Bager- og konditorbogen Bog, Hardback

Bager- og konditorbogen

(Udvid)

En bog man bliver lækkersulten af!Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling.Rigt illustreret og med stift bind


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770825221
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 20. November 2015

Andre udgaver:

  • 450,00 kr.
  • 2-4 hverdage
  • 403,00 kr.
  • 47,00 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 373,00 kr. i
  • 77,00 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.