Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det dansk-svenske par bag den succesfulde blog og kogebog, Green Kitchen Stories, Luise Vindahl og David Frenkiel, har præsteret endnu et vegetarisk kogebogsværk - denne gang med fokus på lækker og sund vegetarmad fra hele verden. De og deres datter, Elsa, er en familie, der elsker at rejse. Deres appetit på verden fik dem til at tage ud på en længere jordomrejse, da Elsa var blot syv måneder gammel. De sov på sofaen hos en ven i Brooklyn, gik på jagt efter vegetariske restauranter i Beijing og lod sig forføre af Vietnams gademad. Da de vendte hjem igen, havde Elsa lært at gå, og David og Luise forsøgte ivrigt at holde rejseminderne friske hjemme i køkkenet i Stockholm.I Green Kitchen Rejser deler de ud af deres yndlingsopskrifter og -historier fra de mange rejser til nær og fjern, baseret på deres kostfilosofi om sunde og naturlige råvarer i retter, der strutter af smag. Så start dagen med en frisk Mexicansk morgenmadssalat eller en sprød og lækker Rug- & chokoladecroissant, spis dig mæt i Svampe- & tofudumplings til frokost og server en varm og fyldig Musaka med søde kartofler & auberginer og sprød Pad thai-salat med jordnøddedressing til aftensmad. Desserter er der også plads til – fra Sprød skovbærtærte til Chokoladekage uden mel – og så får du opskrifter på skønne drikke og tilbehør, der giver det sidste pift til de lækre retter. Bogens dejlige rejsebilleder og smukke madstyling gør sammen med de mange personlige anekdoter og feriesnapshots Green Kitchen Rejser til en moderne, inspirerende vegetarkogebog med både veganske og glutenfri opskrifter.Bogen blev taget imod med jubel af anmeldere og læsere, da den udkom i England, Australien og USA i september 2014. Besøg Luise og Davids univers på www.greenkitchenstories.com
Spilopper & stjerneskud er den længe ventede efterfølger til bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle (solgt i 115.000 ekspl.) og Rollinger & roulader (solgt i 65.000 ekspl. og nomineret til titlen som “Verdens bedste børne- og familiekogebog” i marts 2011).Bogen er en smuk inspirations- og livsstilskogebog fyldt med nemme, velsmagende og kreative opskrifter, tips og idéer suppleret af stemningsfulde og farvemættede fotos af Søren Gammelmark og Sif Orellana samt skønne illustrationer af grafiker Charlotte Brixen. Den er krydret med personlige refleksioner om og inspiration til et glædesfyldt familieliv, der gør bogen til andet og mere end en almindelig familiekogebog. “Husbibler” har læserne kaldt de to forgående bestsellere i serien, og med 3‘eren er der lagt op til endnu én af slagsen.Spilopper & stjerneskud følger årets gang og udstyrer læserne med friske og gennemtestede bud på, hvordan man med små greb kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktiviteter, lege og højtidsfejringer.Bogen blev i 2011 kåret til "Danmarks bedste børne- og familiekogebog 2011" og nomineret til titlen som "Verdens bedste børne- og familiekogebog 2011" af verdens største internationale kogebogskomité, Gourmand World Cookbook Awards - kogebøgernes svar på filmenes oscar.
Kåret til Danmarks bedste børne- og familiekogebog og modtog sølv i kåringen af "Verdens bedste" afholdt af Gourmand World Cookbook Awards, verdens største kogebogskomité.Med Slyngler & Stanglakrids har Sif Orellana skabt endnu en husbibel til familier med børn – en smuk, inspirerende og mundvandsfremkaldende finaleudgave i hendes populære “Krudtugleserie” bestående af Krudtugler & kanelsnegle, Rollinger & roulader og Spilopper & stjerneskud. I Slyngler & stanglakrids finder du idéer, der på nem og overskuelig vis kan forkæle jeres smagsløg, stimulere jeres kreativitet og kalde familien til samling omkring sjove aktiviteter. Der er bud på skægge lege, nemme retter og opskrifter på bagværk, input til, hvad I kan spise i hverdagen, lave i højtiderne og hygge jer med i weekenderne. Der er opskrifter på sund slik, glutenfri bagning og sukkerfri lækkerier og bud på, hvordan I til gengæld kan skeje lidt ud i weekender og ferier med mere “syndige” nydelser, der smager, så englene råber højt i kor. Bogen er et „must“ for enhver børnefamilie.Det siger læserne:"Begejstringen vil ingen ende ta' synger Steffen Brandt. Det er præcis den følelse jeg sidder tilbage med efter at have sug'et al næring ud af Sif's nyeste skud på stammen, Slyngler & Stanglakrids. Endnu engang byder Sif os indenfor i hendes magiske univers, hvor sanserne forkæles med skønne historier, leg, lækre opskrifter og stemningsfyldte billeder. Sif har den særlige evne som for mig kendetegner hendes bøger. Det er den måde Sif formår at favne sine læser på, med sit hjertelige nærvær og sin positive entusiasme. Jeg bliver simpelhen glad i låget af at mærke denne meget personlige tilstedeværelse krydret med flotte billeder og finurlige beretninger. Sif er en kvinde, der følger med tiden, hvilket bl.a afspejler sig i kapitlet Glutenfrie fristelser med bagværk og andre små lækkerier og i Naturens grønne værksted som omhandler hvordan vi kan anvende naturens planter i vores daglige madlavning. Jeg har allerede haft glæde af tips såvel som opskrifter fra bogen, og til det kan jeg kun sige; GLÆD DIG!! Slyngler & Stanglakrids er helt igennem en skøn og kulinarisk familiebog som vil sprede glæde i enhver familie."- Catarina N."En værdig afslutning på en perlerække af bøger. Sif formår igen at lave en bog der kan bruges til mange ting. Ligesom de tidligere bøger i serien er der både spændende opskrifter og ideer til hygge med familien."- Hr. Hoppe
Drømmer du om at forvandle dine efterårs- og vintermåneder til noget helt særligt? Så er denne bog af to af Danmarks mest populære hyggeentusiaster og skabere af inspiration til det gode hjemmeliv, Sif Orellana og Vivian Christensen, lige noget for dig. I denne bog deler Sif og Vivian deres bedste tips til, hvordan du nemt kan indflette hygge i din travle hverdag og skabe et hjemmeliv fuld af velsmag, kreativitet og simple stjernestunder.Bogen er en hyldest til efterårets gyldne eftermiddage og vinterens stille aftener, fyldt med inspirerende og stemningsfulde billeder. Her finder du et væld af idéer til indretning, haveliv, blomster, madlavning, bagning, syltning, sæsonaktuelle aktiviteter og meget mere, der vil gøre din hverdag ekstra hyggelig.Lad dig inspirere af deres personlige historier og kreative input, og få et indblik i, hvad der driver deres egen passion for hygge og livsglæde. Denne bog er din guide til at skabe de mest magiske efterårs- og vintermåneder nogensinde.Format: (h) 22,5 cm x (b) 25,5 cm.
Hvordan kan man med god samvittighed snige en svimlende lækker kage ind i programmet på en helt almindelig onsdag? Hvordan fejrer man højtider, ferier og weekender med søde sager i sundere varianter? Hvordan giver man børnefesten eller børnefødselsdagen et sundere, sukkerfrit twist, der stadig efterlader børnene med følelsen af at være blevet forkælet på alle smagsløg og sanser, og hvad fylder man i slikskålen fredag aften af sundere alternativer til den sædvanlige kemiske farveladeslik? Disse spørgsmål satte den afholdte bestsellerforfatter Sif Orellana og hendes yngste søn, Noah på 12 år, sig for at komme op med nogle rigtig gode bud på. Noah har i høj grad været fakkelbæreren i 'Sunde slikmunde' og Sif har været den, der har sørget for, at potentialet i hans idéer blev forløst optimalt. I bogen folder de deres bedste forslag til søde, sundere lækkerier ud. Udvalget er stort, og de har sammen sørget for at pakke deres “slikbutik” med søde sager af alskens slags, både til dem, der ønsker glutenfri lækkerier, mælkefri fristelser, æggefri mundhapser, vitaminholdige lækkerbiskner og ja, kolorielette godbidder. Så velkommen til Sifs og Noahs søde univers med frit valg på alle hylder af indslag skabt helt uden tilsætningsstoffer, hvidt sukker, forarbejdede fødevarer og e-numre.Sifs seneste bog, Slyngler & stanglakrids, blev sidste år udråbt til nr. 2 i kåringen af "Verdens bedste" i kategorien "Bedste familiekogebog" af verdens største kogebogskomité, Gourmand World Cookbook Awards.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.