Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bare en pony

Bag om Bare en pony

Rytterne på Ponyakademiet går et spændende efterår i møde. Efteråret byder på Danmarks Cup og det årlige distriktsmesterskab. Selma planlægger at vinde begge dele! Men kan man virkelig det? Frederikke drømmer stort og er utålmodig efter at få succes. Rockaby er ved at være klar til sit første stævne. Er Rockaby virkelig den pony, der kan hjælpe Frederikke med at indfri sine drømme? “Bare en pony” handler om alle de ponyer, der ikke ser ud af noget i andres øjne, men som ikke bare er ponyer. Bogen er den fjerde bog i serien om livet på Ponyakademiet. Serien handler om en flok danske ponyryttere, der træner og konkurrerer med deres elskede ponyer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775673056
  • Udgivet:
  • 21. April 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Bare en pony

Rytterne på Ponyakademiet går et spændende efterår i møde. Efteråret byder på Danmarks Cup og det årlige distriktsmesterskab.

Selma planlægger at vinde begge dele! Men kan man virkelig det? Frederikke drømmer stort og er utålmodig efter at få succes. Rockaby er ved at være klar til sit første stævne. Er Rockaby virkelig den pony, der kan hjælpe Frederikke med at indfri sine drømme?

“Bare en pony” handler om alle de ponyer, der ikke ser ud af noget i andres øjne, men som ikke bare er ponyer. Bogen er den fjerde bog i serien om livet på Ponyakademiet. Serien handler om en flok danske ponyryttere, der træner og konkurrerer med deres elskede ponyer.

Brugerbedømmelser af Bare en ponyFind lignende bøger
Bogen Bare en pony findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.