Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

1632 lussinger

Bag om 1632 lussinger

Gennem årene har Erling Faurbye skrevet en række kronikker, debatindlæg og bidrag til faglige bøger. 1632 lussinger er en personlig beretning om hans møde med det danske uddannelsessystem, og læseren må belave sig på en serie af brutale, groteske og morsomme skildringer af folkeskolens traditionelle undervisningsmetoder. Kritikken er hård, og der bliver ikke lagt fingre i mellem. I tilgift giver forfatteren sit helt ukonventionelle syn på fænomener som klø, mobning, karakterer, den sociale arv, eksaminer og mange andre ting, og han slutter af med et helt nyt bud på en bedre folkeskole.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792771094
  • Udgivet:
  • 23. December 2011
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af 1632 lussinger

Gennem årene har Erling Faurbye skrevet en række kronikker, debatindlæg og bidrag til faglige bøger. 1632 lussinger er en personlig beretning om hans møde med det danske uddannelsessystem, og læseren må belave sig på en serie af brutale, groteske og morsomme skildringer af folkeskolens traditionelle undervisningsmetoder.
Kritikken er hård, og der bliver ikke lagt fingre i mellem. I tilgift giver forfatteren sit helt ukonventionelle syn på fænomener som klø, mobning, karakterer, den sociale arv, eksaminer og mange andre ting, og han slutter af med et helt nyt bud på en bedre folkeskole.

Brugerbedømmelser af 1632 lussinger



Find lignende bøger
Bogen 1632 lussinger findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.