Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9788119002887
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 300
  • Udgivet:
  • 17. februar 2023
  • Størrelse:
  • 152x21x229 mm.
  • Vægt:
  • 404 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.

Brugerbedømmelser af Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora



Find lignende bøger
Bogen Bakery and Confectionery Products: Processing, Quality Assessment Packaging and Storage Techniques: Processing, Quality Assessment Packaging and Stora findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.