Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Denne bog indeholder originale gincocktail- og madopskrifter, der matcher hinanden. Hver opskrift tager udgangspunkt i en urt, et bær eller en blomst fra den vilde danske natur. Naturen er indsamlet af forfatterne løbende igennem hver af årets 12 måneder, og hver plante spiller en nøglerolle i både cocktail- og madopskrifterne, som er tilpasset hinanden.Disse benspænd i udviklingen af opskrifterne bidrager til et univers af nye og fascinerende smagsoplevelser, hvor du som læser kan opdage det samme stykke af naturen smage forskelligt i cocktailen sammenlignet med maden - men stadig med et overraskende sublimt match.I alt indeholder bogen 16 naturbeskrivelser, 16 madopskrifter og 16 cocktailopskrifter samt grundopskrifter til cocktailfremstillingen.Bogen er skrevet af chefmixolog Christopher Stage Rasmussen, madskribent & naturformidler Stephanie Straube Alemanno i samarbejde med det danske destilleri Njord.Bogen er skrevet på dansk.Hardback med kapitælbånd og bogmærke i stof.Trykt i Danmark på svanemærket papir. Indbundet i Danmark. Forlag: LowDown Publishing.
Ekstraordinære ginner kræver ekstraordinært brug: I denne cocktailbog findes 23 ginbaserede cocktailopskrifter, som alle tager udgangspunkt i de komplekse håndlavede ginner fra det danske destilleri Njord i Aarhus.Opskrifterne er udviklet, så man som læser og cocktail-nyder bliver sendt på en spændende rejse i forskellige smagsuniverser. De forskellige cocktails kan nydes selvstændigt, og de kan bringes i spil til forretter, hovedretter og desserter. Der findes således opskrifter på friske cocktails, der matcher lette forretter, tungere klassiske cocktails, der kan spille op mod tungere hovedretter og sødere cocktails velegnet til at ledsage desserter.Bogen er skrevet af den anerkendte cocktailbartender Jesper Erik Skov, Njord og andre bartendere med tilknytning til destilleriet.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.