Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Andromedas julerejse

Bag om Andromedas julerejse

Sidst jeg ryddede op, ombord i Andromeda fandt jeg en gammel logbog. En logbog er skibets dagbog og den indeholder oplysninger om mange store og små rejser. Jeg satte mig nede i Andromedas hyggelige messe og bladede i den gamle bog. Pludselig fangede ordet "Julemanden" mit blik. Det var et stykke inde i december måned og jeg bladede tilbage for at finde begyndelsen på historien. Historien begynder den 1. december og jeg læste hele historien mens mørket faldt på udenfor. Det var den mest utrolige rejse som Andromeda nogensinde har foretaget!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743099376
  • Udgivet:
  • 17. April 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Andromedas julerejse

Sidst jeg ryddede op, ombord i Andromeda fandt jeg en gammel logbog.

En logbog er skibets dagbog og den indeholder oplysninger om mange store og små rejser. Jeg satte mig nede i Andromedas hyggelige messe og bladede i den gamle bog. Pludselig fangede ordet "Julemanden" mit blik. Det var et stykke inde i december måned og jeg bladede tilbage for at finde begyndelsen på historien.

Historien begynder den 1. december og jeg læste hele historien mens mørket faldt på udenfor. Det var den mest utrolige rejse som Andromeda nogensinde har foretaget!

Brugerbedømmelser af Andromedas julerejseFind lignende bøger
Bogen Andromedas julerejse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.