Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Blå Nætter

Bag om Blå Nætter

Blå Nætter er en digtsamling om de mennesker, du ikke skal finde, og de mennesker du ikke skal blive. Det er en historie om forelskelse, besættelse, stædighed og følelsen af ikke at komme nogle vegne, men stadig ikke at ville give op. Det er hende den svage og ham med de hårde kys. Ungdom der næsten når at forsvinde og nætter så blå, at de gør ondt at befinde sig i. Det er digte om en ung kvindes vej ind i en mands lukkede hjerte og et underbevidst ønske om at komme ud igen. Cecilie Sund Kristensen debuterede i 2013 med den roste digtsamling Blandet Slik. Blå Nætter bygger videre på universet herfra, men denne gang endnu mere vovet, og endnu mere ærligt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793215092
  • Udgivet:
  • 29. Juni 2015
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Blå Nætter

Blå Nætter er en digtsamling om de mennesker, du ikke skal finde, og de mennesker du ikke skal blive. Det er en historie om forelskelse, besættelse, stædighed og følelsen af ikke at komme nogle vegne, men stadig ikke at ville give op. Det er hende den svage og ham med de hårde kys. Ungdom der næsten når at forsvinde og nætter så blå, at de gør ondt at befinde sig i. Det er digte om en ung kvindes vej ind i en mands lukkede hjerte og et underbevidst ønske om at komme ud igen.

Cecilie Sund Kristensen debuterede i 2013 med den roste digtsamling Blandet Slik. Blå Nætter bygger videre på universet herfra, men denne gang endnu mere vovet, og endnu mere ærligt.

Brugerbedømmelser af Blå NætterFind lignende bøger
Bogen Blå Nætter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.