Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Af maksimer og refleksioner

Bag om Af maksimer og refleksioner

"Den man roser stiller man sig på lige fod med" "Hvis man skulle studere alle love, fik man slet ikke tid til at overtræde dem." "Man skal ikke spørge, om man helt igennem stemmer overens, men om ens stræben går i samme retning." Goethe forfattede mere end 1400 maksimer – altså korte sætninger, der udtrykker en leveregel eller et grundlæggende princip – gennem sit liv. Fælles for dem er, at de er tidløse, og de fleste er derfor aktuelle den dag i dag. I denne bog bliver man præsenteret for et udvalg af disse maksimer oversat til dansk og inddelt i kategorier efter tema. Johann Wolfgang von Goethe (1749-1831) var tysk forfatter, videnskabsmand og filosof. Goethe var i sine unge år en af drivkræfterne bag Sturm und Drang-perioden, og på sine ældre dage siges han at være nærmest synonymet med den litterære retning Weimarklasikken. Ud over romaner skrev Goethe digte, dramaer, essays og videnskabelige afhandlinger. Nogle af hans mest kendte værker er 'Den unge Werthers lidelser' og 'Faust'.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711773093
  • Udgivet:
  • 28. Juli 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Af maksimer og refleksioner

"Den man roser stiller man sig på lige fod med"

"Hvis man skulle studere alle love, fik man slet ikke tid til at overtræde dem."

"Man skal ikke spørge, om man helt igennem stemmer overens, men om ens stræben går i samme retning."

Goethe forfattede mere end 1400 maksimer – altså korte sætninger, der udtrykker en leveregel eller et grundlæggende princip – gennem sit liv. Fælles for dem er, at de er tidløse, og de fleste er derfor aktuelle den dag i dag. I denne bog bliver man præsenteret for et udvalg af disse maksimer oversat til dansk og inddelt i kategorier efter tema.

Johann Wolfgang von Goethe (1749-1831) var tysk forfatter, videnskabsmand og filosof. Goethe var i sine unge år en af drivkræfterne bag Sturm und Drang-perioden, og på sine ældre dage siges han at være nærmest synonymet med den litterære retning Weimarklasikken. Ud over romaner skrev Goethe digte, dramaer, essays og videnskabelige afhandlinger. Nogle af hans mest kendte værker er 'Den unge Werthers lidelser' og 'Faust'.

Brugerbedømmelser af Af maksimer og refleksionerFind lignende bøger
Bogen Af maksimer og refleksioner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.