Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

At elske livet

- Digte

Bag om At elske livet

Martin Jensen, redaktør: "At elske livet er en hyldest til livet. Man bliver grundlæggende i godt humør af at læse digtene. Det skyldes blandt andet, at tonen, stort set uanset emnet, er varm og rund. Og det er digtsamlingens måske stærkeste våben: At den formår at fastholde et klart udtryk gennem sin varme tone. Det er viljen til livet og de positive tanker, som er pulsen og hjertet i digtene." Alan Winther Nielsen er født 1957. At elske livet er en debutudgivelse, der er blevet til efter en stor kærlighed – i livet og til livet. Digte der overordnet kredser om kærligheden, men også om livets skønhed og dets skyggesider. Om krig og terror, døden og det at blive ældre. Om at bevare en positiv og humoristisk tilgang til livets udfordringer og genvordigheder. Alan Winther Nielsen har, skønt en forkærlighed for Spanien, været vidt omkring i verden, hvilket også har givet inspiration til mange af digtene.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793678576
  • Udgivet:
  • 18. November 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af At elske livet

Martin Jensen, redaktør:
"At elske livet er en hyldest til livet. Man bliver grundlæggende i godt humør af at læse digtene. Det skyldes blandt andet, at tonen, stort set uanset emnet, er varm og rund. Og det er digtsamlingens måske stærkeste våben: At den formår at fastholde et klart udtryk gennem sin varme tone. Det er viljen til livet og de positive tanker, som er pulsen og hjertet i digtene."

Alan Winther Nielsen er født 1957. At elske livet er en debutudgivelse, der er blevet til efter en stor kærlighed – i livet og til livet. Digte der overordnet kredser om kærligheden, men også om livets skønhed og dets skyggesider. Om krig og terror, døden og det at blive ældre. Om at bevare en positiv og humoristisk tilgang til livets udfordringer og genvordigheder. Alan Winther Nielsen har, skønt en forkærlighed for Spanien, været vidt omkring i verden, hvilket også har givet inspiration til mange af digtene.

Brugerbedømmelser af At elske livetFind lignende bøger
Bogen At elske livet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.