Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Blindskud

indgår i Spurt serien

Bag om Blindskud

Hvad gør man, når det hele går ad helvede til? Niklas' storebror, Sebastian, har været soldat i Afghanistan. Siden han kom hjem, har han fjernet sig fra resten af familien – og har isoleret sig i kælderen med computerspil og hash. En dag, da Niklas og hans venner spiller hardball i skoven, går det galt: En af drengene bliver såret og forsvinder, og nu har Niklas for alvor brug for sin storebrors hjælp. Men måske er det allerede for sent? BLINDSKUD er en bog om krig, kammeratskab og brødrekærlighed. Og om at finde sig selv, når ens familie er ved at gå i opløsning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702173871
  • Udgivet:
  • 7. April 2015
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Blindskud

Hvad gør man, når det hele går ad helvede til?

Niklas' storebror, Sebastian, har været soldat i Afghanistan. Siden han kom hjem, har han fjernet sig fra resten af familien – og har isoleret sig i kælderen med computerspil og hash. En dag, da Niklas og hans venner spiller hardball i skoven, går det galt: En af drengene bliver såret og forsvinder, og nu har Niklas for alvor brug for sin storebrors hjælp. Men måske er det allerede for sent?

BLINDSKUD er en bog om krig, kammeratskab og brødrekærlighed. Og om at finde sig selv, når ens familie er ved at gå i opløsning.

Brugerbedømmelser af BlindskudFind lignende bøger
Bogen Blindskud findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.