Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Med kroppen i centrum

- Idrætspsykologi i teori og praksis

Bag om Med kroppen i centrum

Første danske bog med et samlet overblik over idrætspsykologi i teori og praksis. Fokus på psykologiske problemstillinger inden for de fire centrale praksisfelter: eliteidræt, bredde- og motionsidræt, skoleidræt og idræt i rehabilitering og terapi. Forskellige teoritraditioner og deres relevans for idrætspsykologien behandles. Henvender sig til studerende, trænere, instruktører, psykologer og andre med personlig eller professionel interesse for psykologiske teorier og processer i forhold til krop, idræt og bevægelse. 2. oplag. Forord af Torben Bundgaard, Danmarks Idræts-Forbund.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788777068508
  • Udgivet:
  • 3. September 2012
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Med kroppen i centrum

Første danske bog med et samlet overblik over idrætspsykologi i teori og praksis. Fokus på psykologiske problemstillinger inden for de fire centrale praksisfelter: eliteidræt, bredde- og motionsidræt, skoleidræt og idræt i rehabilitering og terapi. Forskellige teoritraditioner og deres relevans for idrætspsykologien behandles.

Henvender sig til studerende, trænere, instruktører, psykologer og andre med personlig eller professionel interesse for psykologiske teorier og processer i forhold til krop, idræt og bevægelse. 2. oplag.

Forord af Torben Bundgaard, Danmarks Idræts-Forbund.

Brugerbedømmelser af Med kroppen i centrumFind lignende bøger
Bogen Med kroppen i centrum findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.