Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Mental velvære

Her finder du spændende bøger om Mental velvære. Nedenfor er et flot udvalg af over 10.000 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Fortalt af Stephen R. Covey
  af Stephen R. Covey
  147,95 kr.

  7 gode vaner – fortalt af Stephen R. Covey er en kort, personlig udgave af den internationale bestseller 7 gode vaner. I denne bog giver Covey dig en hurtig indføring i de berømte vaner, som har hjulpet millioner af mennesker med at blive mere effektive og få et bedre liv. Covey guider dig i den rigtige retning, og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger på det rette grundlag.Bogen bør læses af alle, der gerne vil arbejde med sig selv, og som ønsker at blive mere effektiv både som leder eller medarbejder og som privatperson.

 • - Bliv tryg og sikker i rollen som far
  af Nick Allentoft m.fl
  160,95 kr.

  Bliv tryg i din rolle som far“Fremragende” og “Bogen enhver far bør læse” skrev anmeldere om første udgave. Dette er den opdaterede anden udgave. En oplagt gave både til babyshower, til far på barsel, når graviditeten skal fejres eller fra de nybagte bedsteforældre til deres unge. Læs om erfaringer med barsel, parforholdet og tillidssnoren. Bliv inspireret af syv ledetråde for din opdragelse, de tre cirkler for dannelse og ærlige historier fra seks forskellige fædre og en medmor med stærke far værdier. Forskningen er med den far, der vælger at være nærværende. "Alle vinder," skriver Center for Børneliv i et kapitel, der gennemgår de senere års forskning om fædre. ”Bogen til far er ganske enkelt fremragende, en interessant blanding af debatbog og hjælp til at være en god far på det helt jordnære plan,” skrev Tom Ekeroth om første udgave. “Den adresserer både fars ofte uklare rolle i et samfund med opbrud i kønsrollerne, og kommer med helt konkrete hverdagseksempler og råd til, hvordan man kan agere i de mange situationer, som definerer relationerne og efterlader varige aftryk på dem, man er far for,” skrev forfatter Mikael Lindholm. Bogen er oplagt som gave til den nybagte far, og inspiration til den far, der har ambition om at være nærværende for sine børn. Med bidrag fra: Center for Børneliv om forskning i fædres betydningFar til fire og topleder Thomas TorpFar til to og pædagog Kim Them SimonsenFar på orlov og karrieremand Janus SandsgaardFar med moderne værdier Jesper Dalgaard PøhlerFar og fædregruppe-stifter Daniel Nygaard JensenFar og ekspert i daginstitutioner Andreas Rasch ChristensenMedmor og journalist Christina Gerion

 • - Søvnplejerskens putteritualer til dit 0-3 årige barn
  af Sine Ditlev Bihlet
  73,95 - 187,00 kr.

  Drømmer du om, at dit lille barn får en god og tryg søvnrytme, som hele familien trives med?Med 'Tryg søvn - Søvnplejerskens putteritualer til dit 0-3 årige barn' får du al den indsigt og praktiske hjælp, du har brug for. Med trygheden og tilknytningen for øje giver Danmarks førende søvnekspert dig en veldokumenteret og veloplagt guide til dit barns søvn samt værktøjer til at håndtere den. Med udgangspunkt i Søvnplejerskens putteritualer kan du hente inspiration i en række konkrete, guidende eksempler, der viser, hvordan du kan lave et forudsigeligt og trygt ritual for dit barn. Du kan hente hjælp med udgangspunkt i dit barns alder, eller du kan få vejledning i forhold til en udfordring, som du ønsker hjælp til at håndtere nu og her. Det kan være at vænne dit barn af med at få mælk om natten, at lære det at falde i søvn i barnevognen, at mindske antallet af opvågninger el. lign. Søvnplejersken giver dig en kærlig håndsrækning, der trækker på årelang, praktisk erfaring med børns søvn og den nyeste viden på området. Bogen lander som et tiltrængt, opdateret bud på, hvordan du kan putte på en tryg og kærlig måde, der altid holder dit barn tæt.

 • af Jennette McCurdy
  183,95 kr.

  Jennette McCurdy details how she overcame harrowing struggles as a child TV star—including anorexia and bulimia, addiction, severe obsessive-compulsive disorder and a traumatic relationship with her mother.

 • af Dr Gabor Mate & Daniel Maté
  113,95 - 213,95 kr.

 • - What I'd like you to know about living with Tourette's from the TikTok sensation This Trippy Hippie
  af Evie Meg - This Trippy Hippie
  106,95 - 139,95 kr.

  Evie Meg (aka This Trippy Hippie) shares her story of living with Tourette's Syndrome, empowering readers to feel they can overcome their own battles in life, whatever they may be.

 • - An Antidote to Chaos
  af Jordan B. Peterson
  113,95 - 213,95 kr.

  The #1 Sunday Times bestseller from 'the most influential public intellectual in the Western world right now' (New York Times) - now in paperback. How should we live properly in a world of chaos and uncertainty?Jordan Peterson has helped millions of people, young and old, men and women, aim at a life of responsibility and meaning. Now he can help you.Drawing on his own work as a clinical psychologist and on lessons from humanity's oldest myths and stories, Peterson offers twelve profound and realistic principles to live by. After all, as he reminds us, we each have a vital role to play in the unfolding destiny of the world. Deep, rewarding and enlightening, 12 Rules for Life is a lifeboat built solidly for stormy seas: ancient wisdom applied to our contemporary problems.

 • af Helene Makani
  231,95 kr.

  Denne bog er en introduktion til Enneagrammet og de 9 personlighedstyper. Den beskriver hver types tankemønstre og ubevidste motivation, og forklarer hvordan man kan udvikle sig som den type man er, og dermed blive den bedste udgave af sig selv. Bogen er letlæst og overskuelig, og giver samtidig en tydelig forståelse for hver enkelt types tankegang, og for hvordan typerne reagerer i forskellige situationer.

 • - Prevent and Reverse Type 2 Diabetes Naturally
  af Dr. Jason Fung
  154,95 kr.

 • af C. G. Jung
  1.951,95 kr.

  More than ten years after the landmark publication of The Red Book, the most important unpublished work by C.G. Jung-The Black Books- appears.

 • - Aktiver dit potentiale og sæt dig ud over dine begrænsninger
  af Wim Hof
  236,95 kr.

  Wim Hof-metoden er den første bog, der fremlægger hele Wims vision og som indeholder hans egne grundige instruktioner i metoden.Wim Hof er kendt som "Ismanden" på grund af sin evne til at modstå ekstrem kulde. Hans bedrifter inkluderer bl.a. at sidde i isvand i 2 timer og alligevel opretholde en stabil kropstemperatur samt at klatre på Mount Everest i intet andet end et par shorts.Selv om Wim Hof er indehaver af 26 verdensrekorder, så peger hans præstationer efter hans egen mening på noget, der går meget dybere end fysiske udfordringer og udholdenhed: Når vi får kontrol med over vores egen sundhed og vitalitet gennem hans teknikker, bliver vi forbundet med vores dybeste indre kilde til styrke og velvære. Vi kan bruge kraften i vores eget åndedræt og vores bevidsthed til at overvinde vores vanebetingede reaktioner på kulde, og dermed overvinder vi hele den kulturelle programmering, der gør os syge og små. Når vi fuldt ud forstår, at vi kan styre vores biologi, opdager vi, at vi kan styre vores liv.

 • - Beretninger om livet mellem livene
  af Michael Newton
  259,95 kr.

  Sjælerejser afdækker på forunderlig vis mysteriet om livet i den åndelige verden efter døden på jorden. Michael Newton har udviklet en særlig hypnoseteknik, som giver hans klienter adgang til de normalt skjulte erindringer om livet efter døden. 29 mennesker fortæller her under dyb hypnose forbløffende samstemmende detaljer om hvad der er hændt dem imellem deres tidligere inkarnationer på jorden. De fortæller om hvordan det føles at dø, om hvem der møder os lige efter døden, hvordan den åndelige verden opleves, hvor vi opholder os og hvad vi foretager os som sjæle og hvorfor vi vælger at komme tilbage i bestemte kroppe. Sjælerejser udvider vores verdensbillede og giver os mulighed for at møde dagligdagens personlige udfordringer med større accept, når vi begynder at ane de dybere årsager bag begivenhederne i vores eget liv.

 • - Emotions at Work and How They Help Us Succeed
  af Liz Fosslien & Mollie West Duffy
  144,95 kr.

 • - Fire spørgsmål, der kan ændre dit liv
  af Byron Katie
  259,95 kr.

  Byron Katies The Work er kendt som et enkelt og effektivt terapeutisk værktøj, der kan befri os for det, der nager os, hvad enten det drejer sig om utilfredshed, bekymringer, krænkelser eller gamle traumer. The Work består af fire spørgsmål, som, når de bruges i forhold til et konkret problem, sætter os i stand til at se det, der generer os, i et helt andet lys, så vi indser at det ikke er problemet, der skaber vores smerte, men at det er de tanker, vi tænker om problemet. Elsk det som er viser trin for trin gennem en række klare og levende eksempler, hvordan vi hver især kan bruge metoden til at frigøre os fra et hvilket som helst problem, og vi møder bl.a. kvinden, der ønsker at forlade sin mand og mennesker, der er præget af dødsangst og traumer i forbindelse med krig og terror.

 • - om hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går igennem jeres mest fastlåste konflikter
  af Jytte Vikkelsøe
  73,95 - 236,95 kr.

  Det tager kun en femtedel af et sekund at aktivere de 12 hjerneområder, der hensætter et menneske i en svimlende forelskelsesrus. Men hvad skal der til for at det sker? Hvorfor forelsker vi os i det hele taget? Og hvorfor går kærligheden så ofte i stykker igen? I denne banebrydende bog kortlægger Jytte Vikkelsøe den romantiske kemis mysterium. Gennem hendes skelsættende arbejde med kriseramte par får vi indsigt i forelskelsens og kærlighedens dynamik. En række fængslende cases demonstrerer, hvordan og ikke mindst hvorfor kærlighedens indbyggede uoverensstemmelser og konflikter både er forudsætningen for forelskelsen og samtidig ender med at dominere de fleste parforhold – men også, hvordan kærlighedens konflikter markerer et ulevet potentiale, vi sjældent gør os begreb om: potentialet til at finde tilbage til vores egen inderste kerne og leve livet fuldt og helt.

 • af Robert Greene
  206,95 kr.

  From the author of the multi-million copy bestsellerThe 48 Laws of Power and The Laws of Human Nature, a mesmerizing handbook on seduction: the most subtle and effective form of power When raised to the level of art, seduction, an indirect and subtle form of power, has toppled empires, won elections and enslaved great minds. Immerse yourself in the twenty-four maneuvers and strategies of the seductive process, the ritual by which a seducer gains mastery over his target. Understand how to "e;Poeticize Your Presence,"e; ';Keep them in Suspense What Comes Next' and ';Master the Art of the Bold Move'. Every bit as essential asThe 48 Laws of Power,The Art of Seductionis an indispensable primer of persuasion that reveals one of history's greatest weapons and the ultimate form of power.

 • - Living with Minimalism
  af Kyle Chayka
  175,95 kr.

  "More than just a story of an abiding cultural preoccupation, The Longing For Less peels back the commodified husk of minimalism to reveal something surprising and thoroughly alive." -Jenny Odell, author of How to Do Nothing "Thoughtful and absorbing . . . A superb outing from a gifted young critic that will spark joy in many readers." -Kirkus Reviews, starred review "Less is more": Everywhere we hear the mantra. Marie Kondo and other decluttering gurus promise that shedding our stuff will solve our problems. We commit to cleanse diets and strive for inbox zero. Amid the frantic pace and distraction of everyday life, we covet silence-and airy, Instagrammable spaces in which to enjoy it. The popular term for this brand of upscale austerity, "minimalism," has mostly come to stand for things to buy and consume. But minimalism has richer, deeper, and altogether more valuable gifts to offer. Kyle Chayka is one of our sharpest cultural observers. After spending years covering minimalist trends for leading publications, he now delves beneath this lifestyle's glossy surface, seeking better ways to claim the time and space we crave. He shows that our longing for less goes back further than we realize. His search leads him to the philosophical and spiritual origins of minimalism, and to the stories of artists such as Agnes Martin and Donald Judd; composers such as John Cage and Julius Eastman; architects and designers; visionaries and misfits. As Chayka looks anew at their extraordinary lives and explores the places where they worked-from Manhattan lofts to the Texas high desert and the back alleys of Kyoto-he reminds us that what we most require is presence, not absence. The result is an elegant new synthesis of our minimalist desires and our profound emotional needs.

 • - (A No-F**ks-Given Guide) how to be who you are and use what you've got to get what you want
  af Sarah Knight
  125,95 - 144,95 kr.

  Hilarious and empowering advice, tips and life-changing wisdom on being yourself and doing your thing - from our favourite 'anti-guru' and bestselling sensation Sarah Knight

 • - Seasonal Ways to Embrace Nature for a Happier You
  af Sarah Ivens
  129,95 kr.

  Seasonal tips to embrace nature for a happier, healthier you.

 • af Douglas Stuart
  129,95 - 159,95 kr.

  The second powerful and heart-rending novel, set in 80s Glasgow, from Douglas Stuart, Booker-Prize- and British-Book-Award-winning author of &i>Shuggie Bain&/i>

 • af Brianna Madia
  183,95 kr.

 • - Classic Editions
  af Viktor E Frankl
  101,95 kr.

  Over 16 million copies sold worldwide 'Every human being should read this book' Simon Sinek One of the outstanding classics to emerge from the Holocaust, Man's Search for Meaning is Viktor Frankl's story of his struggle for survival in Auschwitz and other Nazi concentration camps.

 • - How Men Can Embrace Vulnerability, Create Strong Relationships and Live Their Fullest Lives
  af Lewis Howes
  144,95 kr.

 • - 5 Simple, Scientifically Proven Steps to Reduce Anxiety, Stress, and Toxic Thinking
  af Dr. Caroline Leaf
  113,95 - 190,95 kr.

  Bestselling author and neuroscientist offers 5 proven steps to help you overcome the unhealthy thinking habits that contribute to anxiety, depression, and intrusive thoughts, and replace them with positive thinking that leads to health, happiness, and success.

 • - En opdagelsesrejse ind i den glemte kunst at trække vejret
  af James Nestor
  236,95 kr.

  Journalist og forfatter, James Nestor, udforsker historien om hvordan mennesket gennem millioner af år har mistet evnen til at trække vejret rigtigt.

 • - A Complete Program for Eating Smart, Reversing Symptoms and Feeling Great
  af Kate Barrington
  144,95 kr.

  THE ULTIMATE GUIDE TO REGAINING ONE'S HEALTH BY OVERCOMING THIS DEBILITATING AUTOIMMUNE DISEASEIf you have Hashimoto's thyroiditis, you may feel as if there is nothing you can do. But have no fear-this book walks you through the symptoms, diagnosis and treatments so you will have the courage to face your situation head-on. The Hashimoto's Thyroiditis Healing Diet features:*;A path through recognizing symptoms*;Information on diagnosis & treatment plans*;A guide for foods to enjoy & foods to avoid*;Over 100 wholesome & delicious recipes*;Workout plans & tipsTeaching you everything you need to know, this book will help you overcome this autoimmune disease by incorporating thyroid-healthy foods into your diet and avoiding gut-aggravating foods. Follow this program to get back to your everyday lifestyle and be symptom-free.

 • - and Age-Related Memory Loss
  af Jean Carper
  159,95 kr.

  If you drink apple juice with cinnamon, look after your gums, read, dance and take an aspirin a day - you are well on your way to preventing Alzheimer's disease. When bestselling author Jean Carper discovered she had the Alzheimer's gene, she was determined to find out if there was anything she could do to help herself. In this book, she teaches readers how to take simple and effective steps to prevent Alzheimer's disease, providing the scientific rationale behind the tools in the book and detailing instructions on how readers can apply particular steps to their lives.Based on the latest scientific findings and distilled into 100 short chapters, 100 Simple Things You Can do to Prevent Alzheimer's is full of surprising strategies for battling age-related memory loss, including drinking apple juice, taking care of your gums and even simply trying new things.

 • - Why Our Boys Are Struggling and What We Can Do About It
  af John Gray & Warren Farrell
  129,95 kr.

  Bestselling authors Warren Farrell and John Gray (Men Are from Mars, Women Are from Venus) examine the issues plaguing young males and provide solutions for raising boys to grow up healthy and productive members of society, benefiting us all.

 • - Your Guide to the Most Successful Approach to Building Loving Relationships
  af Sue Johnson
  134,95 kr.

  The developer of the most successful approach to building loving relationships - Emotionally Focused Therapy (EFT) - shares her groundbreaking programme, which any couple can use to create a stronger, more secure bond.

 • - The Hidden Driver of Excellence
  af Daniel Goleman
  83,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.