Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Opskrifterne i denne kogebog giver dig det, din krop har brug for. Nemme, sunde hverdagsretter, der smager godt.På Ubberup Højskole laver vi mad til vores elever hver dag. Det er vores erfaring, at en varig livsstilsændring handler om at gøre noget godt for sig selv. Derfor er udgangspunktet for denne kogebog, at du får den rette næring og i tilfredsstillende mængder.I tillæg til sunde opskrifter indeholder kogebogen guides og praktiske tips, der gør din hverdag lettere.
Sund mad skal være nem. Sund mad skal stimulere sanserne. Sund mad skal smage godt og være god for kroppen. Og så skal den være til at betale. Det er tankerne bag køkkenet på Danmarks første og største livsstilshøjskole, hvor flere end 400 elever hvert år får inspiration til at lægge livsstilen om i en sundere retning.Der er ikke noget hokuspokus ved maden fra Ubberup Højskole – udover at den smager godt. Her er fokus på, hvordan du uden besvær kan spise grønt, groft og lækkert i hverdagen ved kun at bruge ingredienser, der er basisvarer i ethvert supermarked.De to første kogebøger fra Ubberup Højskole har været en overvældende succes og er solgt i flere end 10.000 eksemplarer. I Kogebogen 3 finder du over 150 nye lækre opskrifter på alt fra frikadeller og spidskål med saltmandler til thaisuppe og rabarberkage.Til alle opskrifter følger der kalorieberegninger og oplysninger om indhold af protein, fedt, kulhydrat og kostfibre, hvilket gør det nemt og overskueligt at holde styr på den sunde livsstil. De lækre opskrifter byder både på sunde versioner af velkendte madklassikere samt nye spændende retter.Alt i alt en overskuelig og brugervenlig kogebog.
På Danmarks første og største livsstilshøjskole finder du ingen mirakelkure, ingen indviklede kostregler og ingen udokumenteret angst for særlige ingredienser og råvarer. Hvert år får flere end 400 elever inspiration til at lægge livsstilen om ud fra en filosofi om, at det gode og sunde liv er båret af kvalitet og enkle, langtidsholdbare løsninger, som alle kan finde ud af.Her spiller sund og lækker mad en afgørende rolle, og det førte i 2008 til udgivelsen af Kogebogen fra Ubberup Højskole (9788799247301). Den blev en overvældende succes, som her følges op af Kogebogen/2 fyldt med nye opskrifter fra højskolens innovative kokken.Her finder du nye variationer af fisk, kød eller grønt med et twist. Og du får nye og sundere versioner af kendte klassikere, hvor der er sparet på fedt og sukker – men ikke på den gode smag.Redaktionen har bestået af: Køkkenleder Hanne Olsen, klinisk diætist Anne Kathrine Rasmussen, forstander Lisbeth Trinskjær, viceforstander Sara Simonsen og pigerne i køkkenet på Ubberup Højskole.206 sider med ialt 150 opskrifter.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.