Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Aron og Esther

Bag om Aron og Esther

23-årige Aron er forelsket i Esther og hun i ham. Men Aron går rundt med dårlig samvittighed, for han har forbrudt sig mod de jødiske love, da han i fuldskab spiste noget "urent" kød. Esthers far er en højrespekteret rabbi, der følger de jødiske skikke til punkt og prikke. Det er bare et spørgsmål om tid, før han finder ud af Arons brøde, og så ser det pludselig skidt ud for Aron og Esthers kærlighed. Meïr Aron Goldschmidt (1819-1887) var en dansk forfatter, satiriker og politisk iagttager og kommentator med jødisk baggrund. Meïr Aron Goldschmidt stod foruden en stor litterære produktion også bag det politiske satiretidsskrift "Corsaren".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711596883
  • Udgivet:
  • 13. September 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Aron og Esther

23-årige Aron er forelsket i Esther og hun i ham. Men Aron går rundt med dårlig samvittighed, for han har forbrudt sig mod de jødiske love, da han i fuldskab spiste noget "urent" kød. Esthers far er en højrespekteret rabbi, der følger de jødiske skikke til punkt og prikke. Det er bare et spørgsmål om tid, før han finder ud af Arons brøde, og så ser det pludselig skidt ud for Aron og Esthers kærlighed.

Meïr Aron Goldschmidt (1819-1887) var en dansk forfatter, satiriker og politisk iagttager og kommentator med jødisk baggrund. Meïr Aron Goldschmidt stod foruden en stor litterære produktion også bag det politiske satiretidsskrift "Corsaren".

Brugerbedømmelser af Aron og EstherFind lignende bøger
Bogen Aron og Esther findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.