bo hver for sig. Måske er der gået sutsko og hamsterhjul i forholdet. Måske ønsker man at prøve endnu en vej inden det definitive brud. Måske er man i gang med at etablere familie nummer to (eller tre), eller måske er man et par i en moden alder, der ikke orker mere samlivshurlumhej.Parforhold - Sammen hver for sig er en letlæst, personlig og humoristisk fortælling om, hvordan man som par også kan leve sammen, om turen dertil og om livet sammen hver for sig.Bogen indeholder et par komplet uhøjtidelige og uvidenskabelige modeller baseret på forfatterens egne erfaringer med et 23 årigt langt parforhold og et utælleligt antal terapi-timer.Med bidrag af religionsforsker Katrine Baunvig Frøkjær, parterapeut Jesper Bay-Hansen og fremtidsforsker Marianne Levinsen.
Det kan ikke ske i Danmark er Herbert Pundiks stærke og usentimentale erindringer om flugten til Sverige i efteråret 1943, hvor jøderne i Danmark skulle fanges og sendes ud af landet efter ordre fra den tyske besættelsesmagt.Bogen indeholder desuden en lang række øjenvidneskildringer fra samtiden: Fra fiskeren, der drog ud på farefuld færd til folk, der husede jøder på flugt til “pigen med den røde alpehue”, der i nattens mulm og mørke hjalp med at udskibe flygtninge fra havne langs den nordsjællandske kyst.Bogen er forsynet med et forord af Anne Lise Marstrand-Jørgensen, der beskriver, at der også i dag er mennesker på flugt, der har brug for empati, hjælp og medmenneskelighed."Jeg husker det sidste glimt, jeg så af kysten, inden vi blev gennet under dæk. På stranden, i morgendæmringen, lå ægteparret Nicolaisen og fiskerens kone på knæ. Deres foldede hænder var strakt mod himen. Jeg husker, at jeg så på mit ur, da motoren satte i gang. 37 minutter efter passerede vi grænsen til det svenske søterritorium. En svensk patruljebåd prajede os, og vi fik lov til at komme op på dæk. "Välkomna", råbte de svenske matroser."
Overvejer du at lade dig DNA-teste? Og hvor meget har du lyst til at få at vide om dit helbred?Forstå dit DNA. En guide handler om, hvad du kan bruge genetik til. For nogle få hundrede kroner kan du i dag få scannet dit eget genom. Det har millioner af mennesker verden over allerede gjort. Alle vil se, hvad de kan få at vide om sig selv, og markedet er i eksplosiv vækst.Men hvad kræver det af dig? Og hvad kan du reelt bruge en dna-test til? Forstå dit DNA. En guide hjælper dig med at sætte forbrugergenetikkens kulørte grafer i perspektiv og gør dig i stand til at gennemskue, hvad der er op og ned i mediernes overskrifter.Bogen er desuden et centralt indspark til dagens debat om, hvad vi som samfund kan og vil med medicinsk genetik. Genetik vil spille en voksende rolle i fremtiden.Forstå dit DNA. En guide er en letlæst og nødvendig guide til dén fremtid.Bogen er forsynet med et forord af Eske Willerslew og Thomas Werge."(…) alt, der har med vores liv og helbred at gøre, kan påvirkes af vores DNA. Det er derfor, at genetik og DNA får opmærksomhed i debatten. På godt og ondt."
Rammen om 1953 er den klassiske kriminalroman med grænseoverskridende intriger, forbrydelser og overraskende mord.Bagtæppet er Anden Verdenskrig med autentiske skildringer fra slagmarken og nærbilleder af krigens grusomheder. Overlevende og hjemvendte amerikanske soldater bliver centrale figurer i fortællingen.Omdrejningspunktet er det tilsyneladende fredelige Østjylland i 1953. Herfra trækkes tråde ud i verden, mest nærliggende over grænsen til det sønderknuste og besatte Tyskland med politisk uro og tiltagende spændinger mellem øst og vest.Landbrugene står foran en blomstringstid og Marshall-hjælpen bidrager. Familierne på tre østjyske gårde kigger ud mod verden – mod industri- og havnebyen Randers, nye driftsmetoder og eksport til England. Familierne tager aktivt del i internationale hjælpearbejder og udvekslinger – så langt som til Nyasaland i Sydøstafrika.Sammen med kriminalhistorien og internationale gangstersyndikater følges danske udvandrere til blandt andet det amerikanske midt-vesten og det Peron-dominerede Argentina.Den nye verdensorden med gryende velfærdsstater, udfordrer personlige valg. Med industrialiseringen og nye uddannelsesmuligheder får kvindefrigørelsen nye kræfter. Samtidig bliver kvinderne sammen med mændene udfordret til, at tage afgørende beslutninger i hverdagen.Provinsidyllen bliver sensommeren 1953 rystet af endnu en brutal forbrydelse.
Det er en bog om en rejse – mellem to lande, to civilisationer, to sprog– En bog af en (ny) franskmand.Det er et farvel til barndommen som det opleves af en lille syrisk dreng der bliver opdraget i en ”normal”, salafistisk familie til at blive en lille terrorist ligesom hovedparten af drengene i sit miljø. Det er også et farvel til diktaturstaten Syrien, et farvel til det arabiske sprog og til Orienten gennem en detaljeret beskrivelse af de begivenheder som får drengen til i første omgang at overtage sin opdragelsesidealer, men til senere at forkaste dem, blive dissident og slå ind på flygtningenes lange vej mod Frankrig. Den verden han beskriver, er ikke præget af Vesten, men gennemsyret af Islam, med islæt af følsomhed og humor.Omar Youssef Souleimane er en syrisk journalist ogdigter. Han tilbringer sin ungdom i Saudi Arabienhvor han bliver opdraget efter Koranens strengesteprincipper, alt imens han i hemmelighed læser Éluards og Aragons digte. Han kommer til Paris som flygtning, og her lever han i dag. Den lille terrorist er hans første roman.”Både rystende, humoristisk og poetisk fortæller den lille terrorist om de psykiske konflikter der har udviklet ham fra radikal islamtro til streng ateisme.”– Le Point”En ydmyg og chokerende selvbiografisk beretning.” – PAGE des libraires
I begyndelsen var det de unges musik. Men de unge blev ældre, og snart lyttede far, bedstefar og sønnike til de samme sange og kunstnere.For de fleste af os har rockmusikken været lydsporet til vores liv. Men den har været mere end det, skriver historikeren Thorkil Smitt. Populærmusikken har været med til forme vores historie, og i bogen ’Historien rocker’ viser han hvordan.’I’m black and I’m proud’Elvis Presley skrev aldrig selv en sang, og dem, han sang, havde sjældent noget politisk budskab. Alligevel fik den unge Presley med sine ’farlige’ hoftebevægelser og sin voldsomme gennemslagskraft enorm betydning for fremvæksten af den ungdomskultur, som blev en forandrende kraft i den vestlige verden i 1960’erne.James Brown fik den halve verden til at svede på dansegulvet. I de flestes ører skabte han ufarlig disco, men hans 1968-hit ’Say it loud: I’m black and I’m proud’ har fået generationer af sorte amerikanere til at ranke ryggen.Wind of Change’Historien rocker’ bringer masser af sådanne eksempler, mens den underholdende fører os igennem populærmusikkens historie fra 1950’erne til i dag.Musikkens betydning for hippiegenerationen, studenteroprøret og protesterne, der i sidste ende bragte Vietnam-krigen til afslutning, får i sagens natur et centralt kapitel. I 1970’erne blev rocken mainstream og efterhånden kommercialiseret til det ligegyldige, men på forunderlig vis formår den alligevel til stadighed at forny sig.Da Sovjetunionen bryder sammen og Muren falder, sker det til tonerne af The Scorpions og deres hit ’Wind of Change’. Og da det arabiske forår tyve år senere skyller hen over Nordafrika og Mellemøsten, er det de unge arabiske rappere, der sætter ord på kritikken mod magthaverne og sætter folket i brand.Verdens historie – og voresVi kommer naturligvis også rundt om den hjemlige musikscene – fra Peter Belli og Skousen & Ingemann til Natasja og Volbeat. Vi er med, da punken kommer til Danmark – og da Outlandish lægger vredt fra land.Selv om forfatteren selv havde sine musikalske rødder i tresser-rocken, er han mindst lige så velorienteret om den nyere musikscene. Og hele tiden trækker han det historiske perspektiv op. Som når Simon Kvamm og Nephew går i clinch med Lars Hedegaard – og når Nicoline rapper kønskampen ajour i ”Sut min klit”.Rockens historie er også Verdens historie. Og den er Vores historie!
Brugere af streamingtjenester kender sikkert anbefalinger af typen: Hvis du kunne lide XX, vil du sikkert også kunne lide YY.Jan Jensens nye digtsamling kan ikke anbefales på den måde, for den ligner med garanti ikke noget andet, du har læst. Ligesom Jan Jensen som billedkunstner er helt sin egen, er han også unik som digter. Han er ordrig, højtråbende, morsom, rablende og bidsk ironisk i sin samfundskritik, og hans personlige bekendelser skriger uden filter smerten ud. Den voldsomme energi kommer til udtryk både i sproget, der uafladeligt yngler med nye ord og udtryk, og ved evnen til på en gang at formidle kendte myter og skabe egne mytologiske fortællinger.
Ny bog sammenholder for første gang hvordan danskernes sociale normer kan have betydning for, hvor gode vi er til at integrere andre mennesker i det danske samfund. Måske kan vi alle gøre det bedre? Det mener forfatter i ny bog, der indrammer danskerne, danskheden og integrationsdebatten.Valgkampen er skudt i gang og atter er den danskeindvandrerdebat et brandvarmt emne. Debatten om “dem” og os” har de senere år udviklet sig til en ond cirkel. Mange er bekymrede for parallelsamfund og social kontrol blandt ikkevestlige indvandrere og efterkommere. Andre opfatter den førte integrationspolitik som inhuman og direkte usmagelig. Det danske samfund er splittet. Ny bog peger på, at danskernes kultur og og sociale normer kan have betydning for, hvor godt vi lykkedes med integrationen.“Mødet med Janteloven - danskerne, danskheden og alle vi andre” er et kærligt og humoristisk livtag med danskerne og danskheden. Via beskrivelser af danskernes egenart og institutioner viser Jørgen Christensen, at danskerne er nogle lidt lukkede og sære hyggefise, som det ofte er svært at komme i lag med. Forfatteren giver sidst i bogen en række forslag til, hvordan vi alle kan fremme integrationen. For det burde ikke være så svært at byde på en kop kaffe!
Hvem byggede Aarhus fortæller om byens vækst og arkitektoniske udvikling fra de første vikingehuse til nutidens højhuse. Periode for periode beskrives, hvordan byen er vokset frem. Over 200 fotos – historiske og nutidige – illustrerer bogen og giver et fotografisk portræt af byen. En tidstavle giver et hurtigt overblik. Med kommenterede, guidede ture inviterer forfatteren læseren med rundt i byen.Hvem byggede Aarhus er et must for alle med en interesse for Aarhus og arkitektur.Faglig redaktør: Professor Karl Christiansen.Udgivelsen er støttet af Realdania.
Har du overvejet at leje et værelse ud i dit hus? Eller at lease en fed bil? Ved du, hvad al virakken med taxaselskabet Uber egentlig handler om?Deleøkonomien er over os. Men hvordan fungerer disse nye deleøkonomiske platforme, og hvad gør de ved vores samfundsøkonomi?I denne overskuelige og letlæste introduktion til emnet tager lektor Nina Knudsbo os med på en rejse i deleøkonomiens universHvilke teknologiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold virker befordrende på deleøkonomien?Er der samfundsmodeller eller kulturer, der byder deleøkonomien særligt gunstige kår?Skaber de nye platforme øget ulighed på arbejds- og boligmarkedet?Vil store amerikanske platforme kunne fastholde deres dominerende position på det globale marked, eller vil vi komme til at se nye ”disruptere”?Sidst, men ikke mindst er Deleøkomi et indspark i debatten om, hvordan vi som borgere ønsker, at den danske deleøkonomi skal udvikle sig.Med Deleøkonomi bliver du på en let og overskuelig måde klædt på til debatten."Deleøkonomien har medført et paradigmeskifte. I ”gamle” dage, skulle man eje for at opleve. Man ønskede at eje flere forskellige biler til forskellige formål, eje huse/lejligheder rundt om i verdenen: i storbyer; under sydens sol og i bjerge med skiløjper: Ens velstand blev målt på, hvor meget man ejede. Sådan er det ikke længere."
Her er bogen til dig, der har mod på at slippe en tanke eller to løs:Hvad skal man med kristendom i den moderne verden?Hvorfor spiller kristendommen stadig en rolle i samfundsdebatten.Hvordan udfordrer moderniteten forskellige tolkninger af kristendom?Kan man som moderne menneske med sin fornuft i behold tro på Gud?Hvordan præger modernitetens normer om selvbestemmelse og menneskets værdighed demokrati og menneskerettigheder?Er modernitetens etik under pres i vores tid?Slip tanken løs. Modernitet, kristendom, etik giver læseren mulighed for at fordybe sig i kristendom, etik, demokrati og kulturmøde, ligesom boogen afklarer forskellige begreber og positioner, så læseren selv får mulighed for at reflektere over og vurdere modernitetens problemstillinger.
Civilisationernes Verdenshistorie anlægger et nyt perspektiv på de sidste 500 års verdenshistorie. Bogen har fokus på de tre store civilisationer, der på godt og ondt har været bestemmende for den globale udvikling, nemlig den vestlige kristne, den mellemøstlige islamiske og den kinesiske. Bogen belyser samspillet mellem disse civilisationer og den historiske baggrund for de problemstillinger, der er afgørende vigtige for verden i dag:Hvorfor og hvordan blev den vestlige civilisations store dominans etableret? Og er den i forfald eller ved at skifte karakter?Hvorfor kom den store islamiske civilisation i århundredlang tilbagegang, og hvordan forklarer man den islamiske verdens dybe krise i dag? Hvilken betydning har den for verdenssituationen?Hvorfor gik den årtusindgamle kinesiske kejserrige under, og hvordan er det lykkedes Kina at genopfinde sig selv og træde ind på scenen som en politisk stormagt og økonomisk supermagt?Civilisationernes historie er udstyret med en lang række kort og flotte illustrationer."Nationalismen er tilbage som drivende kraft."
Kristendom, buddhisme, islam, hinduisme og jødedom. Ingen af de fem store religioner kan sige sig fri for ekstremisme, radikalisering, ja terror. Dertil kommer den politiske ekstremisme til højre og venstre, som også er et spørgsmål om tro. Det står tydeligt tegnet, når du har læst Ole Bjørn Petersens og Hans Henrik Fafners nye udgivelse På Guds vegne - radikalisering og terrorisme i vor tid.Den Kolde Krigs afslutning med Berlinmurens fald i november 1989 gav håb om, at verden var på vej mod fredeligere tider. Set fra Vestens side balancerede den politiske stemning i 1990’erne med Clinton og Jeltsin på hver sin side af den politiske vippe. Men med angrebet på World Trade Center 11. september 2001 stak en ny trussel pludselig sit hæslige hoved frem. Ekstrem tro som drivkraft for vold.Helt aktuelt har vi situationen i Myanmar, hvor 6.500 rohingyaer inden for det seneste år er blevet dræbt, deres kvinder voldtaget og deres landsbyer udslettet. Rohingyaerne tilhører det muslimske mindretal i det buddhistiske Myanmar. De bliver forfulgt på grund af deres tro. Konflikten er ikke ny. Og slet ikke enestående.På skarp og saglig vis skildrer forfatterne, Ole Bjørn Petersen og Hans Henrik Fafner, hvordan de aktuelle konflikter har dybe historiske rødder. De undersøger, hvordan sociale, kulturelle og økonomiske problemer kan udløse religiøse spændinger, som vi ser det over hele verden og i alle de store religioner.På Guds vegne kradser i det gængse mediebillede af buddhisme som en fredelig religion og islam som konfliktreligion. Bogen indkredser definitioner og begreber, undersøger og stiller spørgsmål, finder fællestræk og forklaringer på ekstremisme, radikalisering og terror.På Guds vegne er en øjenåbner, en nødvendig bog til dig, der vil med om bag avisoverskrifterne og undersøge de bagvedliggende årsager til radikalisering, der ofte skyldes andet og mere end religion, fx modsætningsforhold mellem befolkningsgrupper, mellem land og by, mellem globaliseringens tabere og vindere, mellem somewheres og anywheres.
Jeg er Nauja. En grønlandsdanskers bekendelser er grønlandsdanskeren og græsroden Nauja Lynges selvbiografiske debatbog. Ærligt og usentimentalt beretter Nauja om et spændende, men også udfordrende liv som del af det grønlandske mindretal i Danmark.Vi hører om en munter og tryg barndom i Grønland, et svært ungdomsliv i Danmark og et voksenliv, hvor kampen for at finde sig tilrette med en dansk/grønlandsk baggrund har kostet blod, sved og tårer. Der er hug til kolonimagten Danmark, til selvfede grønlandske politikere, til den dovne danske presse og til de mennesker, der til stadighed holder fast i stereotypen om grønlænderen på bænken.Jeg er Nauja. En grønlandsdanskers bekendelser er samtidig fortællingen om en stærk kvinde, der ikke lader sig kue af hverken fordomme, retssager eller trusler på livet, men som insisterer på retten til både at være grønlænder og dansker.Bogen er forsynet med et forord af Bertel Haarder.… “de fleste danskere kan simpelthen ikke slippe de stereotype billeder af grønlændere. Det er bl.a. derfor, jeg i mange år undlod at tale om Grønland, for det tærede på kræfterne, og jeg endte alt for ofte med at tage afstand til mit grønlandske ophav. Det er uværdigt og deprimerende at blive opfattet som et omvandrende, drikfældigt bloktilskud."
Racisme lurer i dag lige under overfladen i samfundsdebatten, ikke mindst i udlændingedebatten. De redskaber, der hidtil har været anvendt: lovgivning og folkeopdragelse, er kommet i defensiven.Hvem havde troet det muligt i kølvandet på Holocaust?Racisme. Har vi lært af historien? beskriver den historiske baggrund for racisme og dens konsekvenser. Bogen giver desuden læseren et indblik i de psykologiske mekanismer, der kan føre til folkedrab.Bogen er forsynet med et forord af Mogens Lykketoft.(...) den indsats mod racisme og fremmedhad, som mange mente var forvundet, har lidt et alvorligt tilbageslag i vor tid.
Der er få kvinder i IT-branchen – ikke mindst i “programmerende positioner”. Men faktisk var den første programmør en kvinde, og i mange tidligere rene "mandefag" kommer der flere og flere kvinder. Så det handler (heller ikke i dette fag(!)) om kvindens natur. Men hvad er det så, der holder kvinderne fra tasterne? Nogle peger på en favorisering af en ekskluderende nørdekultur blandt mænd, samt lærebøger, der er tilpasset denne type. Derudover er problemet manglende (kvindelige) rollemodeller, der opfordrer de unge kvinder og piger til at interessere sig for softwareudvikling, elektronik og computere.Kvinde kend din kode skal være med til at løse dette problem.Bogen præsenterer de basale begreber i programmering med anderledes eksempler. I modsætning til de gaming-eksempler man finder i klassiske programmeringsbøger, bruger Sine Zambach analogier som sundhed, fashion, sociale interaktioner, serier, klima og skattejagt.Derudover præsenterer bogen kvinders indflydelse på programmering og informationsteknologi i løbet af historien, og hvorfor det bestemt ikke er nogen naturlov, at så få kvinder arbejder med it i dag.Sidst, men ikke mindst: I kapitlerne om kodning er der praktiske eksempler og øvelser til, hvordan man selv kan producere hjemmesider, apps samt arbejde med simple dataeksempler.
VerdensVis London er en anderledes rejsebog, der er tænkt mere fokuseret og tematisk end de traditionelle rejsebøger.VerdensVis London indeholder fem temaer med hver en gåtur tilknyttet. Ét af temaerne er det litterære London, hvor læseren bl.a. indbydes til en Walk’ N’ Talk i Virginia Woolfs fodspor.Med VerdensVis London kommer du også below til krypter, katakomber og kunst, ligesom du kan gå i fodsporene på både James Bond og Winston Churchill.Bogen er spækket med forfatterens egne lækre fotos, garneret med overskuelige kort til gåturene samt ikke mindst krydret med hotte tips til den næste cocktail eller latte.What's not to like, siger vi bare!VerdensVis London er således guiden til dig, der gerne vil opleve London på en ny måde og blive VerdensVis på en by, der byder på et hav af måder at blive oplevet på.Følg også med på Instagram https://www.instagram.com/verdensvislondon/?hl=daOg vær endelig ikke bleg for at uploade dine egne Londonbilleder med hashtag #verdensvislondonForord af guldsmed og smykkedesigner Maria Black.
Ligner din hverdag en slutspurt? Er du dit eget eller statens projekt? Og har du kolleger eller konkurrenter?Begrebet konkurrencestaten har de senere år være et af de mest debatterede emner i dansk politik og presse. Debatten kredser især om konkurrencestaten som afløser for velfærdsstaten i Danmark.Men hvad indebærer egentlig konkurrencestaten, og hvad er op og ned i debatten?Konkurrencestaten Danmark giver en letlæst og overskuelig introduktion til emnet. Bogen henvender sig til den nysgerrige og politisk interesserede læser uden særlige forudsætninger, der ønsker at skabe sig et hurtigt overblik over et af vor tids mest omdiskuterede og udskældte begreber.Bogen er forsynet med et forord af forhenværende forstander på Testrup Højskole, Jørgen Carlsen.Danmarks ry som det fuldendte demokrati, der ubetinget overholder menneskerettighederne og huser ”verdens lykkeligste folk”, smuldrer. I stedet har vi fået fortællinger om udlændingeskepsis, stressede offentlige ansatte, forringet velfærd og ulykkelige ”12-talspiger.
Forfatteren Jakob Ejersbo inspirerer endnu. Hans bøger bliver læst, romanen Liberty er blevet dramatiseret af DR i 2018, og der er skrevet og produceret dokumentar om mennesket bag forfatterskabet.Jakob Ejersbos forfatterskab. Et portræt præsenterer forskellige indfaldsvinkler til Ejersbo og hans værker. Bogen trækker væsentlige temaer frem og viser forfatterskabets centrale placering i samtidslitteraturen. Interviews med vennen Hans Lucht og forskerne Kirsten Thisted og Stig Neumann byder ind med analyser og personlige bud på det særlige ved Ejersbo.Bogen indeholder desuden uddrag af Ditte Steensballes Lejligheder (2016) og Rune Skyum-Nielsens Jacob var her (2017), der er baseret på samtaler med Ejersbos familie og venner.Endelig indeholder Jakob Ejersbos forfatterskab. Et portræt en miniantologi med uddrag fra nogle af Ejersbos værker.Jakob Ejersbos forfatterskab er realistisk, provokerende, gribende og frem for alt aktuelt og relevant i en kaotisk og globaliseret verden.Jakob Ejersbos forfatterskab. Et portræt er til dig, der har lyst til at blive introduceret til et af Danmarks helt store forfatterskaber.
Bag mange af de moderne danske kirker står nogle af Danmarks bedste arkitekter og kunstnere. Med den nye fotobog Moderne kirkevandringer bliver læserne inviteret med på en inspirerende og vedkommende rundtur til nogle af de mest interessante af de danske kirker bygget efter 1960.Kunst, kirke og arkitektur går op i en højere enhed i moderne danske kirker. Jørn Utzon, Henning Larsen og ægteparret Exner er blot nogle af de prisbelønnede arkitekter, der står bag kirkerne. Ligesom det er berømte kunstnere som fx Hein Heinsen, Maja Lise Engelhardt og John Kørner, der har bidraget til udsmykningen.Den nye fotobog Moderne kirkevandringer tager læserne med på en oplevelsesrej- se gennem 21 af de moderne danske kirker.I Danmark har vi en stolt tradition for kirkebyggeri og kirkekunst. I alt har vi 2.354 kirker, hvoraf langt de fleste er middelalderkirker fra før 1500-tallet. Indtil 1960 byggede man kirker over mere eller mindre samme arkitektoniske traditioner med letgenkendelige karakteristika. Inden for de sidste 60 år er der kommet godt 150 nye kirker til, og samtidig har arkitekturen fået friere rammer og udtrykket er ble- vet mere individuelt.Men trods de nye formsprog er kirkens omdrejningspunkter stadig alter, prædike- stol, døbefont, lys og skygge, tale og stilhed. Moderne kirkevandringer giver lyst og inspiration til at opleve og fornemme den helt særlige atmosfære, kirkerummet har, til at dvæle både ved detaljen og ved helheden.Moderne kirkevandringer er rigt illustreret med forfatterens egne smukke fotogra- fier. Bogen er skrevet med stor indføling og smittende begejstring, så man ikke alene inspireres, men tillige erhverver indsigt i de ganske forskellige kirkers ene- stående arkitektur og kunstværker.Bogen, der er skrevet af Dorthe Møller, uddannet ved Fyns Kunstakademi, er både en guide og en flot billedbog, der på smuk og stoflig vis indbyder læseren til egne vandringer og oplevelser i danske kirker. Kirkerne er udvalgt på baggrund af deres geografiske placering, bygningsår og arkitektoniske bemærkelsesværdighed.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.