Bager- og konditorbogen

Bager- og konditorbogen

En bog man bliver lækkersulten af! Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling. Rigt illustreret og med stift bind

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770825221
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 20. november 2015
  • Udgave:
  • 2
  • 2-4 hverdage
  • 431,95 kr.
  • 450,00 kr.
  • 18,05 kr. (4%)
Bag om Bager- og konditorbogen
En bog man bliver lækkersulten af! Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling. Rigt illustreret og med stift bind
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Bager- og konditorbogen


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.