Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af KRABAT

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lone Halkjær
  147,95 - 168,95 kr.

  Tobias vågner lørdag morgen til lyden af sin søsters skrig. Der står en edderkop fra Minecraft foran hoveddøren. Luften er fuld af elektricitet, og det går op for Tobias, at hans familie er havnet i den bane, han lige har bygget i Minecraft.Nu gælder det kampen for overlevelse i en verden fuld af blokke, hvor skeletter og creepers er ude efter den lille familie.NOT OFFICIAL MINECRAFT PRODUCT · NOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG

 • - Mekaniske Hjerter
  af Stine Bahrt
  59,95 - 298,95 kr.

  Med tilbageholdt åndedræt rører jeg ved den næsten usynlige cirkel. Det summer i fingerspidserne og i mit hoved. Evnen ligger efterhånden som en forlængelse af mine tanker, og jeg behøver ikke engang koncentrere mig. Portalen åbner sig.Splittelsen mellem urværkere og evneløse vokser. Nil er fanget i konfliktens midtpunkt, og hvis hun skal redde dem, hun elsker, må hun få kontrol over sine feyevner.Dorian har lært, at han må passe på sit hjerte, selv hvis det betyder, at han må give slip på Nil. Og da menneskehedens overlevelse trues, står han over for en skæbnesvanger beslutning.Men Kuppelbyens fjender er langt farligere, end nogen af dem kunne forestille sig.Mekaniske Hjerter er andet bind i den dystopiske steampunkserie URVÆRKERNE.Første bind i serien blev nomineret til Årets Danske Fantasydebut 2022.

 • - Rædsler i rummet
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  59,95 - 188,95 kr.

  Mathilde tacklede ham pludselig med samme fart og kraft som en amerikansk fodboldspiller. De rullede begge et par meter hen ad gulvet og bankede ind i væggen. Robottens skudsalver ramte tilfældigt rundt omkring dem. Den løb rundt om sig selv et par gange og pegede så igen riflerne imod dem.”Indtrængere vil blive elimineret ...” Mathilde og Oliver har fundet den anden af Evighedens Terninger. Sammen med Sebastian og den lille pige Anna må de rejse ud i rummet og bekæmpe onde rumvæsner og robotter for at gennemføre spillet og redde alle tilbage til virkeligheden. Det viser sig dog hurtigt, at skibet er inficeret med giftige rumedderkopper, hvis dronning vil gøre alt for at slå dem ihjel. Kan de overleve Rædsler i rummet?

 • - Krise i kælderen
  af Bjarne Nordberg Pedersen
  59,95 - 188,95 kr.

  ”Kast en ildkugle på dem!” råbte Noah.De kiggede alle sammen forventningsfuldt på Ali, som stirrede ned ad sin blå troldmandskåbe.”Hvorfor kigger I på mig?””Fordi du er en troldmand, dit fjols,” svarede Oliver.”Hvordan plejer du at gøre?” Noah lød desperat.”Det ved jeg da ikke. Jeg læser bare, hvor meget de giver i skade, og slår med nogle terninger!” Oliver, Noah og Ali skal til at spille rollespil, som de plejer, da de pludselig befinder sig i en mørk kælder fyldt med monstre, der er ude på at slå dem ihjel. Den mystiske pige Mathilde dukker op for at hjælpe dem med at bryde magien. Hun fortæller, at hvis man dør i spillet, så dør man også i virkeligheden. Nu gælder alle tricks, hvis de skal overleve Krise i Kælderen.

 • - Kuppelbyens hemmelighed
  af Stine Bahrt
  74,95 - 248,95 kr.

  Jeg ligger på ryggen i græsset og studerer mit værk, en lille kobberfugl med blågrønne vinger og en elegant nøgle til at trække den op med. Urværksfuglen flyver over mit hoved. Den pipper i takt med de klikkende tandhjul, som får vingerne til at bevæge sig. Jeg lukker øjnene og prøver at lade, som om fuglen ikke er der, at det ikke er mig, der har samlet den, og at jeg stadig er normal. 15-årige Nil bor under en gigantisk kuppel, som beskytter de sidste mennesker på Jorden mod en ødelagt verden. Befolkningen i Kuppelbyen er opdelt i evneløse og urværkere, for i Kuppelbyen er moderne teknologi bandlyst, og alt drives i stedet af mekaniske urværker. Da Nil opdager, at hun har urværksevner, må hun forlade sin familie og begynde på Urværkerskolen. Men noget er helt galt i Kuppelbyen, og snart er Nil hvirvlet ind i begivenheder, der truer det lille samfunds skrøbelige eksistens. Samtidig skal hun forholde sig til sine første svære oplevelser med kærligheden og en voksende forvirring omkring sin seksualitet. URVÆRKERNE er første bind i en medrivende steampunk-serie, hvor tandhjulene drejer og fortæller om kærlighed, at finde sig selv og opdage, at man har skjulte evner i en forunderlig og dystopisk verden.

 • - Vølvens Spådom
  af T R Bisgaard
  59,95 - 158,95 kr.

  Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!”Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere? Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok.Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."Bogrummet.dk 4 stjerner"Fantastisk, spændende og nervepirrende. Jeg er imponeret over, hvordan historien er skrevet."Eva Lucia Reviews & Literature

 • af Sabine Hein
  78,95 - 148,95 kr.

  ”Hånden af sne strakte sig ud efter mig, og armen under blev gradvist længere. Så kom der en skulder. Derefter endnu en arm. Til sidst kom hovedet med de hadefulde, røde øjne.”Året er 2053. Størstedelen af Jordens is og sne er smeltet, og verdens have er steget så kraftigt, at store dele af Danmark nu ligger under vand.12-årige Sofie er taget med sin mor til den antarktiske forskningsstation Ultima Spe. Her skal hendes mor og de andre forskere komme til bunds i mysteriet om, hvorfor sneen her som den sidste i verden endnu ikke er smeltet.Sofie får dog ikke meget fred til at finde sig til rette. Noget ude i sneen synes at holde øje med dem – og det bryder sig bestemt ikke om at blive forstyrret.Monstret på polarstationen er vinder af KRABATs gyserkonkurrence.

 • - 24 fortællinger om nordisk folketro
  af 23 forskellige forfattere
  198,95 kr.

  Antologi med 24 fortællinger om nordisk folketroForsideillustrator Morten KrebsLæs om forfatterne og se hvilke noveller de har skrevet på forlagets hjemmesideFolketroen lever i mange forskellige fortællinger.Krogmanden, der ligger på lur efter dem, der kommer for tæt på vandet. Å-manden, der holder søen fuld af fisk, hvis blot han får et menneskeoffer. Gravsoen, dødsvarslet, der angriber med en knivskarp ryg og gloende øjne. Hyldemor, beskytteren. Hultræet, skiftingen, valravnen, nissen – de er der allesammen i vores fælles bevidsthed, og nu er de også her, hvor 23 forfattere giver 24 nye fortolkninger af ældgamle fortællinger.Hold blot fast, for noget er på vej …Forord af Lene Vinther AndersenNoveller af Sinus Reuss, Teddy Vork, Thea Marie Munk Pedersen, Nicoline Kjærsgaard Møller, Alexandra Vinther, Rikke Havner Alrø, Thea Astrid, Mette Engel-Holm, Silja Bødker, Signe Fahl, Kat Lassen, Helle Jakobsen, Mariane Mide, Maria Pilh Bengtsen, Summer Ema, Lars Ahn, Rasmus Vestergaard, Malene Fabricius Holm, Andrias Andreasen, Judith Annette Sølvkjær, Pernille Thorenfeldt, Gudrun Østergaard, Barbara Beatrice DavidsenDownload gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmesideAnmeldelserBibliotekernes materialevurdering: "Det er en imponerende samling af meget forskellige historier, som har meget på hjerte, og som alle sværmer for overtroen og det lille gys. Man får lyst til at tage den frem, når mørket lukker sig om os i vintermånederne, og fortidens glemte skabninger synes tættere på en nogensinde. Anbefales til indkøb."★★★★★ Youlooklikeabook. ★★★★ Fantastiske Familiebøger. "Efter første historie var jeg fanget." mydailybookdenmark. "Det her er tale om en kvalitetsudgivelse, både indholdsmæssigt og håndværksmæssigt." Gyseren.dk. "Krabat har formået at samle et stærkt udvalg af litterære kræfter, der igennem samlingens små 400 sider byder på masser af isnende spænding." Litteratursiden.

 • af Anne Mia Steno
  173,95 - 198,95 kr.

  "Savner du Danmark?” spørger hendes far pludselig hen over aftensmaden. Anna kan ikke svare, nægter at komme til at græde, så hun nikker bare let og kigger ned på sin tallerken. Ris, ristet fladfisk, syltede grøntsager og sesam. ”Gør det, så godt du kan,” siger han opmuntrende. ”Ganbarimasu,” svarer Anna, og han smiler stort. ”Ja! Ganbarimasu!” Der er så meget, hun har lyst til at fortælle ham om, men hun aner ikke, hvor hun skal starte. 15-årige Anna er flyttet fra Danmark til Japan for at dyrke den japanske kampsport kendo og for at bo sammen med sin far og hans nye kone. Men alting er meget anderledes, end hun havde forestillet sig. Hun føler sig forkert, fremmed og underlig. Og alene. Sproget især virker helt umuligt, men da Anna får en særlig app, der kan samtale og oversætte for hende, ændrer alting sig, og en farefuld kærlighedshistorie tager sin begyndelse.

 • af René Toft
  59,95 - 158,95 kr.

  En kæmpe skygge rejser sig foran mig. Bjørnen i al sin grusomme vælde. To en halv meter høj. Mindst 500 kilo. Hele kroppen indhyldet i mørk, tyk, filtret pels. Den står på bagbenene, og jeg kan nu se, at den er såret. Den har to dybe stik fra piggene ved den venstre skulder. I mit stille sind håber jeg, at den er venstrehåndet, så den gigantiske højrelab ikke dur til noget. At den mest er til pynt.Kristian deltager i TV-programmet "Alene i vildmarken", da katastrofen indtræffer. Al strøm forsvinder, og han er nu strandet i Nordnorge uden kontakt med omverdenen. Og som om Kristian ikke havde problemer nok, kommer en fuldvoksen, sulten brunbjørn på sporet af ham.Solstorm er en storbyknægts rasende vilde og til tider vanvittigt sjove rejse dybt ind i den norske vildmark. For hvad gør man, når moder natur viser sig at være nådesløs?Solstorm er klimalitteratur, som du aldrig har læst den før.I KRABATs Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne.Solstorm er vinder af forlaget KRABATs store klimakonkurrence.

 • - Surts Rige
  af T R Bisgaard
  59,95 - 148,95 kr.

  ”Hvad laver du?” råbte Odin.”Du må tage med og hjælpe mig!” svarede Erik.”Det kan jeg ikke!” Odin brølede så højt, at det gjorde ondt i Eriks ører.Alligevel greb Erik fat i Odins kappe, inden han lagde en hånd på den ru sten.Nu kunne det ikke gøres om.Astrid er forsvundet ind i Jellingstenen sammen med Magnus. Hun finder snart ud af, atsøsteren blev bjergtaget på hendes sidste mission. Nemlig, da hun skulle finde Surts Sværd.Problemet er bare, at det er nærmest umuligt at slippe ud derfra.Nu er Erik den eneste, som kan få dem hjem igen. Men selv om han gerne vil redde sin bedste ven, er han bange for at gøre det alene.Og når end ikke guderne tør hjælpe, hvad gør man så?

 • - Lokes List
  af T R Bisgaard
  59,95 - 158,95 kr.

  Astrids hånd skælvede, mens hun holdt fast om øksen.Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle bruge den til at forsvare sig med, hvis hun blev angrebet.Midt i virvaret af mennesker så Astrid en mand, der ikke kæmpede mod nogen.I stedet stirrede han direkte mod hende.Hans blik sendte kuldegysninger igennem hele hendes krop.Det var ikke en viking.Det var Loke. Første del af Astrid og Eriks rejse er klaret, men de har endnu ikke løst deres opgave.Forude venter mange farer, inden de kan nå frem til de to konger med beskeden om, at de er blevet narret til at gå i krig.Og værst af alt, så er Loke lige i hælene på dem. Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude.Det bliver alt andet end nemt. Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."Bogrummet.dk 4 stjerner"Handlingen er godt skruet sammen, og historien er spændende, og fyldt med action, magi, guder, jætter, trælle, vikinger, intriger, forræderi og venskab. Kan man lide nordisk mytologi, eller vil man gerne vide mere om vikingetiden, så kan denne bog bestemt anbefales. Jeg glæder mig i hvert fald til næste bind i serien udkommer. Og for de 9-13-årige, som er målgruppen, vil bogen være helt perfekt."Læsehest med fantasy

 • af Jeanne Goldbech
  238,99 kr.

  Forfatter: Jeanne GoldbechForsideillustrator: Rikke Ella AndrupLæs første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/”Hold dog op, du har alt, Sia. Du har en sød familie. Venner.” Lasses stemme knækker.”Du aner ikke en skid om min familie!” hvæser Sia. Lasse er misundelig på Sias almindelige liv.Hendes almindelige familie.Hendes almindelige hjerne. Men Sias liv er slet ikke så almindeligt, som Lasse tror. Letlæsning for ungeLix 14Om bogenLasse og Sia går i klasse sammen. Lasse har et temperament, som han har svært ved at styre. Det fører til at mange i klassen har svært ved at være sammen med ham. Men Sia forstår ham og vil gerne være venner. Lasse tror, han er den eneste, der har det svært. Men Sia har også problemer. De handler om familien derhjemme og er ikke nogle, andre kender til.

 • af Kirsten Hansen
  63,95 - 198,95 kr.

  Jeg har holdt Vejle ud i et år.Nu vil jeg have mit liv tilbage. Alma hader Vejle og sit liv. Næsten lige så meget som hun hader sin papsøster, Kat. Men Alma har en plan.Hun vil have et nyt liv.På efter-skolen Højly. På Højly møder hun Johan med de grønne øjne. Hun får nye venner.Og måske kan hun få hovedrollen i skolens musical? Almas plan ser ud til at virke.Hun er så færdig med Kat og Vejle. Problemet er bare, at Kat ikke er færdig med Alma. Letlæsning for unge Lix 12

 • - Del 2 af Askens Magikere
  af Anne Spanget-Larsen
  230,95 kr.

  Forfatter Anne Spanget-LarsenForsideillustrator Betina DrewsUnder udarbejdelseUdkommer til Fantasyfestivalen 2024

 • af Ali Standish
  247,95 kr.

  Forfatter: Ali StandishForsideillustrator: Iacopo BrunoOversat af Helle PerrierDen unge Arthur Conan Doyle bliver tilbudt en plads på den helt særlige skole for talentfulde børn, Baskerville Hall. Her bliver Arthur venner med Irene Eagle og Jimmie Moriarty. Sammen finder de ud af, at skolen er et mærkværdigt sted, hvor underlige væsner holder til og uforklarlige eksplosioner opstår.Når trekløveret bliver inviteret til at deltage i en hemmelig klub, der hedder Kløver, skal de klare tre udfordringer for at blive medlemmer. Snart falder de over et bemærkelsesværdigt og farligt mysterium.Serien udgives i samarbejde med The Conan Doyle Estate i England.

 • - Askens Magikere 1
  af Anne Spanget-Larsen
  73,95 kr.

  ”Jeg hvisker ikke om magi!” får Mirja fremstammet. Hendes stemme lyder lille og skrøbelig, synes hun.Barden løfter det ene øjenbryn. ”Nej. Du har ret. Magi vil heller ikke hviskes. Magi vil råbes ud i verden som en befaling.”Ingen lægger mærke til Mirja, og hun foretrækker det sådan. Hun vil hellere iagttage mennesker og begivenheder på Askenfjeld. Dette ændrer sig natten før solhverv, hvor vildtmaneren Ravn ankommer til borgen. Han vender op og ned på Mirjas liv, og hun må indse, at hun har en rolle i et skæbnesvangert opgør mellem menneske og natur. Til sidst må Mirja træffe det sværeste af alle valg: Kan hun bryde skovens forbandelse og redde dem alle?Askenfjeld er første del af Askens Magikere.Askenfjeld er vinder af KRABATs fantasykonkurrence

 • - Novice
  af Mariane Mide
  73,95 - 248,95 kr.

  Jeg er ikke forkert. Jeg gjorde ikke noget forkert. Jeg beskyttede mig selv. Ordene er hurtigt blevet et mantra, som jeg siger for mig selv, hver gang andre kigger på mig, og til min overraskelse tror jeg på det. De få gange jeg alligevel får dårlig samvittighed over drabet, kigger jeg ned på min arm og ser på det store M.Arnina er sytten år og drømmer om at blive gift med den mand, hendes forældre har valgt til hende. Hun vil bo i den landsby, hvor hun er vokset op med en flok børn i huset og gederoser i haven.Da De Gyldne ser evner i hende og tager hende med fra alt, hun kender, kvæler det hendes drøm.Trods sin egen modstand mod magi har hun ikke noget valg. Udstødt af alle hun kender, må hun tage med til de magiske haller i Malenoi og håbe på, at det hele viser sig at være en fejltagelse, og hun kan komme hjem igen.Novice er en medrivende, magisk fortælling om, hvordan fremmed ikke er forkert og accept ikke betyder overgivelse.Novice er vinder af KRABATs fantasykonkurrence.

 • - Arternes oprustning
  af Pernille van Dijk
  59,95 - 238,95 kr.

  Dyrene opruster til kamp for at udslette menneskeheden. De har stjålet nøglerne fra menneskene og fordelt dem på seks verdensdele.Freja og Elias må skaffe nøglerne tilbage, inden dyrene fører deres plan ud i livet. De uddødes verden er et barskt sted fuldt af farer, og nøglevogterne opgiver ikke uden kamp.Arternes oprustning er andet bind i trilogien Nøglen til fortiden.

 • - Arternes kamp
  af Pernille van Dijk
  59,95 - 238,95 kr.

  Dyrene er på vej til jorden for at hævne sig på mennesket én gang for alle. Freja og Elias får brug for al deres mod og kræfter, hvis det skal lykkes dem at forhindre invasionen og redde menneskeheden. Men vil det være nok mod de sidste og stærkeste af nøglevogterne? Arternes kamp er tredje bind i trilogien Nøglen til fortiden.

 • af Vicky Devi Smidt
  59,95 - 198,95 kr.

  Den populære Lucas er forelsket i Atlas. Men findes Atlas IRL, eller er hun fake på SoMe? Der er ikke lang tid til deres første møde. Klub 54, byens diskotek, er levende og musikken spiller højt. Men hvem kan Lucas stole på? Letlæsning for unge Lix 14

 • af Lea Landgreen
  238,99 kr.

  Forfatter Lea LandgreenForside af Rikke Ella AndrupLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/ Ude på gaden er der stille og mørkt.Kun en gammel lygtepæl oplyser vores ansigter.”Slip mig,” brøler Noah, da jeg tager hans hånd.”Noah!” Jeg prøver at holde fast i ham.Han skubber mig væk og løfter hånden … Ida er kæreste med den populære Noah.Han ser drøn godt ud, og Ida er smask-forelsket.Ida er meget heldig. Det ved hun godt.Alligevel er det ikke alt ved Noah, der er perfekt. Faktisk langt fra.Til en fest går alt galt. Letlæsning for unge Lix 15Om bogenTil unge som vil læse om forelskelse, jalousi og svære forhold, der ikke er ligeværdige. Denne bog handler om en dreng, der er voldelig i forholdet med en pige. Hun må samle alt sit mod for endelig at komme ud af det.Målgruppe: fra 13 år

 • - Den Lærde
  af Alexandra Vinther
  247,95 kr.

  Forfatter Alexandra VitherForsideillustrator Rikke Ella AndrupLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/Ellen er blevet knivsbærer.Bæreren af den magiske kniv, der kan helbrede. Hun er rejst ud i verden med sine tre nye venner. En smed, en formskifter og en skyggegænger. Sammen besøger de en apoteker, der skal gøre Ellen klogere på det at helbrede.Men har Ellen det, der skal til?Den lærde er andet bind i fantasyserien Ellen Knivsbærer.Om bogenEn magisk kniv, viden og venskab ændrer fattige Ellens liv.Hvis du kan lide Fangeskibet af Erik Barfoed, er Ellen Knivsbærer måske noget for dig. Støttet af Statens KunstfondAnmeldelser af bind i serienBibliotekernes materialevurdering: "Velskrevet romandebut. Personerne har mange lag, og både hovedpersonen og bipersonerne føles levende. Anbefales til folkebibliotekerne og PLC'ernes fantasyhylde."Børn og Bøger, Bianca 7 a.: "Det er en spændende bog, fordi den handler om en magisk kniv. Jeg vil anbefale bogen til 6. klasse og opefter til dem, der er glade for fantasy."★★★★ Bogrummet.dk: "Efter indledningen, hvor vi lærer de enkelte personer at kende, ruller fortællingen sig ud og fanger læseren ind. Som vanligt når det er bøger fra forlaget Krabat, er der tale om en kvalitets bog. Bogen er den første i en spændende fantasy-serie i et nordisk vikingetids-univers. Jeg kan varmt anbefale den, og mit ene barnebarn der er 12 glæder sig allerede vildt meget til fortsættelsen….og det gør jeg også."

 • af Kirsten Hansen
  273,95 kr.

  Forfatter: Kirsten HansenGrafiker: Kamilla Voss AsmussenLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dkKunne du spise en græshoppe? Hvis den var grillet? Eller dyppet i chokolade?I Danmark er vi ikke vant til at spise insekter. I mange andre lande har man gjort det længe. Men hvorfor spise larver, når der findes lasagne?Svaret kan du få her i bogen. Du kan også se andre landes insekt-livretter, lære at lave din egen melorme-farm og læse sjove fakta om giftige gedehamse, stinkende tæger og forbudte oste.FAKTA KlodebogFarvefotos og illustrationer i hele bogen.Målgruppe: fra 10 år

 • af Sinus Reuss
  247,95 kr.

  Forfatter Sinus ReussForsideillustrator Kent Overby StückLæs første kapitel på forlaget hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/Jannie og Ole bor med deres mor under en kuppel. Den beskytter dem mod forfærdelige vinde, der raserer den ugæstfrie planet. Katastrofen rammer, da en superstorm flår deres hjem i stykker, og de står alene tilbage under den brændende sol. Dødsensfarlige tornadoer farer over overfladen, og der er over hundrede kilometer til den nærmeste kuppel.Målgruppe: fra 10 årOm bogenEn dyster fremtidsfortælling fra en tørkeramt planet. De to søskende er de eneste overlevende efter en katastrofe og må sammen overleve og finde vej til et nyt sted, hvor de kan bo. Naturen er barsk og gør det ikke nemt for dem at overleve.

 • af Helle Perrier
  258,95 kr.

  Forfatter: Helle PerrierIllustrator: Mathias Elmose Lui kan ro en båd.Men pas nu på! Lui kan ro en båd er en bog til den allerførste læsning. Ordene har max tre bogstaver.En hyggelig historie med farverige tegninger. Lix: 3Lettal: 6

 • af Gudrun Østergaard
  239,94 kr.

  Forfatter: Gudrun ØstergaardForsideillustrator: Rikke Ella AndrupLæs første kapitler på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/Jon drejer ind bag en mur. De har ikke opdaget ham. Han holder sin riffel parat. Hvis bare han kan finde den sidste. Han klatrer op ad en stige. Oppe på taget lægger han sig fladt ned. Han maver sig hen til kanten. Dér! I en smal gyde får han øje på ham. Det er de andres scout. Yes! Nu har han hele deres trio: en scout, en baiter og en sniper.Jon og Khalil er vilde med at spille Trio Unite. En dag starter en ny pige i deres klasse. Iryna er flygtet fra sit hjemland. Hun elsker også at game. Men er skydespil en god idé, når man kommer fra et land i krig? Letlæsning for unge Lix 12

 • af Lone Sole
  73,95 - 268,95 kr.

  Den indtrængende angreb mig med en magisk spindel, mr. Hopp. Hun samlede kræfterne fra afgrunden og havde kontakt til noget, der i styrke mindede om vindelementet.” ”Sludder, mr. Algebrah, en tøs fra Hoben kan ikke håndtere en spindel. Det er jo absurd!” Mr. Davids slog afværgende ud med hånden. ”Det er muligt.” Claes’ øjne lynede. ”Men det var, hvad hun gjorde.” ”Umuligt! En latterlig påstand, som du stædigt holder fast i.” Holografien hostede hæst. ”Du af alle burde vide bedre.” Små lyn dansede mellem Claes’ fingre. Han slap kontrollen og kastede dem af sted mod holografien, der gnistrede. Et sus gik igennem forsamlingen, og han råbte over vinden.”Hun var anderledes!” Credokæden er historien om Stef, der ikke giver meget for Londons magiske elite. Hun er aldrig for fin til at tage imod en udfordring. Også hvis det indebærer indbrud i Det Statslige. Helt nede i de allerhelligste gange, hvor Håndtegnsrullerne opbevares. Stedet, magikere har brug for, og som kun kan åbnes med Credokæderne.Men denne gang har hun måske været lige modig nok … Credokæden er dansk fantasy, som du aldrig har læst det før. Det er første bind i serien om Claes og Stef.

 • af Tanja R. Bisgaard
  273,95 kr.

  Forfatter Tanja R. BisgaardGrafiker: Rikke Ella AndrupLæs de første kapitler på forlagets hjemmeside forlagetkrabat.dk/boegerVidste du, at vi i Danmark smider 100.000 tons elektronikaffald ud hvert år? Og vidste du, at der i det affald ligger værdifulde råstoffer som guld og kobber?Gadgets og genbrug forklarer, hvordan elektronik bliver til. Du får at vide, hvor råstoffer kommer fra, og hvad der sker med vores gadgets, når vi ikke kan bruge dem længere.

 • af Stephan Randahl
  324,95 kr.

  Forfatter Stephan Randahl Forsideillustrator Angelica Inigo

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.