Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af GivingTales

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Efter H.C. Andersen
  af GivingTales
  112,95 kr.

  Det verdenskendte eventyr efter H.C. Andersen om den grimme ælling, der må gå grueligt meget igennem for at blive til en smuk svane. Eventyret er fortalt i farverige illustrationer, som bringer nyt liv til en elsket og gammel fortælling. Læs selv eventyret højt eller lad skuespiller Alexandre Willaume fortælle det. Alexandre Willaume er en dansk skuespiller, der har været med i flere internationale film, herunder ’Tomb Raider’ og ’The Last Kingdom’. Men de fleste af os kender ham bedst som Hustleren ’Wupti Pede’ fra wupti.com-reklamerne.

 • - Efter H.C. Andersen
  af GivingTales
  108,95 kr.

  Det romantiske eventyr om prinsen, der drømmer om at finde en rigtig prinsesse. Det verdenskendte eventyr efter H.C Andersen er fortalt i farverige illustrationer, som bringer nyt liv til en gammel og elsket fortælling. Læs selv eventyret højt eller lad skuespiller Cecilie Stenspil fortælle det.

 • - Efter H.C. Andersen
  af GivingTales
  108,95 kr.

  Eventyret om den forfængelige Kejseren, der lader sig bedrage, indtil en lille dreng fortæller ham sandheden. Det verdenskendte eventyr efter H.C Andersen er fortalt i farverige illustrationer, som bringer nyt liv til en gammel og elsket fortælling. Læs selv eventyret højt eller lad skuespiller Kurt Ravn fortælle det.

 • - Efter H.C. Andersen
  af GivingTales
  108,95 kr.

  Snedronningen er et af H.C. Andersens bedste eventyr. Det er en fortælling om ondt og godt. En klassisk historie alle børn bør kende.Det verdenskendte eventyr efter H.C Andersen er fortalt i flotte illustrationer, som bringer nyt liv til en gammel og elsket fortælling. Læs selv eventyret højt eller lad skuespiller Jens Jørn Spottag fortælle det. Jens Jørn Spottag er især kendt fra tv-serierne Bryggeren, Taxa, Rejseholdet, Krøniken, Ørnen, og Arvingerne.

 • - Efter H.C. Andersen
  af GivingTales
  108,95 kr.

  Et af H.C. Andersens sørgeligste, men mest populære eventyr. En lille, fattig pige sælger svovlstikker, og for at få varmen stryger hun en svovlstik, og drømmer sig til et bedre og varmere sted. Læs selv eventyret højt eller lad Bubber fortælle det.

 • - Efter H.C. Andersen
  af GivingTales
  108,95 kr.

  En smuk kærlighedshistorie om den lille havfrue, der forelsker sig i en prins. Det verdenskendte eventyr efter H.C.Andersen er fortalt med farverige illustrationer, som bringer nyt liv i en gammel og elsket fortælling. Læs eventyret højt eller som lad skuespiller Sofie Gråbøl fortælle det.

 • - Efter H.C. Andersen
  af GivingTales
  108,95 kr.

  Det klassiske eventyr om den standhaftige tinsoldat, der bliver forelsket og står fast igennem alle prøvelserne. Det verdenskendte eventyr efter H.C.Andersen er formidlet i farverige illustrationer, som bringer nyt liv i en gammel og elsket fortælling. Læs eventyret højt eller lad den kendte skuespiller Nikolaj Coster-Waldau fortælle.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.