Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Riverdale 4: En cheerleaders død

bind 4 i Riverdale serien

Bag om Riverdale 4: En cheerleaders død

Betty, Veronica, Cheryl og resten af River Vixens skal på træningslejr henover weekenden, så Archie, Jughead og alle drengene beslutter sig for at holde pokeraften. Da en storm skaber strømsvigt, forsvinder hele pengepuljen ud i den blå luft. Tyven må være iblandt dem, men hvem er det? Pigerne opdager, at de skal dele lejren med to andre hold, som rivaliserer hinanden. Det ene hold mener nemlig, at det andet hold er skyld i, at en af deres holdkammerater forsvandt for nogle år siden. Betty og Veronica vil udforske sagen, men straks begynder der at ske uhyggelige ting i lejren. Og da en af pigerne er lige ved at drukne, ved de, at de er nødt til at finde ud af, hvad der foregår, før nogen kommer til skade – eller det der er værre. En cheerleaders død er en helt ny historie, som ikke er en del af den populære tv-serie!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788741510804
  • Udgivet:
  • 6. Oktober 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Riverdale 4: En cheerleaders død

Betty, Veronica, Cheryl og resten af River Vixens skal på træningslejr henover weekenden, så Archie, Jughead og alle drengene beslutter sig for at holde pokeraften. Da en storm skaber strømsvigt, forsvinder hele pengepuljen ud i den blå luft. Tyven må være iblandt dem, men hvem er det?

Pigerne opdager, at de skal dele lejren med to andre hold, som rivaliserer hinanden. Det ene hold mener nemlig, at det andet hold er skyld i, at en af deres holdkammerater forsvandt for nogle år siden.

Betty og Veronica vil udforske sagen, men straks begynder der at ske uhyggelige ting i lejren. Og da en af pigerne er lige ved at drukne, ved de, at de er nødt til at finde ud af, hvad der foregår, før nogen kommer til skade – eller det der er værre.

En cheerleaders død er en helt ny historie, som ikke er en del af den populære tv-serie!

Brugerbedømmelser af Riverdale 4: En cheerleaders dødFind lignende bøger
Bogen Riverdale 4: En cheerleaders død findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.