Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Angstens edderkoppespind

Bag om Angstens edderkoppespind

I Angstens edderkoppespind fortæller Christina Bech Gottlieb om sit liv i digtform. Vi får et unikt indblik i hendes inderste følelser og tanker og lærer et menneske og dets skæbne at kende. Vi hører om, hvordan det er at gå ned med stress og angst, og hvad der sker, når man får diagnosen PTSD i hånden og føler verden bryde sammen. Men digtene handler også om, hvordan man kan kæmpe sig op af det sorte hul igen og vende tilbage til et godt liv. Og det er netop digtenes vigtigste pointe: Selv om det hele ser håbløst ud, så kan man faktisk godt lande med begge ben sikkert på jorden igen. Uddrag af bogen Krystalkuglen Magtesløs og uden kontrol prøver jeg at løsne det bånd, der sidder så stramt om min krop og min sjæl. Føler den for længst er stået af. Der er dage, hvor jeg kan mærke mig selv, og dage, hvor jeg kun virker bekendt. Skal det lykkes en dag at finde mig selv? Bliver jeg en helt anden kvinde? Og vil jeg vinde? Jeg har besluttet mig for at tage kampen op, har ikke lyst til at leve eller bo i denne krop. Jeg kigger ind i min krystalkugle og ser min fremtid ligger i mine hænder og er nu klar over, hvilke ting jeg kan ændre. Om forfatteren Christina Bech Gottlieb er uddannet voksenunderviser i 2002 og har i flere år arbejdet inden for undervisning og salg. Det er hendes håb, at hun i fremtiden kan dele ud af sine erfaringer om at kæmpe med stress og angst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771902242
  • Udgivet:
  • 12. September 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Angstens edderkoppespind

I Angstens edderkoppespind fortæller Christina Bech Gottlieb om sit liv i digtform. Vi får et unikt indblik i hendes inderste følelser og tanker og lærer et menneske og dets skæbne at kende. Vi hører om, hvordan det er at gå ned med stress og angst, og hvad der sker, når man får diagnosen PTSD i hånden og føler verden bryde sammen. Men digtene handler også om, hvordan man kan kæmpe sig op af det sorte hul igen og vende tilbage til et godt liv. Og det er netop digtenes vigtigste pointe: Selv om det hele ser håbløst ud, så kan man faktisk godt lande med begge ben sikkert på jorden igen.

Uddrag af bogen
Krystalkuglen
Magtesløs og uden kontrol
prøver jeg at løsne det bånd,
der sidder så stramt
om min krop og min sjæl.
Føler den for længst
er stået af.
Der er dage, hvor jeg kan mærke mig selv,
og dage, hvor jeg kun virker bekendt.
Skal det lykkes en dag
at finde mig selv?
Bliver jeg en helt anden kvinde?
Og vil jeg vinde?
Jeg har besluttet mig for at tage kampen op,
har ikke lyst til at leve eller bo i denne krop.
Jeg kigger ind i min krystalkugle
og ser min fremtid ligger i mine hænder
og er nu klar over, hvilke ting
jeg kan ændre.

Om forfatteren
Christina Bech Gottlieb er uddannet voksenunderviser i 2002 og har i flere år arbejdet inden for undervisning og salg. Det er hendes håb, at hun i fremtiden kan dele ud af sine erfaringer om at kæmpe med stress og angst.

Brugerbedømmelser af Angstens edderkoppespindFind lignende bøger
Bogen Angstens edderkoppespind findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.