Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hunde Galaksen

- - en hjælp til selvhjælp for alle der gerne vil forstå hvorfor en hund gør som den gør

Bag om Hunde Galaksen

HUNDE GALAKSEN er vovsernes nødråb til menneskeheden på flere niveauer. Den sætter mange tanker i gang på en humoristisk, men dybt seriøs måde. Og får derved mange mennesker til både at forstå og kunne leve sammen med en anden art. Det er bare en bog om, hvordan du i hverdagen lever sammen med en hund og så kan du altid gå til lydighed i klubben som en hobby, hvis hunden kan lide det. En lærerig bog om hundeadfærd og adfærdsproblemer, der er skrevet på en fængslende måde, så man ikke kan slippe den, før man har læst den til ende. Bogen er krydret med humoristiske kommentarer og giver indsigt og forståelse til at forstå sin hund i næsten alle situationer. HUNDE GALAKSEN er fuld af respekt, accept, forståelse og kærlighed til "hunde", hvilket lyser ud af hver linje. En bog som alle hundeejere eller kommende hundeejere bør have i deres hjem. Nogle af bogens emner er: - De syv essentielle basale behov (tryghed, venskaber, socialiseringsvejleder, dagens surprice, mental stimulering af næse, hjerne, muskler, kærlighed og relation samt BARF) - Vær en åben bog; Undervis din hund i dansk og hunden dig i hundsk. - Hvad "fortæller" hunden dig, ved sit kropssprog, ansigtsmimik og lyde? - Guld, sølv og bronze løftestænger og lottemetoden? - Årsager, forebyggelse og løsningsmodeller ved hoppe op, kommer ikke, trækker i snoren, gøer, bider sig fast i dig? - En hund er en hund og opfører sig som en hund, fordi den er hund? - Årsager, forebyggelse og løsningsmodeller ved adfærdsproblemer som f.eks. urenlighed, alene hjemme, aggression, destruktion, depression, manglende socialisering, sky og angste hunde… - Hvad er naturlig mad til hunde? Mennesket siger ofte "Jeg holder så meget af hunde og hunden er min bedste ven". Hvordan taler du med din bedste menneskeven? Hvordan forventer du at blive talt med fra din bedste menneskeven? Taler du med eller til? Og sådan er der mange spørgsmål i bogen som hundene stiller, sammenligner, drager paralleller til og svarer på.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771146899
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 272
 • Udgivet:
 • 19. Oktober 2011
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 170x220x19 mm.
 • Vægt:
 • 479 g.
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 9. Juli 2024

Beskrivelse af Hunde Galaksen

HUNDE GALAKSEN er vovsernes nødråb til menneskeheden på flere niveauer. Den sætter mange tanker i gang på en humoristisk, men dybt seriøs måde. Og får derved mange mennesker til både at forstå og kunne leve sammen med en anden art.

Det er bare en bog om, hvordan du i hverdagen lever sammen med en hund og så kan du altid gå til lydighed i klubben som en hobby, hvis hunden kan lide det.

En lærerig bog om hundeadfærd og adfærdsproblemer, der er skrevet på en fængslende måde, så man ikke kan slippe den, før man har læst den til ende. Bogen er krydret med humoristiske kommentarer og giver indsigt og forståelse til at forstå sin hund i næsten alle situationer.

HUNDE GALAKSEN er fuld af respekt, accept, forståelse og kærlighed til "hunde", hvilket lyser ud af hver linje. En bog som alle hundeejere eller kommende hundeejere bør have i deres hjem.

Nogle af bogens emner er:

- De syv essentielle basale behov (tryghed, venskaber, socialiseringsvejleder, dagens surprice, mental stimulering af næse, hjerne, muskler, kærlighed og relation samt BARF)

- Vær en åben bog; Undervis din hund i dansk og hunden dig i hundsk.

- Hvad "fortæller" hunden dig, ved sit kropssprog, ansigtsmimik og lyde?

- Guld, sølv og bronze løftestænger og lottemetoden?

- Årsager, forebyggelse og løsningsmodeller ved hoppe op, kommer ikke, trækker i snoren, gøer, bider sig fast i dig?

- En hund er en hund og opfører sig som en hund, fordi den er hund?

- Årsager, forebyggelse og løsningsmodeller ved adfærdsproblemer som f.eks. urenlighed, alene hjemme, aggression, destruktion, depression, manglende socialisering, sky og angste hunde…

- Hvad er naturlig mad til hunde?

Mennesket siger ofte "Jeg holder så meget af hunde og hunden er min bedste ven". Hvordan taler du med din bedste menneskeven? Hvordan forventer du at blive talt med fra din bedste menneskeven? Taler du med eller til? Og sådan er der mange spørgsmål i bogen som hundene stiller, sammenligner, drager paralleller til og svarer på.

Brugerbedømmelser af Hunde GalaksenGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.