Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af KRABAT

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Mekaniske Hjerter
  af Stine Bahrt
  59,95 - 239,95 kr.

  Med tilbageholdt åndedræt rører jeg ved den næsten usynlige cirkel. Det summer i fingerspidserne og i mit hoved. Evnen ligger efterhånden som en forlængelse af mine tanker, og jeg behøver ikke engang koncentrere mig. Portalen åbner sig.Splittelsen mellem urværkere og evneløse vokser. Nil er fanget i konfliktens midtpunkt, og hvis hun skal redde dem, hun elsker, må hun få kontrol over sine feyevner.Dorian har lært, at han må passe på sit hjerte, selv hvis det betyder, at han må give slip på Nil. Og da menneskehedens overlevelse trues, står han over for en skæbnesvanger beslutning.Men Kuppelbyens fjender er langt farligere, end nogen af dem kunne forestille sig.Mekaniske Hjerter er andet bind i den dystopiske steampunkserie URVÆRKERNE.Første bind i serien blev nomineret til Årets Danske Fantasydebut 2022.

 • - Krise i kælderen
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  59,95 - 159,95 kr.

  ”Kast en ildkugle på dem!” råbte Noah.De kiggede alle sammen forventningsfuldt på Ali, som stirrede ned ad sin blå troldmandskåbe.”Hvorfor kigger I på mig?””Fordi du er en troldmand, dit fjols,” svarede Oliver.”Hvordan plejer du at gøre?” Noah lød desperat.”Det ved jeg da ikke. Jeg læser bare, hvor meget de giver i skade, og slår med nogle terninger!” Oliver, Noah og Ali skal til at spille rollespil, som de plejer, da de pludselig befinder sig i en mørk kælder fyldt med monstre, der er ude på at slå dem ihjel. Den mystiske pige Mathilde dukker op for at hjælpe dem med at bryde magien. Hun fortæller, at hvis man dør i spillet, så dør man også i virkeligheden. Nu gælder alle tricks, hvis de skal overleve Krise i Kælderen.

 • - Kuppelbyens hemmelighed
  af Stine Bahrt
  59,95 - 203,95 kr.

  Jeg ligger på ryggen i græsset og studerer mit værk, en lille kobberfugl med blågrønne vinger og en elegant nøgle til at trække den op med. Urværksfuglen flyver over mit hoved. Den pipper i takt med de klikkende tandhjul, som får vingerne til at bevæge sig. Jeg lukker øjnene og prøver at lade, som om fuglen ikke er der, at det ikke er mig, der har samlet den, og at jeg stadig er normal. 15-årige Nil bor under en gigantisk kuppel, som beskytter de sidste mennesker på Jorden mod en ødelagt verden. Befolkningen i Kuppelbyen er opdelt i evneløse og urværkere, for i Kuppelbyen er moderne teknologi bandlyst, og alt drives i stedet af mekaniske urværker. Da Nil opdager, at hun har urværksevner, må hun forlade sin familie og begynde på Urværkerskolen. Men noget er helt galt i Kuppelbyen, og snart er Nil hvirvlet ind i begivenheder, der truer det lille samfunds skrøbelige eksistens. Samtidig skal hun forholde sig til sine første svære oplevelser med kærligheden og en voksende forvirring omkring sin seksualitet. URVÆRKERNE er første bind i en medrivende steampunk-serie, hvor tandhjulene drejer og fortæller om kærlighed, at finde sig selv og opdage, at man har skjulte evner i en forunderlig og dystopisk verden.

 • - Rædsler i rummet
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  59,95 - 159,95 kr.

  Mathilde tacklede ham pludselig med samme fart og kraft som en amerikansk fodboldspiller. De rullede begge et par meter hen ad gulvet og bankede ind i væggen. Robottens skudsalver ramte tilfældigt rundt omkring dem. Den løb rundt om sig selv et par gange og pegede så igen riflerne imod dem.”Indtrængere vil blive elimineret ...” Mathilde og Oliver har fundet den anden af Evighedens Terninger. Sammen med Sebastian og den lille pige Anna må de rejse ud i rummet og bekæmpe onde rumvæsner og robotter for at gennemføre spillet og redde alle tilbage til virkeligheden. Det viser sig dog hurtigt, at skibet er inficeret med giftige rumedderkopper, hvis dronning vil gøre alt for at slå dem ihjel. Kan de overleve Rædsler i rummet?

 • - Kampen om trylleplasteret
  af Kat Lassen
  200,95 kr.

  Ellebæt gav et forskrækket hyl fra sig, idet en kæmpestor skællet, blå vinge ramte træet, hun havde gemt sig bag. Vingen trak sig hurtigt tilbage og lagde sig som et skjold om væsnet, så hun ikke kunne se andet end et par store, grove fødder med enorme kløer. ”Hvem er du?” buldrede en stemme fra bag vingen. ”Jeg … jeg hedder Ellebæt … ” stammede hun.Emma og Rasmus elsker, når farmor fortæller historier om pigen Ellebæt, der tager på eventyr i Gammelskov, hvor der bor både trolde, feer og mange andre væsner. Ellebæt – Kampen om trylleplasteret er en sjov og spændende historie, hvor man både møder en lille drilletrold, Mosekonen og et par drager, der ikke kan enes. Kampen om trylleplasteret er andet bind i serien om Ellebæt.Ellebæt er egnet til både højtlæsning og læs selv.Illustreret i farver af Anita Sølver.

 • - Jagten på den stjålne skat
  af Kat Lassen
  162,95 kr.

  Det lød som et tordenbrag, og Ellebæt kunne have sværget på, at jorden rystede under dem. ”Se,” udbrød Tit bange og pegede. En grøn tåge kom langsomt snigende og omringede dem. Emma og Rasmus elsker, når farmor fortæller historier om pigen Ellebæt, der tager på eventyr i Gammelskov, hvor der bor både trolde og feer. Men gemmer farmor også på en hemmelighed? Hvem tilhører for eksempel den lille stemme, som farmor taler med nede i stuen om aftenen? Og hvordan kan en fodbold pludselig trille helt af sig selv? Emma synes, det er meget mystisk. Ellebæt - Jagten på den stjålne skat, er en sjov og spændende historie, hvor man møder både mosekonen, en kæmpeørn og ikke mindst trolden Grumpe, der kan prutte så grønt og fælt, at næsen visner. Ellebæt er egnet til både højtlæsning og læs selv.Illustreret i farver af Anita Sølver.

 • - 24 fortællinger om nordisk folketro
  af 23 forfattere
  301,95 kr.

  Folketroen lever i mange forskellige fortællinger. Krogmanden, der ligger på lur efter dem, der kommer for tæt på vandet. Å-manden, der holder søen fuld af fisk, hvis blot han får et menneskeoffer. Gravsoen, dødsvarslet, der angriber med en knivskarp ryg og gloende øjne. Hyldemor, beskytteren. Hultræet, skiftingen, valravnen, nissen – de er der allesammen i vores fælles bevidsthed, og nu er de også her, hvor 23 forfattere giver 24 nye fortolkninger på ældgamle fortællinger. Hold blot fast, for noget er på vej …

 • af Anne Mia Steno
  59,95 - 244,95 kr.

  "Savner du Danmark?” spørger hendes far pludselig hen over aftensmaden. Anna kan ikke svare, nægter at komme til at græde, så hun nikker bare let og kigger ned på sin tallerken. Ris, ristet fladfisk, syltede grøntsager og sesam. ”Gør det, så godt du kan,” siger han opmuntrende. ”Ganbarimasu,” svarer Anna, og han smiler stort. ”Ja! Ganbarimasu!” Der er så meget, hun har lyst til at fortælle ham om, men hun aner ikke, hvor hun skal starte. 15-årige Anna er flyttet fra Danmark til Japan for at dyrke den japanske kampsport kendo og for at bo sammen med sin far og hans nye kone. Men alting er meget anderledes, end hun havde forestillet sig. Hun føler sig forkert, fremmed og underlig. Og alene. Sproget især virker helt umuligt, men da Anna får en særlig app, der kan samtale og oversætte for hende, ændrer alting sig, og en farefuld kærlighedshistorie tager sin begyndelse.

 • af René Toft
  59,95 - 189,95 kr.

  En kæmpe skygge rejser sig foran mig. Bjørnen i al sin grusomme vælde. To en halv meter høj. Mindst 500 kilo. Hele kroppen indhyldet i mørk, tyk, filtret pels. Den står på bagbenene, og jeg kan nu se, at den er såret. Den har to dybe stik fra piggene ved den venstre skulder. I mit stille sind håber jeg, at den er venstrehåndet, så den gigantiske højrelab ikke dur til noget. At den mest er til pynt.Kristian deltager i TV-programmet "Alene i vildmarken", da katastrofen indtræffer. Al strøm forsvinder, og han er nu strandet i Nordnorge uden kontakt med omverdenen. Og som om Kristian ikke havde problemer nok, kommer en fuldvoksen, sulten brunbjørn på sporet af ham.Solstorm er en storbyknægts rasende vilde og til tider vanvittigt sjove rejse dybt ind i den norske vildmark. For hvad gør man, når moder natur viser sig at være nådesløs?Solstorm er klimalitteratur, som du aldrig har læst den før.I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne.Solstorm er vinder af forlaget KRABATs store klimakonkurrence.

 • - Surts Rige
  af T R Bisgaard
  59,95 - 134,95 kr.

  ”Hvad laver du?” råbte Odin.”Du må tage med og hjælpe mig!” svarede Erik.”Det kan jeg ikke!” Odin brølede så højt, at det gjorde ondt i Eriks ører.Alligevel greb Erik fat i Odins kappe, inden han lagde en hånd på den ru sten.Nu kunne det ikke gøres om.Astrid er forsvundet ind i Jellingstenen sammen med Magnus. Hun finder snart ud af, atsøsteren blev bjergtaget på hendes sidste mission. Nemlig, da hun skulle finde Surts Sværd.Problemet er bare, at det er nærmest umuligt at slippe ud derfra.Nu er Erik den eneste, som kan få dem hjem igen. Men selv om han gerne vil redde sin bedste ven, er han bange for at gøre det alene.Og når end ikke guderne tør hjælpe, hvad gør man så?

 • - Vølvens Spådom
  af T R Bisgaard
  59,95 - 134,95 kr.

  Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!”Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere? Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok.Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."Bogrummet.dk 4 stjerner"Fantastisk, spændende og nervepirrende. Jeg er imponeret over, hvordan historien er skrevet."Eva Lucia Reviews & Literature

 • - Sørens til superhelte
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  301,95 kr.

  Hun ignorerede ham og rørte ikke en muskel. ”Nu har jeg dig,” råbte Undermåleren og kastede fire hurtige håndgranater efter hende. Hun lukkede øjnene, og Oliver holdt vejret. Mathilde, Oliver, Sebastian og Isabella bliver sendt ind i et univers med superskurke for at få fat i den fjerde terning. I denne utrolige verden skal de besejre onde skurke, mens de skal redde uskyldige og beskytte sig selv. Alt sammen uden at kende deres kræfter. Kan de overleve Sørens til Superhelte?

 • - Tosset med tentakler
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  301,95 kr.

  ”Den kommer!” hylede han. Skarpe kløer greb fat i bilen. Vinduet splintredes, og et edderkoppespind af revner bredte sig på glasset. En uhyggelig kulde spredte sig. Ruden duggede til med is. Oliver kunne se sin ånde som små hvide skyer. Den tredje terning er fundet og sender Oliver, Mathilde og Sebastian tilbage til 1920´ernes USA. I byen Arkham er en statue blevet stjålet af kultister og det er op til dem og goth-pigen Isabella at finde den, for at komme tilbage til virkeligheden, uden at blive sindssyge. Desværre står gangstere og monstre i vejen, for at de kan overleve Tosset med Tentakler.

 • af Teddy Vork
  44,95 - 73,95 kr.

  Det forsvundne bogstavs lænestol var væltet. “Der er nogen, som har taget hende,” sagde S. “Vi må finde hende. Ellers er der ingen, der kan bruge ordene med hende,” sagde A. Hun vippede frem og tilbage på sine to ben. “S, du må prøve at finde hende. Du er så snedig og smart.” S nikkede. “Jeg kan godt prøve, men jeg må have hjælp.” “Hvem melder sig frivilligt?” spurgte A. Der blev helt stille. “Av!” udbrød L, da H kom til at træde ham over hans korte led. “Var det et ja, L?” spurgte A. L forsøgte at bøje sig sammen, så han kunne kigge ned i gulvet. “Nej, jeg tør ikke. Der er så mange farlige ting uden for Alfabetstrup.” “Jeg vil gerne,” sagde G pludselig. Hans hjerte bankede hurtigt. S og G drager ud for at redde deres ven. Men rejsen er fuld af farer og strabadser. De skal over Fnuller-ørkenen, hvor et enormt monster hersker og igennem Futhark-skoven, som bebos af de levende døde. Og vil de nogensinde opklare, hvem der er bortføreren, og få reddet deres ven?

 • - Galakseæderen
  af Mikkel Wendelboe
  200,95 kr.

  Forsideillustrator Emilia Rubæk HolmJagtens på Kra'koums Hjerte intensiveres, mens nye fjender rører på sig i mørket. Inden længe synes alle de mægtigste kræfter i galaksen at nærme sig den sagnomspundne ædelsten. Alt det Emilia troede hun vidste, synes at være forkert, og hun ved ikke, hvem hun kan stole på. Er Stacy virkelig et monster? Eller er hun bare misforstået? Krydset på skattekortet er indenfor rækkevidde, men Emilia frygter de svar der gemme sig på den anden side. En af Centromeda-galaksens største og ældste hemmeligheder, er på vejud i lyset ...Målgruppe: fra 12 årSidste bind i trilogien om SkæbnekløverSeriens første bind blev rost af anmelderne:★★★★★ Please, just let me read. ★★★★★ Bogormenanja. ★★★★★ You.look.like.a.book★★★★ Fantastiske familiebøger. ★★★★ Kristines Bogbase

 • - Kra’koums Hjerte
  af Mikkel Wendelboe
  59,95 - 203,95 kr.

  Emilia Valentine er endt på det sagnomspundne skib, Skæbnekløver. Skibet er dog ikke det heltesungne fartøj, hun kender fra eventyrerne, men derimod et piratskib på en farlig skattejagt. De leder efter ædelstenen Kra’koums Hjerte. Kaptajn Stacy Bloodrain viser sin mørke side, og Emilia ved ikke længere, om hun kan stole på hende. Men hvem kan ellers hjælpe hende, når mægtige fjender kappes om den værdifulde skat?

 • - Arternes opstandelse
  af Pernille van Dijk
  59,95 - 166,95 kr.

  Freja lever et helt stilfærdigt liv, sådan som hun foretrækker det. Hun bor i en almindelig lejlighed, går på et almindeligt universitet og har almindelige interesser. Men da den småskøre opfinder Elias flytter ind ved siden af og straks forårsager en eksplosion, bliver Frejas ellers så normale liv helt bogstaveligt vendt på hovedet med et brag.Eksplosioner er nemlig ikke det eneste, Elias har talent for. Han har opfundet en nøgle, der kan åbne en portal ind til en verden befolket af uddøde dyr. Der er bare én ting, menneskene ikke ved. Dyrene er ikke små, nuttede, viljeløse væsener. De er vilde, de er kloge, og de er udspekulerede!Arternes opstandelse er første bind i trilogien Nøglen til fortiden.Støttet af Statens Kunstfond

 • af C. C. Thybro
  59,95 - 134,95 kr.

  Ameras fødder vejede et ton det sidste stykke hen til brønden. Da hun lænede sig ind over kanten, rørte hun de slimede sten. Månen oplyste kun en lille smule af dybet, der var så mørkt, at hun ikke kunne se bunden. Det så ud, som om brønden fortsatte lige lukt ned i helvede.12-årige Amera er lige flyttet til byen. Hun vil ikke være gadens nye mobbeoffer og accepterer derfor de populære pigers udfordring. En nat i en klam brønd er ingenting mod endeløse drillerier.Men nede i mørket begynder det at føles som det forkerte valg. Især når brønden efter sigende er en dør til en skyggeverden. Den slags historier har det med at give mening i mørket, og Amera har altid været bange for skyggerne …Brønden er vinder af KRABATs gyserkonkurrence.

 • af Lone Halkjær
  59,95 - 301,95 kr.

  Tobias vågner lørdag morgen til lyden af sin søsters skrig. Der står en edderkop fra Minecraft foran hoveddøren. Luften er fuld af elektricitet, og det går op for Tobias, at hans familie er havnet i den bane, han lige har bygget i Minecraft.Nu gælder det kampen for overlevelse i en verden fuld af blokke, hvor skeletter og creepers er ude efter den lille familie.NOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCT · NOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • af Nanna Kühle
  59,95 - 189,95 kr.

  ”De er alle forbandede. Så du skal holde dig væk!” Thors mor er overbevist om, at fodboldholdet Trandbys ærkerivaler BFC er forbandende. Først vil Thor ikke lytte til hende. Men måske er der alligevel noget om det?Thor og Alfred forfølger sagen. Jo længere de dykker ned i forbandelserne, jo mere ondskab finder de. Og jo farligere bliver det! Heldigvis får de hjælp af den mystiske Sokrates, Hjorten, onkel Janus og den superseje Eva, der får Thors hjerte til at banke. Undervejs bliver drengenes venskab sat på en prøve, og Thor bliver konfronteret med sin egen fortid. Har han selv ondskaben i sig? Hvem står bag og hvorfor? Og kan de ophæve forbandelserne, så ondskaben ikke får magt over hele fodboldverdenen? Det forbandede fodboldhold er en fortælling om mod og venskab, men også om forbandelser, forelskelse og så naturligvis fodbold.

 • af Sabine Hein
  59,95 - 134,95 kr.

  ”Hånden af sne strakte sig ud efter mig, og armen under blev gradvist længere. Så kom der en skulder. Derefter endnu en arm. Til sidst kom hovedet med de hadefulde, røde øjne.”Året er 2053. Størstedelen af Jordens is og sne er smeltet, og verdens have er steget så kraftigt, at store dele af Danmark nu ligger under vand.12-årige Sofie er taget med sin mor til den antarktiske forskningsstation Ultima Spe. Her skal hendes mor og de andre forskere komme til bunds i mysteriet om, hvorfor sneen her som den sidste i verden endnu ikke er smeltet.Sofie får dog ikke meget fred til at finde sig til rette. Noget ude i sneen synes at holde øje med dem – og det bryder sig bestemt ikke om at blive forstyrret.Monstret på polarstationen er vinder af KRABATs gyserkonkurrence.

 • - Del 1 af Askens Magikere
  af Anne Spanget-Larsen
  59,95 - 203,95 kr.

  ”Jeg hvisker ikke om magi!” får Mirja fremstammet. Hendes stemme lyder lille og skrøbelig, synes hun.Barden løfter det ene øjenbryn. ”Nej. Du har ret. Magi vil heller ikke hviskes. Magi vil råbes ud i verden som en befaling.”Ingen lægger mærke til Mirja, og hun foretrækker det sådan. Hun vil hellere iagttage mennesker og begivenheder på Askenfjeld. Dette ændrer sig natten før solhverv, hvor vildtmaneren Ravn ankommer til borgen. Han vender op og ned på Mirjas liv, og hun må indse, at hun har en rolle i et skæbnesvangert opgør mellem menneske og natur. Til sidst må Mirja træffe det sværeste af alle valg: Kan hun bryde skovens forbandelse og redde dem alle?Askenfjeld er første del af Askens Magikere.Askenfjeld er vinder af KRABATs fantasykonkurrence

 • af Helle Perrier
  59,95 - 189,95 kr.

  En rumlen og lyden af en motor når ind til dem gennem gitteret. Jakob stirrer ud i mørket. Det er nok en af de der kampvogne, som Gert advarede mod. Gad vide, hvad der er værst? At blive kørt over af 50 ton metal eller blive ædt levende af sin sløjdlærer?Jakob og Ruben er på lejrtur med skolepatruljen, da noget går helt galt. Der er nogen, der hyler ildevarslende i mørket og snart må de løbe for livet i en regn af blod og splat.

 • af Judith Sølvkjær
  59,95 - 203,95 kr.

  “Jeg hiver efter vejret, luften brænder i mine lunger, ild løber gennem mine årer. Langt væk kalder min mors stemme mit navn. Min bevidsthed tumler ned gennem et bundløst svælg. Det er som om, jeg hører selv den mindste organisme krybe under jorden, hver eneste crep hvis ben skraber over træstammer, gyvelkvælernes hjerter der banker i staldene.” Aglyphe har endnu ikke har fundet sin Xiphoideussten. Den sten, der giver forlænget liv og ikke mindst status blandt de andre xiphoider.En dag trænger verden udenfor sig på, da skovfolkets beskyttende portaler bliver brudt, og de livsvigtige sten bliver stjålet. I mødet med mennesket Vidar tvinges Aglyphe til at se sandheden i øjnene, og må ud på en farefuld rejse for at redde sit folk.Aglyphe er poetisk og vild fantasy, som du aldrig har læst det før.Aglyphe er vinder af KRABATs fantasykonkurrence.

 • - Vogternes fald 1
  af Carsten Bossen Christiansen
  59,95 - 239,95 kr.

  Den erfarne dødedanser Raya har lagt sin tid i Alliancens stærkeste eliteenhed, Kandraen, bag sig, men da hendes gamle soldaterkammerat, det godmodige muskelbundt Lynch, opsøger hende forfulgt af ansigtsløse, uhyggelige mænd, tvinges de to ud på en farefuld færd for at finde svar. Hvem er den mystiske troldkvinde, der ledte Kandraen i et blodigt baghold og lader til at kunne kontrollere de ansigtsløse uden et ord? Og kan Raya blive ved med at undslippe den fortid, som drev hende bort fra hæren i første omgang?DØDEDANS er en intens fortælling om venskab i modgang, stolte krigere og fortidens synder, der udspiller sig på det eventyrlige kontinent, Keln, som guderne for længe siden har vendt ryggen.Det er første bind i trilogien ”Vogternes Fald”.

 • - Midgårds Beskyttere 5
  af Tanja Rohini Bisgaard
  59,95 - 74,95 kr.

  En ravn svævede ned og landede på jorden foran Erik. ”Din far, din far,” skræppede den.Erik så forskrækket på den talende ravn.”Din far vil snart narre Odin,” skreg en anden ravn, der sad i træet.Erik forstod ingenting. Hvor kom de talende ravne fra? Og hvad vidste de om far?Eriks far er forsvundet, og Erik må endnu en gang rejse tilbage i tiden i håbet om at finde ham. Astrid og hendes søster, Bodil, tager med. De havner i samernes land i det iskolde nordlige Norge.Odin har stadig brug for hjælp fra Midgårds Beskyttere til at forhindre Ragnarok i at bryde ud. Men er det overhovedet muligt at ændre Vølvens Spådom? Og er Odin egentlig til at stole på?Ragnarok er femte og sidste bind i serien Midgårds Beskyttere.

 • af Dorte Schou
  59,95 - 244,95 kr.

  En hvid tåge siver op fra et aflangt kar på gulvet. Jeg ser ned i det. Indholdet ligner små, runde æg. Lysende pletter pulserer bag den plumrede skal. Det ligner hjerter, der banker i takt inde i hver sin boble af grumset væske. "Hvad er det her?” hvisker jeg.Fox synes selv, han er ret klog. Indtil han møder Martha. Til gengæld har hun først lige fået en krop.Mission menneske er en spændende hybrid af realisme og science fiction for unge.

 • af Helle Perrier
  59,95 - 134,95 kr.

  Lyden er ganske svag, men den er der. Noget tungt rammer taget. Det knuger i brystet, og min mund er pludselig tør. I kanten af mit vindue kommer en mørk hånd til syne. Den famler rundt efter et sted at gribe fat.

 • af Mette Engel-Holm
  59,95 - 239,95 kr.

  “Løb for pokker, knægt,” råbte en stemme. Reef kiggede op i Dennies alvorlige ansigt og vristede sig fri. Han havde ikke tænkt sig at efterlade momse. Hun og Joonie var hans ansvar. Joonie! Erkendelsen ramte ham som en hammer. Han kunne ikke længere mærke hendes små hænder holde fast i sig. Dennie havde endnu engang fat i ham. “Løb,” råbte han igen og pegede insisterende i retning af busserne. Han måtte have slået hovedet, for bloddråber trak røde streger ned over hans nakke og hals. “De har Joonie.”17-årige Reef fra Yderzonen bor kun et stenkast fra den mur, der skal holde hans verden i sikkerhed for sandmasserne.I et tørkeplaget USA i fremtiden regerer de magtfulde Gaias Disciple. Nu lover de et nyt og bedre liv for alle i indkapslede megabyer.Reef og hans familie tvinges væk fra deres hjem. Han opdager dog efterhånden, at der er noget om det, når der hviskes om folk der forsvinder og at der er sandheder, der ikke tåler dagens lys.Sort Storm er en nervepirrende science-fictionfortælling fra en dystopisk fremtid.

 • - Ellebæt 1
  af Kat Lassen
  59,95 - 74,95 kr.

  Det lød som et tordenbrag, og Ellebæt kunne have sværget på, at jorden rystede under dem.”Se,” udbrød Tit bange og pegede.En grøn tåge kom langsomt snigende og omringede dem.Emma og Rasmus elsker, når farmor fortæller historier om pigen Ellebæt, der tager på eventyr i Gammelskov, hvor der bor både trolde og feer. Men gemmer farmor også på en hemmelighed? Hvem tilhører for eksempel den lille stemme, som farmor taler med nede i stuen om aftenen? Og hvordan kan en fodbold pludselig trille helt af sig selv? Emma synes, det er meget mystisk.Ellebæt - Jagten på den stjålne skat, er en sjov og spændende historie, hvor man møder både mosekonen, en kæmpeørn og ikke mindst trolden Grumpe, der kan prutte så grønt og fælt, at næsen visner.Ellebæt er egnet til både højtlæsning og læs selv.Læs mere på bøgernes egen hjemmeside

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.