dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger udgivet af Forlaget Muse

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sjus Andersen
  165,95 kr.

  Der er skrevet for lidt om drankere.Sjus Andersen er "dykket" ned i emnet, og genfortæller nogle af de komiske historier, han er stødt på i sin utallige række af behandlingsforløb. Opture, nedture, tankespind - krydret med en god portion smil og optimisme. For som forfatteren selv skriver: "Uden humor kommer man sku ikke langt".

 • - En Poetisk Julekalender
  af Sasja Kaldan
  118,95 kr.

  Sasja Kaldan står bag denne poetiske julekalender-bog, som byder dig velkommen til hver dag i december, med en skønt stykke poesi. Håbet er at du får et lille smil, noget at tænke over eller får en følelse med på vejen.

 • af Lars Ole Nielsen
  82,95 kr.

  Lars Ole Nielsen er nu aktuel med en opfølger til Du Har Tid, denne gang med en dokumentarisk skildring af Lars’ første år som kronisk cancer-patient.Bogen tager os med på Lars’ første år som cancer patient, og handler om livet ind og ud af hospitalsgangene, fra han mærker de første svage symptomer, til han er færdigbehandlet med kemo. Om alt fra glæde og ubehag til dødsangst.Den trykte bog indeholder både digte og dagbogsskriverier, inkluderer flotte malerier af Anne Bech samt illustrationer fra Lars’ egen notesbog.

 • - En mosaik af hændelser og musik
  af Henrik Møller Jensen
  213,95 kr.

  Forfatter Henrik Møller Jensen skriver:”Livet leves jo forlæns og forstås baglæns, og set i bakspejlet kunne det godt se ud, som om mit liv var tilrettelagt til, at jeg skulle skrive denne bog i en alder af 60. Jeg begyndte tidligt at spille musik, og i mit barndomshjem var klassisk musik hovedingrediensen i lydbilledet. Udenfor var det Beatles og lidt senere Slade, Sweet og ABBA, men det interesserede mig ikke synderligt, og hård rock med forvrænget elguitar fandt jeg decideret uskønt. Min interesse for klassisk musik blev skærpet, da jeg i en alder af tolv begyndte at spille violin (fordi jeg havde læst i en musikbog, at ”violinen er instrumenternes dronning”, og nok også fordi min far spillede violin). Snart fandt jeg i mine forældres pladesamling symfonier af Haydn, som umiddelbart tiltalte mig. Ydermere fordi det fremgik af musikhistoriske bøger, at han nok ikke var så stor en komponist som Mozart og Beethoven: Det, syntes jeg, var uretfærdigt! I de kommende år kom en betragtelig del af min pladesamling til at bestå af Haydn, og allerede mine gymnasie-venner måtte høre meget om og af Haydn. Det har været skæbnen også for alle mine senere bekendtskaber.Det gik op for mig i niende klasse, at jeg ikke havde temperament til at blive musiker. I stedet læste jeg musik og historie på universitetet og afsluttede som speciale med en biografi om – Haydn. Min kone havde vænnet sig til, at der altid på en eller anden måde var en tredje til stede.På et tidspunkt begyndte en musiker at vokse frem i mig, og derfor jeg tog en uddannelse som organist. Det førte med sig, at jeg for 10-15 år siden begyndte at komponere enormt meget, især strygekvartetter. Det aftog. Og så begyndte Haydn at trænge sig på igen. Jeg havde forestillet mig en hurtig genskrivning af hans liv, men stoffet tog overhånd, og tiden gik. I tilbageblik forekom min komponistmani blot at være et forstadie til den nye biografi: Jeg havde været nødt til at vide, hvordan det er at være komponist for at kunne skrive om en. Nye erkendelser dukkede op. Coronaen hjalp, fordi mine sangkor var nødt til at lukke ned, og så gik der for alvor Haydn i det, og bogen blev skrevet færdig med meget højere ambitioner: Jeg har lavet en sammenskrivning af Haydns liv og musik på en måde, ingen andre har beskrevet ham og hans musik.”

 • af Piamina Munch
  148,95 kr.

  Dette er en spirituel digtsamling.Teksterne og digtene handler primært om oplevelsen og vejen mod et højere bevidst liv, krydret med den humor, der findes i dagligdagen.Ifølge forfatteren står vi i begyndelsen af en ny tidsalder, med mulighed for at højne bevidstheden overalt på kloden. Paradigmeskiftet er en realitet og mange mennesker oplever forvirring og har svært ved at navigere i forandringen.Digtsamlingen her, er tænkt som inspiration til hvert enkelt menneske, om at bevare troen på en højere mening med galskaben! Vi er alle fantastiske, unikke væsner, med langt mere indre styrke og visdom, kærlighed og formål, end nogen nogensinde har fortalt os. Vejen mod selvhealing og opvågning går gennem seriøse livsændringer og er, for de fleste, en langsommelig proces, men verden er endeligblevet klar til at støtte os med at overvinde selv den hårdeste modgang, og forvandle den til bevidsthedens kosmiske fest.Digtsamlingens mission er at gøre det helligt levede, vågne liv, mindre selvhøjtideligt og tungt. For at medvirke til at gøre det, må vi ændre det gamle, dogmefyldte Gudsbillede og hver især bidrage til, at et nyt og dogmefrit opstår og bliver almindeligt tilgængeligt for os alle. Også i digtekunsten.Vi skal huske på, at humor i alle afskygninger netop kan løfte os op over livets alvorlighed og hjælpe os med at levelet og ja, hvorfor ikke, evigt ungt. Miraklernes tid er nu!

 • af Emma Næsby
  168,95 kr.

  Emma fortæller i denne bog sin grusomme historie om et år som udvekslingsstudent i Michigan, USA. Om hvordan hun i stedet for at opleve, endte med at overleve, mens hun måtte gennemgå sit liv værste og hårdeste måneder, tusinder af kilometer væk hjemmefra.Oplevelser der blandt andet inkluderer videokameraer der filmede hende døgnet rundt, en værtsfar med forvrængede fantasier, som udnyttede og manipulerede hende, samt en organisation hvis mål var at få sendt hende hjem.Læseren bliver en del af Emmas rejse fra 14. august 2019 til d. 27. marts 2020. I bogen er der episoder som aldrig tidligere er blevet fortalt til nogen.Med denne bog håber og tror Emma på, at det vil hjælpe både hende selv med at komme videre, men også hjælpe andre, ved at hun fortæller om sin oplevelse i USA uden noget filter overhovedet.

 • af Manne Tuomenoksa
  148,95 kr.

  Manne Tuomenoksa (f. 1973) er en finsk digter. Tidligere har han udgivet tre digtsamlinger og en aforismesamling, som vandt Mirkka Rekolaprisen i Finland, i 2017.Aforismesamlingen her er oversat til dansk af Louise Siltan. Længslens grå fornyer den moderne lyriske aforisme. Den centrerer sig omkring tekstens tilblivelse, samt spørgsmål og udfordringer omkring forfatterskabet.

 • - En beretning om min Vaya con Dios
  af Tine Kust
  128,95 - 228,95 kr.

  Med hjertet som adresse er en beretning om det kriseramte skeletterede menneskes kamp for ny eksistens og ikke mindst søgning efter en dybere, eller måske en højere, sammenhæng i alt. Er der en Gud i himmelen, og ligefrem en mening med galskaben?Dette er forfatterens beretning om sin egen tilbagekomst til en tilværelse igen efter overstået Minnesotabehandling og slemme forudgående år i Kong Alkohols vold, til det hun paradoksalt nok ængstes mest for og samtidig ønsker og hylder så smukt: Selveste livet. Det er ikke lette odds, hun og hendes lige er oppe imod. Fra behandlingsstedet for sygdommen alkoholisme ved hun, at en tredjedel af patienterne vil klare sig, en tredjedel må i en tilbagefaldsbehandling og at den sidste tredjedel vil drikke igen. Ofte med døden til følge. Tine Kust tager i herværende sin læser med på en anderledes gang på jord, hendes egen Vaya con Dios, og giver samtidig en sjælden fin indsigt i det alkoholiske, nu tørlagte, bange og ensomme væsen. Men det er også beretningen fra ”næsten over kanten” om nye venskaber, et specielt fællesskab, om håb, glæde, kærlighed og taknemmelighed. Især de meget sansede portrætter af mennesker og begivenheder vidner herom. Hendes søgen efter mental og åndelig udvikling er kompromisløs og stærk: Hvor der er villighed, er der vej. Forfatteren debuterede med den anmelderroste Hvor går det hvide hen, når sneen smelter? En fin lille beretning om den dynamik der opstod i hendes gruppe på føromtalte Minnesotabehandling. Bogen udkom i både Danmark og Norge. Hun er nu aktuel med bogen Med hjertet som adresse, der kan ses som en toer til hendes første udgivelse. Begge værker står dog fint alene.

 • - Anita og Guiseppe Garibaldis dramatiske liv
  af Torben Hangaard
  208,95 kr.

  Navnet Garibaldi aftvinger respekt. Giuseppe Garibaldi har fået betegnelsen ”helten af de to kontinenter”, da han kæmpede i såvel Sydamerika som i Europa, primært i Italien.Han blev i 1842 gift med sin hustru Anita, som deltog aktivt i hans kampe i såvel Argentina som Italien, indtil hun døde af sygdom under kampen om den romerske republik i 1849.Hun blev født i den daværende stat Rio Grande do Sul, som i vore dage er en del af Brasilien, og hun er efter diverse vanskeligheder begravet på Gianicolo i Rom, hvor hun betragtes som en politisk helgen.Garibaldi fortsatte med afbrydelser sit virke og slog sig ned på øen Caprera nær Sardinien. Han blev født i 1807 i Genoa og døde i 1882 på Caprera og anses for den drivende kraft i samlingen af Italien. Især er han kendt for sin indsats med den del af de berømte og frygtede rødskjorter, der fik betegnelsen ”de tusinde”, og som gik i land på Sicilien ved de afgørende kampe om Italiens frihed.Også hans kaotiske privatliv, som skildres i denne bog, giver anledning til at beskæftige sig med hans historie.

 • af Hassan Chaachouh
  141,95 kr.

  Hassan Chaachouh har skrevet en poetisk og kontant digtsamling om sit liv. Med Palæstinensiske rødder har en opvækst i Danmark ikke altid været en dans på roser, hvilket han smukt beskriver i denne femfingrede digtsamling.”Verden imellem mine fingre” er en bog, som er en nødvendighed, når man taler om integration set fra den fremmedes synspunkt. Selvom Hasse er født og opvokset i Danmark, så er der tydelige skel og ar på sjælen i hans smukke digte.Kapitel 1 (lillefingeren): opvæksten i to verdener, et barn af to verdener, dermed lillefingeren.Kapitel 2 (ringefingeren): ankomsten til den anden verden. Det tvungne ægteskab.Kapitel 3 (langefingeren): kærligheden til hjemlandet, der har fået langfingeren af resten af verden.Kapitel 4 (pegefingeren): kærligheden til hustruen og sønnen, dem der bestemmer retningen af hans liv.Kapitel 5 (tommelfingeren): verden i dag, som præger alles liv.

 • - Det var nok bare muskelknuder - jeg skulle jo til Frankfurt...
  af Lone Rohmann
  148,95 kr.

  Lone Rohmann udgiver her sin debutbog ”Da Min Livmoder Blev Syg,” en medrivende beretning om, hvordan man eventuelt kan håndtere at man får konstateret cancer i livmoderen. Hvordan man kan overleve i en sådan livskrise, og stadig have sig selv i behold. Lone Rohmann kommer ikke med den eneste opskrift, men har fat i den lange ende, hvilket hendes mange foredrag bevidner, hun vækker med andre ord genklang.Bogen er skrevet i genren ”Thougts of Consiousness,” hvilket vil sige, at læseren hele tiden et med i de samme pulsslag som Lone Rohmann selv oplevede gennem hele processen.

 • - - og andre kriminoveller
  af Iris Munkebjerg
  138,95 kr.

  Iris Munkebjerg har i mange år skrevet krimier for Ugebladet Søndag, men er nu sprunget som regulær krimiforfatter med debutbogen "I Skovens Dyb," men er nu aktuel med Kriminovelle-samlingen "Den Sorte Krukke." "Den Sorte Krukke" rummer barske noveller, men har alligevel krimigenrens plot og væsen i sig.

 • - Lommefilosofisk Tankespind
  af Jørgen Nancke
  118,95 kr.

  Jørgen Nancke har i denne bog, samlet nogle af sine populære avisskriverier fra Fyens Stiftstidende. Avisskriverierne er oftest kendetegnet ved den direkte tale til den ”Kære læser,” samt tiltaleformen Dem, De og Deres. Som læser får man dermed en tur gennem Jørgen Nanckes skæve vinkler, samt humoristiske og lyriske univers, men også gennem den noget tungere del af det at være menneske. Jørgen Nancke debuterede som digter i 2015, og denne tradition har han også viderebragt i ”Isbjørn”, for blandt avisskriverierne befinder der sig digte, med varierende sværhedsgrad, samt sange med lyrisk schwung. Gennem denne lommefilosofiske blanding af tanker og ord, kommer De, kære læser, med på en eftertænksom, genkendelig og til tider humoristisk rejse i hans litterære univers - De, kære læser, vil sent glemme denne udflugt med forfatteren Jørgen Nancke.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.