Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

RØG - alt om maden, smagen og metoder

Bag om RØG - alt om maden, smagen og metoder

RØG – Alt om maden, smagen & metoden, giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg. Lær alt om røg-teknikker, udstyr og røgsmage. Få svar på, hvad man kan røge i, og hvad man kan røge med. Du får masser af ideer til, hvilke råvarer, der kan røges, og her er det kun fantasien der sætter grænser: fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, grønt, bagværk og desserter. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711598009
  • Udgivet:
  • 9. Juni 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af RØG - alt om maden, smagen og metoder

RØG – Alt om maden, smagen & metoden, giver dig en lettilgængelig og uhøjtidelig gennemgang af, hvordan man laver mad med røg. Lær alt om røg-teknikker, udstyr og røgsmage. Få svar på, hvad man kan røge i, og hvad man kan røge med. Du får masser af ideer til, hvilke råvarer, der kan røges, og her er det kun fantasien der sætter grænser: fisk, skaldyr, fjerkræ, kød, grønt, bagværk og desserter.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Brugerbedømmelser af RØG - alt om maden, smagen og metoder



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.