Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

At være virkelig. Samlede digte af Alberto Caeiro

Bag om At være virkelig. Samlede digte af Alberto Caeiro

"Arme blomster i de regelrette havebede. De ser ud, som var de bange for politiet… Men ufortrødent blomstrer de på samme måde Og har det samme ældgamle skær Som de havde, da det første menneske så dem første gang På samme måde og rørte dem ganske let For at se dem med fingerspidserne…" "At være virkelig" består af en lang række modernistiske digte skrevet af et af Fernando Pessoas alteregoer Alberto Caeiro. Digtene handler om livet på landet og de emmer af dybe sanseindtryk og vild natur. Fernando Pessoa (1888-1935) var en portugisisk forfatter, forlægger, tidsskriftsredaktør og digter. Selvom Fernando Pessoa kun nåede at udgive én bog i sin levetid, bliver han anset for at være den vigtigste portugisiske modernistiske digter. Fernando Pessoa efterlod sig et væld af digte, som udkom efter hans død. Flere af hans digtsamlinger er udkommet på dansk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726027532
  • Udgivet:
  • 31. Juli 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af At være virkelig. Samlede digte af Alberto Caeiro

"Arme blomster i de regelrette havebede.

De ser ud, som var de bange for politiet…

Men ufortrødent blomstrer de på samme måde

Og har det samme ældgamle skær

Som de havde, da det første menneske så dem første gang

På samme måde og rørte dem ganske let

For at se dem med fingerspidserne…"

"At være virkelig" består af en lang række modernistiske digte skrevet af et af Fernando Pessoas alteregoer Alberto Caeiro. Digtene handler om livet på landet og de emmer af dybe sanseindtryk og vild natur.

Fernando Pessoa (1888-1935) var en portugisisk forfatter, forlægger, tidsskriftsredaktør og digter. Selvom Fernando Pessoa kun nåede at udgive én bog i sin levetid, bliver han anset for at være den vigtigste portugisiske modernistiske digter. Fernando Pessoa efterlod sig et væld af digte, som udkom efter hans død. Flere af hans digtsamlinger er udkommet på dansk.

Brugerbedømmelser af At være virkelig. Samlede digte af Alberto CaeiroFind lignende bøger
Bogen At være virkelig. Samlede digte af Alberto Caeiro findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.