Anna og det franske kys af Stephanie Perkins

Anna og det franske kys

af

"Supersjov og klog og en af de mest oprigtige romantiske historier jeg nogensinde har læst." – John Green, forfatter til bestsellerne EN FLÆNGE I HIMLEN og GÅDEN OM ALASKAAnna er glad og tilfreds i Atlanta, hvor hun ser frem til at starte på sit sidste år på high school. Hun har en trofast bedste veninde, et godt fritidsjob og et crush på en fyr, der netop er begyndt at vise interesse for hende. Anna bliver derfor ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk, møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget – og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske.ANNA OG DET FRANSKE KYS er fyldt med vidunderlig humor og atmosfære, smukke venskaber og karakterer fulde af personlighed. "Jeg elskede virkelig bogen, og jeg glæder mig meget til at læse mere af Perkins. Det virker i hvert fald som om, hun kan finde ud af at skrive rigtig gode kærlighedshistorier, som man ikke kan lade være med at leve sig ind i."- boghjoernet.dk

Læs mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711440001
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. maj 2015
 • Oplæser:
 • Sara Hamdrup
 • Straks på e-mail
 • 177,95 kr.
 • 0,00 kr.
Eller spar samlet 19% som medlem
 • 121,95 kr.
 • 28,00 kr. (19%)
 • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
  1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Anna og det franske kys
"Supersjov og klog og en af de mest oprigtige romantiske historier jeg nogensinde har læst."
– John Green, forfatter til bestsellerne EN FLÆNGE I HIMLEN og GÅDEN OM ALASKA

Anna er glad og tilfreds i Atlanta, hvor hun ser frem til at starte på sit sidste år på high school. Hun har en trofast bedste veninde, et godt fritidsjob og et crush på en fyr, der netop er begyndt at vise interesse for hende.

Anna bliver derfor ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk, møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget – og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske.

ANNA OG DET FRANSKE KYS er fyldt med vidunderlig humor og atmosfære, smukke venskaber og karakterer fulde af personlighed.

"Jeg elskede virkelig bogen, og jeg glæder mig meget til at læse mere af Perkins. Det virker i hvert fald som om, hun kan finde ud af at skrive rigtig gode kærlighedshistorier, som man ikke kan lade være med at leve sig ind i."
- boghjoernet.dk
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Anna og det franske kys
 • 8. september 2015

  I Anna og det franske kys møder vi Anna Oliphant, hun er 17 år gammel og er blevet sendt til Paris for at gå på kostskole.
  Annas karakter er en blanding af kontraster og Anna virker derfor realistisk i stedet for bare at være en tom skal. I løbet af historien begår Anna en masse fejl og hun forelsker sig i en sød fyr, som desværre er optaget.
  At være tilskuer til Annas tilpasning på kostskolen, de begyndende forhold med Mer, Rashimi, Josh og Étienne St.Clair og at se Anna udvikle sig og komme ud af sin skal var en fornøjelse.

  Historien er fuld af begivenheder, sjove og romantiske øjeblikke samt spænding. Hvornår indser de deres følelser for hinanden, hvornår har de tænkt sig at gøre noget ved det? Selvom slutningen er forudsigelig er det stadig en ren fornøjelse at læse bogen. Deres forhold er fyldt med op- og nedture og disse er ikke forudsigelige.

  Som sagt er slutningen forudsigelse men jeg blev alligevel overrasket gang på gang. Jeg elskede at læse om deres forhold, jeg elskede at Anna er så realistisk som hun er, jeg elsker at handlingen fandt sted i Paris og jeg elsker at der også er fokus på venskab i bogen.
  En anden ting jeg virkelig sætter pris på er, at karaktererne ikke er yngre – et andet træk som gjorde historien mere realistisk.


  Kort sagt; Jeg havde forventet at kunne lide Anna og det franske kys, men jeg havde ikke regnet med at jeg ville elske den. Jeg begyndte bogen med det samme jeg havde modtaget den og var færdig inden aftensmad. Karaktererne er fantastiske, romancen er vidunderlig og historien er fænomenal.


Andre bøger af Stephanie Perkins
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.