Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

1001 nats eventyr bind 4

indgår i 1001 Nat serien

Bag om 1001 nats eventyr bind 4

Eventyrsamlingen "1001 nat" omhandler vesirdatteren Sheherezade, som er blevet gift med kong Shahriyar, der er berygtet for at myrde sine hustruer efter bryllupsnatten. I et desperat forsøg på at redde sit liv, begynder Sheherezade at fortælle kongen eventyr, for i det mindste at udskyde den dødsdom, som hun har hængende over hovedet. Bind 4 byder på "Fortællingen om kong Omar al-Nemas død og de beundringsværdige ord som gik forud for den", blandt andet efterfulgt af fortællingerne om fem unge kvinders ord.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711521298
  • Udgivet:
  • 8. December 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af 1001 nats eventyr bind 4

Eventyrsamlingen "1001 nat" omhandler vesirdatteren Sheherezade, som er blevet gift med kong Shahriyar, der er berygtet for at myrde sine hustruer efter bryllupsnatten. I et desperat forsøg på at redde sit liv, begynder Sheherezade at fortælle kongen eventyr, for i det mindste at udskyde den dødsdom, som hun har hængende over hovedet.

Bind 4 byder på "Fortællingen om kong Omar al-Nemas død og de beundringsværdige ord som gik forud for den", blandt andet efterfulgt af fortællingerne om fem unge kvinders ord.

Brugerbedømmelser af 1001 nats eventyr bind 4



Find lignende bøger
Bogen 1001 nats eventyr bind 4 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.