Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Løfbergs Forlag

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - København og Frederiksberg i farver 1961-1972
  af Allan Mylius Thomsen & Leif Ziegler
  308,95 kr.

  ”Byen der forsvandt” er den københavnske byhistoriker Allan Mylius Thomsens samtidshistoriske storværk om den by, som han elsker, og som han i årevis har gennemtravet, mens han med hatten i hånden har fortalt tusindvis af danskere om Københavns kvarterer, gader, gyder, steder og pladser. Udgangspunktet for fortællingen er Leif Zieglers helt unikke fotodokumentation af, hvordan København og Frederiksberg udviklede sig i årene fra 1961 til 1972. Samtlige 692 billeder er i farver, og det fører til en mildest talt forbløffende afsløring af, hvor nedslidt København var i den selvsamme periode, da helt almindelige danskere fik råd til både fjernsyn og bil. Kvarter for kvarter, gade for gade, gyde for gyde, baggård for baggård, butik for butik, værtshus for værtshus, sted for sted og plads for plads guider Allan Mylius Thomsen dig gennem dét København og dét Frederiksberg, som mange stadig husker – og som ville være forsvundet for altid, hvis ikke Leif Ziegler havde været på pletten, da nedrivningen af de gamle rønner for alvor tog fart i 60erne. I ”Byen der forsvandt” får du genopfrisket alle de detaljer, som du fortsat har på nethinden. Bogen er spækket med anekdoter og historier, som bringer dig tilbage til en svunden tid. Tag med Allan Mylius Thomsen og Leif Ziegler på en kalajdoskopisk og uforglemmelig tur gennem det gamle København.

 • af Jan Løfberg
  425,95 - 747,95 kr.

  Denne eksklusive bog er første bind i det ultimative trebindsværk om den danske skakstormester Bent Larsen (1935-2010). Biografien, der er rigt illustreret med tidstypiske fotos, tager hånd om både mennesket og skakspilleren Bent Larsen. Bind 1 er også den fascinerende beretning om hans skakkarriere helt fra drengeårene i Holstebro til gennembruddet som kandidat til verdensmesterskabet i skak. Bent Larsen har rigt bidraget med kommentarer og noter til sine skakpartier. Udover det rent skaklige giver værket et nyt, anderledes og mangefacetteret billede af mennesket bag skakbrikkerne. Flere end 50 personer i ind- og udland er blevet interviewet. Hver især har bidraget med materiale: anekdoter, partier og private fotografier. Der er beskrivelser af Bent Larsens barndom, skolegang, gymnasietid og fritidsliv. Sigtekornet rettes også mod det eksistentielle valg, som den ingeniørstuderende skakspiller stod over for, inden brætspillet endte som vinder.

 • - Vesterbro, Nørrebro og Indre By uden filter
  af Henrik Keller
  238,95 kr.

  Vesterbrodrengen er en hudløstærlig bog om København. Samtidig er bogen en kærlighedserklæring til de bydele,der engang var i stand til at rumme alt det utilpassede, skæve og grimme. Vigenoplever dagligdagen for 40-55 år siden, butikslivet, gadebilledet, datidensmennesker, børnelivet, ungdomskulturen, nattelivet, narkomanerne, klunserne, deprivate sociale hjælpetjenester, sundhedstilstanden, boligsituationen,brandfælderne, slumstormerne og BZ’erne. Vesterbrodrengen erindledningsvist en familiesaga, der har sit geografiske udgangspunkt i Gera idet østlige Tyskland og på Tunø mellem Aarhus og Samsø. Familien ender tilsidst i Valdemarsgade på Vesterbro. Et familiært glansbillede er der ikke taleom, men derimod en oprigtig skildring af familiens mange op- og nedture. Altdog fortalt med kærlighed og hengivenhed.Henrik Keller er opvokset på Vesterbro,og han skriver om den københavnske bydel, så vi både kan lugte frikadellerne,der blev stegt inde i lejlighederne, og den ramme dunst, som steg op fraskraldespandene i baggårdene. Forfatteren lægger ikke fingrene imellem, når hanuden foragt beskriver Vesterbros hjemløse, sprittere, ludere og kriminelle. Devar en del af det bybillede, hvor også ”almindelige” mennesker boede ogfærdedes.Forfatterens ungdomsliv blev også levetpå Nørrebro og i Indre By. Her tager han os med på tidens legendariskeværtshuse, ligesom han beskriver tidens særlinge og originaler. Bogen erspækket med underfundige, morsomme og tragiske historier og anekdoter, somviser, at der er forskel på rig og fattig; høj og lav.Henrik Keller arbejder i dag sompraktiserende læge. Fra sine år som medicinstuderende og ung læge beretter hanom en række absurde episoder fra København. I anonymiseret form bliver vipræsenteret for socialklasse 5, som kun de færreste oplever.Vesterbrodrengen er et opgør meddet tilpassede, småborgerlige og kønsløse. Henrik Keller vil have os til atstoppe op og spørge, hvad vi har gang i: Skal København være en by kun for derige – eller skal der stadig være plads til almindelige mennesker og de skævetyper? Skal byudviklingen kun bestemmes af pengemagt – eller skal der ogsåtages hensyn til trivsel, miljø og æstetik?

 • - En dramadokumentarisk fortælling om tomatkongen A.C. Frost (1846-1924)
  af Ib Søby
  237,95 kr.

  Dette er den utrolige og sandfærdige beretning om postdrengen fra Nordjylland, der blev en af Danmarks mest succesrige udvandrere i Amerika. Anders Christian Frost blev som iværksætter og meningsdanner et forbillede for tusinder af skandinaviske udvandrere.Trods perioder med stor modgang, ulykker og personlige tragedier grundlagde Anders Christian Frost flere bysamfund, og sideløbende åbnede den utrættelige og rastløse dansker en række hoteller, banker, kirker og skoler.I en høj alder formåede han at skabe verdens største boom indenfor tomatproduktion, hvilket gav ham status som en af fædrene bag det moderne Florida. Fortællingen strækker sig over en periode fra 1856 til1924, og den veldokumenterede beretning afspejler datidens rivende udvikling i Amerika, hvortil over 350.000 danske ud-vandrere søgte lykken og en fri tilværelse – i håbet om at bryde deres sociale arv.

 • af Dan H. Andersen & Svend B. Hamann
  333,95 kr.

  ”Hamann” er den international skakmester Svend B. Hamanns egen beretning om sin lange og spændende karriere. Sammen med historikeren Dan H. Andersen er han gået på jagt i arkiverne, har udvalgt en lang række af sine bedste partier og garneret dem med gode historier og portrætter af store skakpersonligheder i ind- og udland. Mange af de udvalgte partier har verdensmester Magnus Carlsens træner og sekundant Peter Heine Nielsen kommenteret udførligt. Det var især på den internationale scene, at Hamann præsterede på et niveau, hvor hans danske kolleger ikke kunne følge med. Hamann havde et åbningsrepertoire, der matchede de udenlandske stormestres. I både midtspil og slutspil kombinerede han en indsigt, strategisk forståelse og vedholdenhed, som i Danmark kun blev overgået af stormester Bent Larsen. I en periode på næsten 20 år var Hamann derfor Danmarks næstbedste skakspiller. I flere år rangerede han blandt verdens 100 bedste skakspillere. Hamann besejrede Bent Larsen to gange, mens Larsen tilhørte den absolutte verdenstop. Han slog velrenommerede stormestre som Jan Timman, Ulf Andersson, Miroslav Filip, Wolfgang Unzicker og Florin Gheorghiu, ligesom han spillede remis mod eksverdensmesteren Mikhail Tal, VM-finalisten Viktor Kortjnoj samt adskillige andre VM-kandidater. Under en turnering i Israel blev Hamann gode venner med den senere verdensmester Bobby Fischer. Han inviterede amerikaneren til at kigge forbi, hvis han var i Danmark. Hamann havde ikke regnet med at høre fra Fischer, men et par måneder senere ringede telefonen: ”Hallo. It’s Bobby!” Den forrygende historie om Fischers besøg i Hamanns hjem er et af bogens højdepunkter. Svend B. Hamann blev ingeniør og fik en succesfuld karriere inden for IT, men hans skakliv førte ham vidt omkring, og ”Hamann” er en fængslende fortælling om en gylden periode i skak fra en af deltagerne på 1. række.

 • - 30 favoritter
  af Kurt Hollesen
  118,95 kr.

  Et London-besøg er ikke fuldendt, før man har været på pub. Og det er ikke vanskeligt at finde frem til én. Der er nemlig 6.000 pubber i den engelske hovedstad. Indimellem tænker man, at den udvalgte pub lige så godt kunne have ligget i København, Dublin eller New York, når man først er kommet indenfor dørene.I denne bog har forfatteren imidlertid gjort sig umage for at finde frem de helt særlige og ekstraordinære pubber, der vil give ethvert London-besøg en ekstra dimension. Det er på disse pubber, at man møder de ”ægte” londonere. Manu er ikke én blandt mange turister, men blandt de lokale, som man nemt kommer i snak med.De fleste af de udvalgte pubber ligger gemt væk fra hovedstrøgene i små gader og gyder. Men der er et oversigtskort til hver eneste pub, som gør det nemt for læseren at bevæge sig rundt i labyrinterne.”Londons bedste pubber” er skrevet med et glimt i øjet, og læseren bydes på en række fornøjelige anekdoter, som er med til at forstærke oplevelsen af at være på de historiske steder.

 • - En beretning om magt og afmagt i psykiatrien
  af Dorrit Cato Christensen
  158,95 kr.

  »En utilsigtet hændelse« – således beskrives Luises død på Psykiatrisk Afdeling på Amager Hospital. Luise Hjerming Christensen blev 32 år.Kære Luise er en chokerende, gribende og personlig beretning om en mors kamp for sin psykisk sårbare datters overlevelse i det psykiatriske behandlingssystem. Det er en intens og dokumenterende bog om behandlingssystemets svigt, som det er umuligt at lukke øjnene for. Det er en historie om en mors skæbnesvangre tro på, at »systemet« vil hendes datter det bedste. Fra at være en lille pige med nogle få tilpasningsproblemer ender Luise i en alder af bare11 år i det psykiatriske behandlingssystem.Tidligt bliver Luise behandlet med kraftig epilepsimedicin med efterfølgende bivirkninger, der herefter forsøges afhjulpet med antipsykotika. Både mor og datter kæmper imod den voldsomme medicinering, men systemet har kun ét svar: Endnu mere medicin. Moren kan intet gøre. Systemet stopper enhver form for reeldialog med hende – og hun kan kun i afmagt se, at hendes datter får det dårligere og dårligere. Luise selv ved, hvad der kommer til at ske: »På min gravsten skal der stå, at medicinen slog mig ihjel.« Kære Luise er en tragisk og langtfra enestående historie fra psykiatrien. Men det er også en fortælling om kærlighed, håb og livets lyse sider.

 • - Vor Ældste Slægtshistorie
  af Finn Gemynthe
  227,95 kr.

  Den mystiske nordiske mytologi myldrer med jætter. Odin,Thor, Heimdal og Loke fødtes af jættekvinder. Øjensynligt var disse særligekvinder uhyre tiltrækkende. Odin siger til sin kone Frigg: “Ser du Agner, dinfostersøn, hvor han avler børn med en jættekvinde i hulen?”Mytologien emmer af urtid og istid: “Da fyger sneen fra allesider. Der er megen frost og hvasse vinde. Solen virker ikke.” Jætterne kaldesogså rimturser, de bebor det tågede, iskolde Niflheim. Sydpå ligger det hedeMuspelheim, derfra kommer Muspelheims sønner. Sæt nu Niflheim er Europa, Muspelheim Afrika!Og sæt jætterne var neandertalere!Det kræver ingen mytologiske forudsætninger at læse JætternesSaga. Bogen henvender sig dog også til fagfolk, og den kan inspirere tilgrundigere studier. Øjensynligt ser vi et øjebliksbillede af hændelser, der varså sindsoprivende, at de aldrig måtte glemmes. Ved at sammenkoble mytologi ogmoderne forskning kan vi ligefrem datere, hvornår dramaet fandt sted, nemlig iforbindelse med et supervulkanudbrud i Italien, som forårsagede Ragnarok for39.000 år siden.

 • - VM-matchen Carlsen-Karjakin
  af Peter Dürrfeld
  116,99 kr.

  Fra Moskva til New York er bogen om den højdramatiske og særdeles jævnbyrdige VM-match i skak mellem den norske verdensmester Magnus Carlsen og den russiske udfordrer Sergej Karjakin. Matchen blev spillet på Manhattan i New York, og Magnus Carlsen endte med at blive kronet til verdensmester på sin 26 års fødselsdag den 30. november 2016, efter at han i sidste parti ofrede sin dronning på h6, hvorefter Sergej Karjakin med udsigten til at blive sat mat i næste træk valgte at opgive. For evigt vil Magnus Carlsens sluttræk blive stående i skakhistorien. Et dødskys af sjælden skønhed. Peter Dürrfeld tager læseren ved hånden og gennemgår VM- historien. Fra 1886 hvor østrigeren Wilhelm Steinitz blev det kongelige spils første verdensmester til nutidens verdensmestre – og altså med Magnus Carlsen som en værdig sidste mand på listen.Læseren kommer også med til turneringer i Stavanger og Bilbao, til skakolympiaden i Baku og i særdeleshed til kandidatturneringen i Moskva, hvor Sergej Karjakin endte med at vinde turneringen og dermed retten til at udfordre Magnus Carlsen i New York.Alle VM-matchens 16 partier gennemgås i detaljer. Træk for træk. Parti for parti. Indtil Magnus Carlsen havde vundet 9-7 – inklusive den spændende omkamp over fire hurtigpartier, hvor begge spilleres nerver blev testet til det yderste.

 • - Historien om dansk professionel boksning fra 1896 til vor tid
  af Ove Ovesen
  237,95 kr.

  Den første professionelle boksekamp i Danmark fandt sted i 1896 mellem Jim Smith og P.L. Jacobsen. Jim Smith drog udenlands som 13-årig under navnet Johannes Jørgensen og vendte hjem som boksemesteren Jim Smith - stamfaderen til dansk professinel boksning. Den boksekyndige Ove Ovesen fortæller historien om alle mestrene med nutidens verdensstjerne Mikkel Kessler som det foreløbige punktum.

 • af Jan Lund & Camilla Lund
  213,95 - 215,95 kr.

  Vi kender det alle sammen. Tankerne løber. Ord og billeder tager over. Og forsvinder, når virkeligheden igen kræver opmærksomhed. Hvad den gør tit. Nogle vil sige alt for tit. Denne bog er et produkt af den slags øjeblikke. Fastholdt i deres egen tid. Forankret i deres egen virkelighed. Den er en stemning. En duft. Et spark. Et spørgsmål. En raslen i løvet. Et lyn i det fjerne. Fanget og sat ned på papir. En virkelighed der også favner rummet mellem nutidens nationale og internationale mentale elastik. Det kan være langt og dybt. Eller så tæt på som blikket fra din elskede. Fremmede sprog bliver dagligdag. Nye gloser og sætninger glider ind i det danske sprog. Bogen er et univers, man altid vil vende tilbage til. Noget der bliver hængende. Det ord. Den sætning. Det foto. Den detalje. When you start a journey, you never know, where or when it is going to end. ”Blidt Favner Drømmefangeren Detaljerne” er en rigtig god begyndelse.

 • - Verdensmesterdrømme 1966-1972
  af Jan Løfberg
  518,95 kr.

  Det andet i bind i storværket om skakstormesteren BentLarsen omhandler årene, hvor han med rette drømte om at blive verdensmester. Iperioden 1966-1972 vandt han turneringer i et tempo og i en størrelsesorden somikke set tidligere. Derfor blev han kaldt verdens bedste turneringsspiller.Semifinalen i kandidatturneringen blev dog endestationen forde danske drømme. I både 1968 og 1971 blev han stoppet af en kommendeverdensmester. Først af russeren Boris Spasskij og derefter af amerikanerenBobby Fischer. Disse to spillede i 1972 en legendarisk match i Reykjavik. Hele BentLarsens indsigtsfulde fortælling om matchen, der med ét ændrede skakspillet foraltid, bringes i bogen.564 af Bent Larsens 565 registrerede partier fra disse syvår er medtaget i dette værk – der er således tale om en noget nær kompletpartisamling. Langt de fleste partier er med kommentarer fra stormesterenskyndige hånd.Læseren får i dette bind mulighed for at gennemspille Bent Larsensallerbedste partier. Der er de to store sejre over verdensmesteren TigranPetrosjan fra turneringen i Santa Monica i 1966. Bent Larsen besejrede som denførste verdensmesteren Spasskij – ligesom han var den sidste, der besejredeFischer i et turneringsparti.I slutningen af 1967 vandt Bent Larsen i løbet af firemåneder fire store turneringer, hvor han hver gang henviste sovjetiskestormestre til sekundære placeringer. Det kunne danskerne forstå. I næsten alleandre sportsgrene fik vi grusomme klø af Sovjetunionen. For sine præstationermodtog Bent Larsen skakkens Oscar som bevis på, at han var ”Verdens bedsteskakspiller 1967”. Bent Larsen var en af de mest succesrige danskere islutningen af 1960erne. Når hans navn blev nævnt i radio eller fjernsyn, så vidstenæsten alle herhjemme, hvem han var, og hvad han var. En Gallup-undersøgelse fra1968 havde ham placeret på en liste med de 10 kendteste danskere.Bent Larsen var fra 1935 og således for gammel til at bliveen del af blomsterbørnene, hippierne og ungdomsoprøret. Han boede med sin koneLizzie i en villa i Gentofte, havde bil og andre bekvemmeligheder, som ægteparretnu – ved at være en del af middelklassen – havde råd til. Væsentlige begivenheder og episoder fra skakmesterens livudfoldes også. På og uden forskakbrættet opstod konflikter med Bent Larsen som part. Nogle gange endte hanuforskyldt i stridighederne, andre gange var det med velberåd hu. Disse kontroverserskildres detaljeret i selvstændige kapitler.

 • - Et århundrede med myter og legender
  af Ib Søby
  253,95 kr.

  I efteråret 2023 er det et hundrede år siden, at moderne speedway blev skabt i Australien. Journalist og tidligere speedwaykommentator på DR og dk4 Ib Søby udkommer med sin 3. bog om speedway, den 1. september 2023 på Løfbergs Forlag. SPEEDWAY 100 består af 16 selvstændige kapitler, som hver især er et nedslag i speedwaysportens turbulente historie, og som er garneret med fremragende fotos.Hvordan opstod sporten i Australien?Hvem er de mennesker som dyrker denne farlige sport? Hvem var den første dansker i en VM finale? Hvem var Ole Olsens idol?Hvorfor opstod konflikten mellem Erik Gundersen og Hans Nielsen? Hvorfor er speedway så populært i Polen? Historien om Vojens Speedway CenterSPEEDWAY 100 tager også læseren med på en rundrejse i de 40-50 lande hvor der har været kørt speedway på seriøst plan.

 • af Hanne Bech Hansen
  237,95 kr.

  Tilfældigt Forbi er Hanne Bech Hansens sidste bog, der udgives fem år efter hendes død. Bogen er en slægtsroman, hvor vi følger hovedpersonen Alma (født 1939) og hendes familie gennem et kvart sekel.Tilfældigt Forbi er en historie om, hvad livet kan bringe. Noget godt, noget skidt, noget grusomt, noget vidunderligt. Nogle ting kan man påvirke, men det er ofte tilfældigheder, der styrer de store begivenheder i livet.Tilfældigt Forbi er en historie, Hanne Bech Hansen havde lyst til at fortælle.

 • - Erindringsforskydninger
  af Hans Kragh-Jacobsen
  198,95 kr.

  Hukommelsener som savsmuld på månen, vilkårligt behandlet af glemslens vinde. Som ettværgåenede missil tager Hans Kragh-Jacobsen livtag med forskellige genrer ogprøver at finde sammenhæng i den måske mest omskiftelige periode i mennesketshistorie, hvor rollerne som drenge og piger er gennemgribende forandret. Hanberetter om sin opvækst i en yderst polariseret familie med to aparte onkler.I enslags alternativ kulturhistorie hopper han som bevægelig størrelse fra tue tiltue i sin safari efter egen identitet. Rastløst blaffer han rundt i Europa,afsøger nye retninger for at afprøve sine evner som skuespiller, instruktør,forfatter, oversætter, billedkunstner og radio- og tv-mand. Fra at opleveinvasionen i Prag i 1968, hvor han i to år som den første dansker studerede påfilmakademiet Famu, til Solvognens forestillinger og aktioner, og Jomfru AneTeatret, hvortil han skrev sangen Plutonium. Senere som medlem afUngdomsredaktionen i BU, hvor han var ankermand på Klyderne. Han skrevtv-serien Bullerfnis og lørdagssatire i fjernsynet. Sideløbende er det blevettil flere romaner og skuespil og en række dokumentarfilm.Krageredenrimmer et væld af absurde tildregelser og sjove anekdoter. Skønt Hans nok harspredt sig, så handler al hans foretagsomhed dybest set om at videregive oplevelseri forskellige udtryk.IKennedy Airport mødte han Rhea Leman, som han efter få uger giftede sig med. Dehar nu været sammen i 40 år.

 • - Anekdoter og personligheder fra en tid der var
  af Calle Henriques
  237,95 kr.

  Som 28-årig fik Calle Henriques lov af sin far til at købe et værtshus på Gråbrødretorv sammen med tre andre. Det var og er stadig til dels et af de smukkeste værtshuse i byen, men det er ikke så gammelt som det ser ud. Telze Weimann købte huset Gråbrødretorv 12 omkring 1970 og overdrog den nederste etage, der fungerede som vaske- og rullestuen ”Du Nord” til sønnen Peder Weimann. Peder omdannede vaskeriet til værtshus i stueetagen, mens resten af etagerne blev solgt som ejerlejligheder. Peder var ikke den bedste tjener i byen, og efter to år solgte han stedet til Gerda Elisabeth Iuel-Brockdorff. Hun holdt ud i små to år, så kom Calle forbi og udfriede hende af sine kvaler og købte stedet. Ikke mange spåede værtshuset lang levetid, men i løbet af 10 år blev Frimands Quarteer og Gråbrødretorv de hotteste steder i byen. Ikke mindst fordi der var udeservering. Det var der dengang kun to steder i København, nemlig ved Vandkunsten og på Gråbrødretorv. ”Frimands” er en ærlig og humoristisk beskrivelse af mennesker og værtshusanekdoter fra en svunden tid før mobiltelefoner og altid knipseklare fotofingre hos folk, som måske i dag ville føle sig krænkede til den grænse, hvor politi og myndigheder skulle kigge nærmere på det. Bemærkningerne var friske, men krænkelsesniveauet højere – og blev det overskredet, vankede der ”en flad”. Forfatteren fortæller levende om de mange forskellige mennesker, der havde deres gang på værtshuset – alt fra lokalområdets grosserere og handlende til Danmarks førende fotomodeller, musikere og reklamefolk. I 10 år var der fart over feltet på værtshuset i Indre By, indtil Told & Skat satte en stopper for værtshusets videre virke, så ejerne måtte afhænde det skønne sted. Bogen indeholder også Calle Henriques’ bedste anekdoter og historier om nogle de personligheder og originaler, som han mødte på Patricia i Taarbæk og Byens Kro i Møntergade.

 • - Historien om skønhedsdronningerne
  af Bjørn Westergaard
  258,95 kr.

  Dette er den første bog om Danmarks skønhedsdronninger. Vi følger historierne fra den første blev kåret i 1920 og frem til den seneste Miss Danmark i 2015. Bogen er mættet med spændende, glemte og ukendte historier om Danmarks smukkeste piger.Én skønhedsdronning blev beskyldt for at være nazispion – og hun var også kæreste med John F. Kennedy. En anden blev fængslet i en fransk kidnapningssag, en tredje blev gift med en bigamist og en fjerde fik barn med Jack Nicholson. Samlet for dem alle er, at de fik et helt nyt og andet liv, end det de havde, før de blev kåret til skønhedsdronning. I bogen optræder 60 skønhedsdronninger – blandt andre er der historier om: Helena Christensen, Maria Hirse, Evy Norlund, Suzanne Bjerrehuus, Lisa Lents, Lise Bodin, Winnie Hollman, Ann Schaufuss, Lise-Lotte Norup, Masja Juel, Berrit Kvorning, Aino Korva, Pia Fris og Inga Arvad

 • af Niels Rasmussen
  158,95 kr.

  Allan Petersen blev nærmest smidt ud af skolen efter 7. klasse. Hans højeste uddannelse er et taxakørekort. Ikke detbedste fundament til at skabe et spændende liv. Men det er ikke bare deltagelsen i TV-udsendelserne “Livet er fedt”, der har gjort hans liv ekstraordinært. Der har været et væld af opture og nedture, og Allan har fået mange flere oplevelser, end de fleste kan drømme om. Mange gange er han menneskeligt væltet omkuld, men med en ukuelig livsvilje er han kommet tilbage og har fået vendt det negative til noget positivt. Ikke mindst har han skabt en masse for andre mennesker, der har kunnet profitere af hans indstilling til at ville hjælpe folk med behov for det. I denne bog fortæller han om en helt usædvanlig familiemæssig baggrund, om job, ulykker, glæder, ægteskaber og sin enorme fascination af sport.

 • af Hannibal Erngaard
  225,95 kr.

  Ville du sige nej til at redde dit livs kærlighed? Og en stor pose penge oveni? Frank Hagen er en lurvet taxichauffør i Berlin, der får et tilbud, han ikke kan afslå. Han skal blot købe en vanvittig plan – ”Aljechins kanon” - der forsvandt for 19 år siden i ruinerne efter Sovjetunionens fald. Og så sælge den videre for 100 millioner dollars. Hvor svært kan det være? Frank Hagen går til opgaven med bange anelser. Hvad kan være så meget værd? Det hele lyder også lidt for nemt.Snart viser det sig, at køberen er særdeles ubehagelig - og stiller morderiske krav.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.