Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af KRABAT

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lone Halkjær
  147,95 - 168,95 kr.

  Tobias vågner lørdag morgen til lyden af sin søsters skrig. Der står en edderkop fra Minecraft foran hoveddøren. Luften er fuld af elektricitet, og det går op for Tobias, at hans familie er havnet i den bane, han lige har bygget i Minecraft.Nu gælder det kampen for overlevelse i en verden fuld af blokke, hvor skeletter og creepers er ude efter den lille familie.NOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCT · NOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • - Mekaniske Hjerter
  af Stine Bahrt
  59,95 - 248,95 kr.

  Med tilbageholdt åndedræt rører jeg ved den næsten usynlige cirkel. Det summer i fingerspidserne og i mit hoved. Evnen ligger efterhånden som en forlængelse af mine tanker, og jeg behøver ikke engang koncentrere mig. Portalen åbner sig.Splittelsen mellem urværkere og evneløse vokser. Nil er fanget i konfliktens midtpunkt, og hvis hun skal redde dem, hun elsker, må hun få kontrol over sine feyevner.Dorian har lært, at han må passe på sit hjerte, selv hvis det betyder, at han må give slip på Nil. Og da menneskehedens overlevelse trues, står han over for en skæbnesvanger beslutning.Men Kuppelbyens fjender er langt farligere, end nogen af dem kunne forestille sig.Mekaniske Hjerter er andet bind i den dystopiske steampunkserie URVÆRKERNE.Første bind i serien blev nomineret til Årets Danske Fantasydebut 2022.

 • - Rædsler i rummet
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  59,95 - 157,95 kr.

  Mathilde tacklede ham pludselig med samme fart og kraft som en amerikansk fodboldspiller. De rullede begge et par meter hen ad gulvet og bankede ind i væggen. Robottens skudsalver ramte tilfældigt rundt omkring dem. Den løb rundt om sig selv et par gange og pegede så igen riflerne imod dem.”Indtrængere vil blive elimineret ...” Mathilde og Oliver har fundet den anden af Evighedens Terninger. Sammen med Sebastian og den lille pige Anna må de rejse ud i rummet og bekæmpe onde rumvæsner og robotter for at gennemføre spillet og redde alle tilbage til virkeligheden. Det viser sig dog hurtigt, at skibet er inficeret med giftige rumedderkopper, hvis dronning vil gøre alt for at slå dem ihjel. Kan de overleve Rædsler i rummet?

 • - Krise i kælderen
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  59,95 - 157,95 kr.

  ”Kast en ildkugle på dem!” råbte Noah.De kiggede alle sammen forventningsfuldt på Ali, som stirrede ned ad sin blå troldmandskåbe.”Hvorfor kigger I på mig?””Fordi du er en troldmand, dit fjols,” svarede Oliver.”Hvordan plejer du at gøre?” Noah lød desperat.”Det ved jeg da ikke. Jeg læser bare, hvor meget de giver i skade, og slår med nogle terninger!” Oliver, Noah og Ali skal til at spille rollespil, som de plejer, da de pludselig befinder sig i en mørk kælder fyldt med monstre, der er ude på at slå dem ihjel. Den mystiske pige Mathilde dukker op for at hjælpe dem med at bryde magien. Hun fortæller, at hvis man dør i spillet, så dør man også i virkeligheden. Nu gælder alle tricks, hvis de skal overleve Krise i Kælderen.

 • - Kuppelbyens hemmelighed
  af Stine Bahrt
  74,95 - 218,95 kr.

  Jeg ligger på ryggen i græsset og studerer mit værk, en lille kobberfugl med blågrønne vinger og en elegant nøgle til at trække den op med. Urværksfuglen flyver over mit hoved. Den pipper i takt med de klikkende tandhjul, som får vingerne til at bevæge sig. Jeg lukker øjnene og prøver at lade, som om fuglen ikke er der, at det ikke er mig, der har samlet den, og at jeg stadig er normal. 15-årige Nil bor under en gigantisk kuppel, som beskytter de sidste mennesker på Jorden mod en ødelagt verden. Befolkningen i Kuppelbyen er opdelt i evneløse og urværkere, for i Kuppelbyen er moderne teknologi bandlyst, og alt drives i stedet af mekaniske urværker. Da Nil opdager, at hun har urværksevner, må hun forlade sin familie og begynde på Urværkerskolen. Men noget er helt galt i Kuppelbyen, og snart er Nil hvirvlet ind i begivenheder, der truer det lille samfunds skrøbelige eksistens. Samtidig skal hun forholde sig til sine første svære oplevelser med kærligheden og en voksende forvirring omkring sin seksualitet. URVÆRKERNE er første bind i en medrivende steampunk-serie, hvor tandhjulene drejer og fortæller om kærlighed, at finde sig selv og opdage, at man har skjulte evner i en forunderlig og dystopisk verden.

 • af Anne Mia Steno
  173,95 - 198,95 kr.

  "Savner du Danmark?” spørger hendes far pludselig hen over aftensmaden. Anna kan ikke svare, nægter at komme til at græde, så hun nikker bare let og kigger ned på sin tallerken. Ris, ristet fladfisk, syltede grøntsager og sesam. ”Gør det, så godt du kan,” siger han opmuntrende. ”Ganbarimasu,” svarer Anna, og han smiler stort. ”Ja! Ganbarimasu!” Der er så meget, hun har lyst til at fortælle ham om, men hun aner ikke, hvor hun skal starte. 15-årige Anna er flyttet fra Danmark til Japan for at dyrke den japanske kampsport kendo og for at bo sammen med sin far og hans nye kone. Men alting er meget anderledes, end hun havde forestillet sig. Hun føler sig forkert, fremmed og underlig. Og alene. Sproget især virker helt umuligt, men da Anna får en særlig app, der kan samtale og oversætte for hende, ændrer alting sig, og en farefuld kærlighedshistorie tager sin begyndelse.

 • - Vølvens Spådom
  af T R Bisgaard
  59,95 - 138,95 kr.

  Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!”Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere? Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok.Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."Bogrummet.dk 4 stjerner"Fantastisk, spændende og nervepirrende. Jeg er imponeret over, hvordan historien er skrevet."Eva Lucia Reviews & Literature

 • af Sabine Hein
  78,95 - 158,95 kr.

  ”Hånden af sne strakte sig ud efter mig, og armen under blev gradvist længere. Så kom der en skulder. Derefter endnu en arm. Til sidst kom hovedet med de hadefulde, røde øjne.”Året er 2053. Størstedelen af Jordens is og sne er smeltet, og verdens have er steget så kraftigt, at store dele af Danmark nu ligger under vand.12-årige Sofie er taget med sin mor til den antarktiske forskningsstation Ultima Spe. Her skal hendes mor og de andre forskere komme til bunds i mysteriet om, hvorfor sneen her som den sidste i verden endnu ikke er smeltet.Sofie får dog ikke meget fred til at finde sig til rette. Noget ude i sneen synes at holde øje med dem – og det bryder sig bestemt ikke om at blive forstyrret.Monstret på polarstationen er vinder af KRABATs gyserkonkurrence.

 • - 24 fortællinger om nordisk folketro
  af 23 forskellige forfattere
  198,95 kr.

  Antologi med 24 fortællinger om nordisk folketroForsideillustrator Morten KrebsLæs om forfatterne og se hvilke noveller de har skrevet på forlagets hjemmesideFolketroen lever i mange forskellige fortællinger.Krogmanden, der ligger på lur efter dem, der kommer for tæt på vandet. Å-manden, der holder søen fuld af fisk, hvis blot han får et menneskeoffer. Gravsoen, dødsvarslet, der angriber med en knivskarp ryg og gloende øjne. Hyldemor, beskytteren. Hultræet, skiftingen, valravnen, nissen – de er der allesammen i vores fælles bevidsthed, og nu er de også her, hvor 23 forfattere giver 24 nye fortolkninger af ældgamle fortællinger.Hold blot fast, for noget er på vej …Forord af Lene Vinther AndersenNoveller af Sinus Reuss, Teddy Vork, Thea Marie Munk Pedersen, Nicoline Kjærsgaard Møller, Alexandra Vinther, Rikke Havner Alrø, Thea Astrid, Mette Engel-Holm, Silja Bødker, Signe Fahl, Kat Lassen, Helle Jakobsen, Mariane Mide, Maria Pilh Bengtsen, Summer Ema, Lars Ahn, Rasmus Vestergaard, Malene Fabricius Holm, Andrias Andreasen, Judith Annette Sølvkjær, Pernille Thorenfeldt, Gudrun Østergaard, Barbara Beatrice DavidsenDownload gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmesideAnmeldelserBibliotekernes materialevurdering: "Det er en imponerende samling af meget forskellige historier, som har meget på hjerte, og som alle sværmer for overtroen og det lille gys. Man får lyst til at tage den frem, når mørket lukker sig om os i vintermånederne, og fortidens glemte skabninger synes tættere på en nogensinde. Anbefales til indkøb."★★★★★ Youlooklikeabook. ★★★★ Fantastiske Familiebøger. "Efter første historie var jeg fanget." mydailybookdenmark. "Det her er tale om en kvalitetsudgivelse, både indholdsmæssigt og håndværksmæssigt." Gyseren.dk. "Krabat har formået at samle et stærkt udvalg af litterære kræfter, der igennem samlingens små 400 sider byder på masser af isnende spænding." Litteratursiden.

 • af René Toft
  59,95 - 148,95 kr.

  En kæmpe skygge rejser sig foran mig. Bjørnen i al sin grusomme vælde. To en halv meter høj. Mindst 500 kilo. Hele kroppen indhyldet i mørk, tyk, filtret pels. Den står på bagbenene, og jeg kan nu se, at den er såret. Den har to dybe stik fra piggene ved den venstre skulder. I mit stille sind håber jeg, at den er venstrehåndet, så den gigantiske højrelab ikke dur til noget. At den mest er til pynt.Kristian deltager i TV-programmet "Alene i vildmarken", da katastrofen indtræffer. Al strøm forsvinder, og han er nu strandet i Nordnorge uden kontakt med omverdenen. Og som om Kristian ikke havde problemer nok, kommer en fuldvoksen, sulten brunbjørn på sporet af ham.Solstorm er en storbyknægts rasende vilde og til tider vanvittigt sjove rejse dybt ind i den norske vildmark. For hvad gør man, når moder natur viser sig at være nådesløs?Solstorm er klimalitteratur, som du aldrig har læst den før.I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne.Solstorm er vinder af forlaget KRABATs store klimakonkurrence.

 • - Surts Rige
  af T R Bisgaard
  59,95 - 130,95 kr.

  ”Hvad laver du?” råbte Odin.”Du må tage med og hjælpe mig!” svarede Erik.”Det kan jeg ikke!” Odin brølede så højt, at det gjorde ondt i Eriks ører.Alligevel greb Erik fat i Odins kappe, inden han lagde en hånd på den ru sten.Nu kunne det ikke gøres om.Astrid er forsvundet ind i Jellingstenen sammen med Magnus. Hun finder snart ud af, atsøsteren blev bjergtaget på hendes sidste mission. Nemlig, da hun skulle finde Surts Sværd.Problemet er bare, at det er nærmest umuligt at slippe ud derfra.Nu er Erik den eneste, som kan få dem hjem igen. Men selv om han gerne vil redde sin bedste ven, er han bange for at gøre det alene.Og når end ikke guderne tør hjælpe, hvad gør man så?

 • - Lokes List
  af T R Bisgaard
  59,95 - 138,95 kr.

  Astrids hånd skælvede, mens hun holdt fast om øksen.Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle bruge den til at forsvare sig med, hvis hun blev angrebet.Midt i virvaret af mennesker så Astrid en mand, der ikke kæmpede mod nogen.I stedet stirrede han direkte mod hende.Hans blik sendte kuldegysninger igennem hele hendes krop.Det var ikke en viking.Det var Loke. Første del af Astrid og Eriks rejse er klaret, men de har endnu ikke løst deres opgave.Forude venter mange farer, inden de kan nå frem til de to konger med beskeden om, at de er blevet narret til at gå i krig.Og værst af alt, så er Loke lige i hælene på dem. Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude.Det bliver alt andet end nemt. Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."Bogrummet.dk 4 stjerner"Handlingen er godt skruet sammen, og historien er spændende, og fyldt med action, magi, guder, jætter, trælle, vikinger, intriger, forræderi og venskab. Kan man lide nordisk mytologi, eller vil man gerne vide mere om vikingetiden, så kan denne bog bestemt anbefales. Jeg glæder mig i hvert fald til næste bind i serien udkommer. Og for de 9-13-årige, som er målgruppen, vil bogen være helt perfekt."Læsehest med fantasy

 • - Zimon Zombie
  af Lone Halkjær
  209,95 kr.

  Forfatter: Lone HalkjærIllustrationer: Rie Skovgaard Zimon er blevet til en zombie. Men han kan huske sit gamle liv. Engang boede han i et stort hus i en landsby. Nu er han alene og må søge i skjul, når solen skinner.Zimon Zombie er en del af Eventyr i Minecraft. Spændende fortællinger med lavt lix. Om bogenDer er i alt fire historier, der foregår i Minecraft universet. Bøgerne kan læse uafhængige af hinanden.Lix 13Illustreret i farverNOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCTNOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • - Eddy Enderman
  af Helle Perrier
  209,95 kr.

  Forfatter: Helle PerrierIllustrationer: Rie Skovgaard Eddy er ikke som de andre endermen. Han forstår ikke, hvorfor alle er så bange for ham. En dag går han ind i en by. Først løber alle væk, men så sker der noget, der vender op og ned på Eddys liv.Eddy Enderman er en del af Eventyr i Minecraft. Spændende fortællinger med lavt lix.Om bogenDer er i alt fire historier, der foregår i Minecraft universet. Bøgerne kan læse uafhængige af hinanden.Lix 11Illustreret i farverNOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCTNOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • - Peggy Piglin
  af Lone Halkjær
  209,95 kr.

  Forfatter: Lone HalkjærIllustrationer: Rie Skovgaard Peggy Piglin og hendes ven Pablo ser nogen stjæle guldet. De to venner vil hjælpe med at få det tilbage til den sorte borg. De følger efter den stærke kriger Sonja og ender et meget farligt sted.Peggy Piglin er en del af Eventyr i Minecraft. Spændende fortællinger med lavt lix.Om bogenDer er i alt fire historier, der foregår i Minecraft universet. Bøgerne kan læses uafhængige af hinanden.Lix 12Illustreret i farverNOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCTNOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • - Zombiebror
  af Helle Perrier
  209,95 kr.

  Forfatter: Helle PerrierIllustrationer: Rie Skovgaard Viktor skal passe sin lillebror. Men Nuller gider slet ikke høre efter. Det er nat, og zombierne er udenfor. Viktor falder i søvn. Da han vågner, er der noget helt galt med Nuller.Zombiebror er en del af Eventyr i Minecraft. Spændende fortællinger med lavt lix. Om bogenDer er i alt fire historier, der foregår i Minecraft universet. Bøgerne kan læse uafhængige af hinanden.Lix 13Illustreret i farverNOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCTNOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • - Døden i dybet
  af Helle Perrier
  59,95 - 288,95 kr.

  En mutantorm er løs i Kiribati.Ormen har ødelagt strømmen til kuplerne. Uden strøm, ingen ilt. Kora og Keanu må sejle op til overfladen for at redde alle dem, der bor under havet. Keanu styrer ubåden gennem det blå hav, hvor døden ligger på lur.Døden i dybet er anden bog i trilogien om Den Blå Planet.Lix 16Illustreret i farver.Trilogien indenholder seks af FNs Verdensmål som en del af historien. I bind 2 er det Mål 3 - Sundhed og trivsel og Mål 14 - Livet i havet

 • - Havet skælver
  af Helle Perrier
  59,95 - 288,95 kr.

  Kora og Keanu bor i kupler under vandet i Stillehavet. De lever i sikkerhed bag hegnet. For i havet lever gigantiske orme, der kan æde en hel ubåd i en mundfuld.En dag er der et jordskælv, der får en kuppel til at revne.Kora og Keanu sejler ud for at se, om der er sket noget med hegnet …Havet Skælver er første bog i trilogien Den Blå Planet. Lix 16Illustreret i farver.Trilogien indenholder seks af FNs Verdensmål som en del af historien. I bind 1 er det Mål 7 - Bæredygtig energi og Mål 13 - Klimaindsats

 • - Under angreb
  af Helle Perrier
  59,95 - 288,95 kr.

  Kiribati er under angreb. To gigantiske orme er ved at flå hele kuppelbyen fra hinanden. Keanu forsøger at redde dem derinde. Kora styrer ubåden Tanga helt tæt på mutantormene. Kan hun finde på en plan, der kan redde alle dem, hun holder af?Under angreb er den sidste bog i trilogien om Den Blå Planet.Lix 16Illustreret i farver.Trilogien indenholder seks af FNs Verdensmål som en del af historien. I bind 3 er det Mål 5 - Ligestilling mellem kønnene og Mål 17 - Partnerskaber for handling

 • af C. G. Valentin
  59,95 - 238,95 kr.

  Hector har fået en kampfisk.Men hvad er det egentlig for én?Kan den lide at slås? Er den giftig?Det er kun en lille fisk, men snart kører Hectors tanker i ring og fylder det hele.Og så bliver fisken farlig. Lix 13.Til den første læsning.Illustreret i farver.

 • af Lone Halkjær
  59,95 - 238,95 kr.

  Tobias’ forældre er taget på ferie. Vennerne Will og Jonas overnatter, og dagene skalbruges på at forsøge at komme ind i Minecraft igen.Men alt går galt. Storesøster Caroline kommer uanmeldt hjem, et bjerg af TNT eksploderer og vennerne ender med at være strandet inde i Minecraft uden at ane, hvordan de finder ud igen. NOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCT · NOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • - Antologi
  af 20 Forfattere
  59,95 kr.

  Solarpunk. Fremtiden er grøn, bæredygtig, fredfyldt. Mennesket lever i harmoni med hinanden, teknologien og naturen. Det er science fiction i en verden, hvor alt er lykkedes.I denne antologi kan du læse tyve forskellige forfatteres bud på, hvordan sådan en verden kan se ud gennem et menneskes øjne. Eller gennem en cyborgs. Et barns. Et fællesskabs.Solarpunk er håbet om en lysende fremtid, og det er første gang, genren præsenteres på dansk. Tag med til verden, som den kunne se ud en dag.Alt er godt i Solarpunk - eller er det? Forfatterne i antologien er:Alexandra VintherA. SilvestriAnne Spanget-LarsenBarbara Beatrice DavidsenC.G ValentinG. H. SassersenGudrun ØstergaardJane MondrupJudith SølvkjærLars AhnLone SoleLouise Floor FrellsenMaria AagaardMarie Klint MartinsenNiels ChristensenNikoline KaiserSabine Baudtler-VedersøStine BahrtTanja R. BisgaardThomas Pedersen

 • af Kasper Grandetoft
  59,95 - 238,95 kr.

  ”Det betyder meget for os,” sagde far. ”At du vil tage godt imod din nye storebror.”Mikkel stivnede. ”Mener du ikke lille…?”Far og mor rejste sig begge på én gang. ”Har du lyst til at møde ham?”Da Mikkels forældre fortæller, at han skal have en bror, kommer det som noget af en overraskelse. Men overraskelsen er endnu større, da det viser sig, at Mikkels nye bror allerede står og venter i entreen. Hvem er den mystiske dreng, der pludselig er blevet en del af familien? Og hvorfor begynder Mikkels forældre at opføre sig så mærkeligt?

 • af Ry Kristensen
  59,95 - 238,95 kr.

  Lukas og Tobias er bedste venner og går i klasse sammen. De skal snart på lejrtur, hvor Lukas håber at score sin drømmepige, Maja.Ved siden af lejrskolen ligger den gamle kirkegård, som er indbegrebet af uhyggelig og ikke-om-jeg-så-fik-en-million-ville-jeg-med-derhen-skræmmende.Men selvfølgelig bliver Lukas og Tobias alligevel lokket med, for det er jo Maja, der spørger.

 • af Aksel Studsgarth
  59,95 - 238,95 kr.

  Jeg stirrede ind i grisens sorte, udtryksløse øjenhuler. Så åbnede den munden på vid gab og afslørede et sæt gule, spidse hjørnetænder. Den løftede Wilma op på skulderen, som var hun en sæk kartofler, og forsvandt i menneskemængden.Onkel Jimmy har taget Wilma og Pelle med i Hekkenfeldts Sommerland. Der er rutsjebaner, radiobiler og en hel del mere uhygge, end de regnede med.

 • af Trine Løve Østerbye
  59,95 - 238,95 kr.

  Der lyder en knirken fra trætte hængsler, der trænger til at blive smurt, og reolen åbner sig som en tung dør.”FUCK! Det er creepy!” gyser Severin. Han stivner og gisper højt, da han vender sig og lyser med sin telefon på reolens bagside. Der er lange, dybe kradsemærker i træet, som om nogen ihærdigt har forsøgt at kradse hul i reolen.Severin er flyttet til en ny by i et gammelt skodhus. Han er ensom og forsøger at blive venner med Gustav. Da Severin viser ham det skjulte rum i kælderen, synes Gustav, det skal være deres hemmelighed. Men alt ved rummet virker sært og uhyggeligt.

 • af Lone Halkjær
  59,95 - 238,95 kr.

  Magnus skal på sommerferie med sin storebror, Emil, og deres forældre. Turen går til Sverige. Familien skal bo på en idyllisk ødegård ved en stor skovsø.Magnus kan mærke, der er noget galt. Noget lurer på dem, og hans ængstelse bliver kun værre af, at søen lugter, som om et dødt dyr rådner mellem de høje siv.Det hjælper ikke på Magnus’ uro, at Emil fortæller den virkelige grund til, at husets ejere ikke vil tilbringe tid på ødegården længere.Hvad gemmer sig under søens overflade?

 • - Skoven magi
  af Judith Sølvkjær
  268,95 kr.

  Forfatter Judith SølvkjærForsideillustrator Lykke BiancaLæs de to første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/Loa er blevet sendt på ferie hos sin bedstemor. Men den gamle dame er sær, og noget gemmer sig i kælderen. Loa er sikker på, at bedstemor er en heks. Hun må hjem så hurtigt som muligt. Men da hun prøver at flygte, sker der underlige ting i skoven bag bedstemorens hus.Skovens Magi er første bind i serien om Loa.

 • af Stine Bahrt
  59,95 - 288,95 kr.

  Forfatter Stine BahrtForsideillustrator Betina DrewsDa skyggedæmonen lægger sine hænder over mit håndled, tiltager den pulserende fornemmelse.”Hvad vil det koste?” spørger jeg og forsøger igen at trække hånden til mig.Denne gang slipper han ikke. I stedet ser han sultent på mig, og et gådefuldt smil kruser om hans læber. ”Ingenting.” Penny efterlades ubeskyttet på himmelskibet, da hendes forældre forsvinder i Londals tågede gader. Hun og barndomsvennen, James, forsøger at skaffe mandskab, men ingen vil flyve under en kvindelig, uvelsignet kaptajn. Samtidig ånder Skyggeparlamentet dem i nakken med forældede krav, trusler og skæbnesvangre hemmeligheder. Desperation tvinger Penny til at indgå en farefuld alliance, som vækker ukendte længsler og rykker hendes forestillinger om rigtigt og forkert. Vinger af skygger & torden er første bind i en dark fantasyserie fyldt med steampunk og romantik. Her kæmper attenårige Penny for at navigere i et net af mystik, lidenskab og væsner fra underverdenen.

 • - Galakseæderen
  af Mikkel Wendelboe
  59,95 - 207,95 kr.

  Forfatter Mikkel WendelboeForsideillustrator Emilia Rubæk HolmJagtens på Kra'koums Hjerte intensiveres, mens nye fjender rører på sig i mørket. Inden længe synes alle de mægtigste kræfter i galaksen at nærme sig den sagnomspundne ædelsten. Alt det Emilia troede hun vidste, synes at være forkert, og hun ved ikke, hvem hun kan stole på. Er Stacy virkelig et monster? Krydset på skattekortet er indenfor rækkevidde, men Emilia frygter de svar, der gemmer sig på den anden side. En af Centromeda-galaksens største og ældste hemmeligheder er på vej ud i lyset ...Målgruppe: fra 12 årGalakseæderen er sidste bind i trilogien om Skæbnekløver.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.