Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

April i Danmark, en bog på vers

Bag om April i Danmark, en bog på vers

"April i Danmark, En bog på vers" er Poetens debut som seriøs digter fra 1940. Her afviser han den idylliske naturpoesi og præsenterer i stedet en række vers, som kritiserer ensretningen og trivialiseringen af menneskelivet. I en dagligdags og uprætentiøs tone får hverken religionen, samfundet, hans medmennesker eller han selv lov at gå ram forbi. Poul Sørensen (1906-1973) var en dansk forfatter, også kendt under navnet "Poeten". Han debuterede i 1940 med digtsamlingen "Poul Sørensen. En Bog på Vers", men han havde allerede siden 1928 fungeret som satiriker og viseforfatter i blandt andet "Svikmøllen". Ud over sin egen store produktion oversatte Poul Sørensen også moderne amerikansk lyrik og Heinrich Heines kærlighedsdigte til dansk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711708415
  • Udgivet:
  • 18. August 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af April i Danmark, en bog på vers

"April i Danmark, En bog på vers" er Poetens debut som seriøs digter fra 1940. Her afviser han den idylliske naturpoesi og præsenterer i stedet en række vers, som kritiserer ensretningen og trivialiseringen af menneskelivet. I en dagligdags og uprætentiøs tone får hverken religionen, samfundet, hans medmennesker eller han selv lov at gå ram forbi.

Poul Sørensen (1906-1973) var en dansk forfatter, også kendt under navnet "Poeten". Han debuterede i 1940 med digtsamlingen "Poul Sørensen. En Bog på Vers", men han havde allerede siden 1928 fungeret som satiriker og viseforfatter i blandt andet "Svikmøllen". Ud over sin egen store produktion oversatte Poul Sørensen også moderne amerikansk lyrik og Heinrich Heines kærlighedsdigte til dansk.

Brugerbedømmelser af April i Danmark, en bog på versFind lignende bøger
Bogen April i Danmark, en bog på vers findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.