Lyst hår, blå øjne af Karin Slaughter

Lyst hår, blå øjne

- forhistorie til De smukkeste

af

Lyst hår, blå øjne
En psykologisk thrillernovelle om tiden inden De smukkeste!
En smuk ung pige var bare på vej hjem, da … Julia Carroll ved godt, at sætningen er en alt for almindelig start på noget frygteligt.
Som en ung, smuk og intelligent 19 årig college-studerende burde hun ikke have noget at bekymre sig for.
Men det gør hun. Hun er bange – for piger forsvinder.
Hendes veninde fra studiet, Beatrice Oliver er forsvundet. En hjemløs kvinde ved navn Mona er forsvundet. Begge er de sporløst forsvundet.
Julia vil vide hvorfor de er væk, og hun er fast besluttet på at finde ud af det. Hvad ligger der bag, og frem for alt, så vil hun ikke være det næste offer!
Lyst hår, blå øjne er en novelle om tiden op til Karin Slaughters psykologiske thriller De smukkeste, som udkommer fra HarperCollinsNordic i marts 2016.
De smukkeste er så spændende, at det gør fysisk ondt at lægge bogen fra sig. De smukkeste er et mesterværk; intelligent, velskrevet og enestående god.
Karin Slaughter blev født i 1971 i Georgia USA, og hun bor i Atlanta. Hendes første bog Mord for øje, blev en stor international bestseller og er oversat til næsten 30 sprog. Karin Slaughter har siden udgivelsen af den første bog, udgivet mere end et dusin romaner på flere forskellige sprog og solgt mere en 30 millioner bøger over hele verden.

Læs mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9789150787221
 • Udgivet:
 • 1. januar 2016
 • Straks på e-mail
 • 20,95 kr.
Eller spar samlet 6% som medlem
 • 17,95 kr.
 • 1,05 kr. (6%)
 • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
  1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Lyst hår, blå øjne
Lyst hår, blå øjne


En psykologisk thrillernovelle om tiden inden De smukkeste!En smuk ung pige var bare på vej hjem, da … Julia Carroll ved godt, at sætningen er en alt for almindelig start på noget frygteligt.Som en ung, smuk og intelligent 19 årig college-studerende burde hun ikke have noget at bekymre sig for.

Men det gør hun. Hun er bange – for piger forsvinder.Hendes veninde fra studiet, Beatrice Oliver er forsvundet. En hjemløs kvinde ved navn Mona er forsvundet. Begge er de sporløst forsvundet.

Julia vil vide hvorfor de er væk, og hun er fast besluttet på at finde ud af det. Hvad ligger der bag, og frem for alt, så vil hun ikke være det næste offer!

Lyst hår, blå øjne er en novelle om tiden op til Karin Slaughters psykologiske thriller De smukkeste, som udkommer fra HarperCollinsNordic i marts 2016.De smukkeste er så spændende, at det gør fysisk ondt at lægge bogen fra sig. De smukkeste er et mesterværk; intelligent, velskrevet og enestående god.

Karin Slaughter blev født i 1971 i Georgia USA, og hun bor i Atlanta. Hendes første bog Mord for øje, blev en stor international bestseller og er oversat til næsten 30 sprog. Karin Slaughter har siden udgivelsen af den første bog, udgivet mere end et dusin romaner på flere forskellige sprog og solgt mere en 30 millioner bøger over hele verden.

Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Lyst hår, blå øjne


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.