Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

25/65 - DAGBOG OVER LIVSVÆRDIER

Bag om 25/65 - DAGBOG OVER LIVSVÆRDIER

Nedskriv hver dag hvad, hvorfor, hvordan du har elsket! Læg mærke til, hvad du synes har været livgivende den enkelte dag, og der vil over et år tegne sig et billede af, hvad du synes, der er værdifuldt! Hver dag i det år, hvor jeg fyldte 25 år, skrev jeg: • hvad der var dagens positive oplevelse. Herefter har jeg enten i samme forbindelse eller efterfølgende skrevet • hvorfor jeg syntes det, og • hvordan den kan gentages. Nu, i mit 65. år, har jeg renskrevet materialet, da jeg mener, at oplevelserne kan være inspirerende for andre og være en daglig påmindelse om at lægge mærke til universelle værdier. Digtene er nye og skrevet i forbindelse med renskrivningen. Det er mit håb, at bogen kan virke som en øjenåbner, så man får blik for dagligdagens oplivende aspekter og positive udviklinger, og at den samtidig kan anspore til refleksion over, hvordan værdierne kan udleves i praksis. God fornøjelse med læsningen – bør indtages i daglige doser! Uddrag af bogen Søg værdierne helt ned i mindste substans og i mindste tidsenhed, derved opmuntres du til selv at skabe skønhed. Opnås ved at fremdrage og følge op på det værdifulde i enhver situation. At finde essensen af alt, hvad du ser. At fatte værdien af alt, hvad der sker. Ikke at tage noget for givet, dét gi’r dig lyst til at leve livet. Boblende udfoldelse af livsværdier fordi fornemmelsen af, at alle muligheder udnyttes, skaber størst lykke. Opnås ved at anvende al energi på alt ønskeligt. Lad os drømme om fortiden om natten. Lad os drømme om fremtiden om dagen. Lad os leve i nuet. Om forfatteren Abec Idof er et pseudonym. Forfatteren ønsker ikke at give sig til kende, da forfatterens baggrund og levnedsforløb let vil kunne give anledning til, at digtene – bevidst eller ubevidst – af læseren risikerer at blive bedømt i relation til hans/hendes person i stedet for netop – som de er tiltænkt – at fremstå som eksempler på universelle værdier. Pseudonymet er konstrueret af alfabetets vokaler og konsonanter på skift og i fortløbende rækkefølge.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793692961
  • Udgivet:
  • 14. Maj 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af 25/65 - DAGBOG OVER LIVSVÆRDIER

Nedskriv hver dag hvad, hvorfor, hvordan du har elsket!

Læg mærke til, hvad du synes har været livgivende den enkelte dag, og der vil over et år tegne sig et billede af, hvad du synes, der er værdifuldt!

Hver dag i det år, hvor jeg fyldte 25 år, skrev jeg:

• hvad der var dagens positive oplevelse.

Herefter har jeg enten i samme forbindelse eller efterfølgende skrevet

• hvorfor jeg syntes det, og

• hvordan den kan gentages.

Nu, i mit 65. år, har jeg renskrevet materialet, da jeg mener, at oplevelserne kan være inspirerende for andre og være en daglig påmindelse om at lægge mærke til universelle værdier. Digtene er nye og skrevet i forbindelse med renskrivningen.

Det er mit håb, at bogen kan virke som en øjenåbner, så man får blik for dagligdagens oplivende aspekter og positive udviklinger, og at den samtidig kan anspore til refleksion over, hvordan værdierne kan udleves i praksis.

God fornøjelse med læsningen – bør indtages i daglige doser!Uddrag af bogenSøg værdierne

helt ned i mindste substans og i mindste tidsenhed, derved opmuntres du til selv at skabe skønhed.

Opnås ved at fremdrage og følge op på det værdifulde i enhver situation.At finde essensen

af alt, hvad du ser.

At fatte værdien

af alt, hvad der sker.

Ikke at tage noget for givet,

dét gi’r dig lyst til at leve livet.

Boblende udfoldelse af
livsværdierfordi fornemmelsen af, at alle muligheder udnyttes, skaber størst lykke.

Opnås ved at anvende al energi på alt ønskeligt.Lad os drømme om fortiden om natten.

Lad os drømme om fremtiden om dagen.

Lad os leve i nuet.Om forfatteren

Abec Idof er et pseudonym. Forfatteren ønsker ikke at give sig til kende, da forfatterens baggrund og levnedsforløb let vil kunne give anledning til, at digtene – bevidst eller ubevidst – af læseren risikerer at blive bedømt i relation til hans/hendes person i stedet for netop – som de er tiltænkt – at fremstå som eksempler på universelle værdier.

Pseudonymet er konstrueret af alfabetets vokaler og konsonanter på skift og i fortløbende rækkefølge.

Brugerbedømmelser af 25/65 - DAGBOG OVER LIVSVÆRDIERFind lignende bøger
Bogen 25/65 - DAGBOG OVER LIVSVÆRDIER findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.