Bag om 20 sjældne og truede dyrearter - og hvordan de tilberedes
En kogebog til dig, der er interesseret i at lave god, lækker og utraditionel mad og servere noget helt ekstraordinært for dine gæster. Med rigt mål af både humor og sarkasme får du her gourmetopskrifter på alt fra babygiraf til koala.
Sjældne og truede arter er svære at finde, da der er få eksemplarer tilbage i verden, og det er normalt forbudt at fange og spise dem. Hvis du alligevel formår at få fat på dem, garanterer vi til gengæld en unik spiseoplevelse for dig og dine gæster. Hvis du ikke får fat i de truede arter, kan retterne tilberedes med andre dyr, der til gengæld er meget nemme at finde. Disse dyr er meget almindelige, og selvom de måske ikke forstår, hvorfor de skal dø, bare fordi de findes i enorme antal, er de helt lovlige at anskaffe og kan købes i enhver slagterbutik eller supermarked. Du behøver ikke at se, hvordan de lever, eller hvordan de fanges og aflives, så du kan nyde din madlavning og servere dit måltid med ren samvittighed.
Illustrationer af Tone Julskjær Opskrifter af Louise Visfeldt
Vis mere