Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Børnemeditationerne I mit hjerte

Bag om Børnemeditationerne I mit hjerte

Dansk bestseller. Solgt i +40.000 eksemplarer. Nu i 8. oplag. Lærer børn i mere end 20 lande at falde i søvn. Denne danske bestseller børnemeditationsbog hjælper tusindvis af børn med at sove i hele verden og på mange sprog. Når forældre ved sengetid gennem meditativ læsning bliver nærværende, rolige og forbinder sig til hjertet, bliver det meget nemmere for børnene at falde i søvn. Barnet kan læne sig ind i forældrenes ro. Vidste du, at porten til drømmeland går gennem vores hjerter? At finde ud af tidligt i livet, hvordan vi finder porten til vores hjerter er en gave i livet på så mange måder, også når det kommer til søvn. For forfatteren var oplevelsen af at se sine børn finde porten til deres hjerter så smuk, at hun besluttede at lære andre forældre hvordan. Bogen indeholder fire korte hjertemeditationer, du læser for dit barn. Efter en kort introduktion vil du kunne guide dit barn ind i hjertet og lære dem at fylde deres hjerter med kærlighed. At introducere dit barn til hjertemeditation hjælper dem med at navigere i udfordringerne ved at vokse op som barn af den digital tidsalder, hvor stimuli konstant fylder barnets sind. Bogen hjælper også med savn or sorg. Den lille kærlighedssky i bogen åbner op for at forældre og børn kan føle sig forbundet, selv når vi er adskilte. Nyd også din egen smukke rejse ind i dit hjerteland med dit barn. Der er også meget træning for forældre i denne bog. Når vi lærer at opdrage fra vores hjerter og få forbindelse til vores børn hjerte til hjerte, bliver mange ting lettere i familien. Rigtig god fornøjelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793210875
  • Udgivet:
  • 17. Januar 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Børnemeditationerne I mit hjerte

Dansk bestseller. Solgt i +40.000 eksemplarer. Nu i 8. oplag. Lærer børn i mere end 20 lande at falde i søvn.

Denne danske bestseller børnemeditationsbog hjælper tusindvis af børn med at sove i hele verden og på mange sprog. Når forældre ved sengetid gennem meditativ læsning bliver nærværende, rolige og forbinder sig til hjertet, bliver det meget nemmere for børnene at falde i søvn. Barnet kan læne sig ind i forældrenes ro.

Vidste du, at porten til drømmeland går gennem vores hjerter? At finde ud af tidligt i livet, hvordan vi finder porten til vores hjerter er en gave i livet på så mange måder, også når det kommer til søvn. For forfatteren var oplevelsen af at se sine børn finde porten til deres hjerter så smuk, at hun besluttede at lære andre forældre hvordan. Bogen indeholder fire korte hjertemeditationer, du læser for dit barn.

Efter en kort introduktion vil du kunne guide dit barn ind i hjertet og lære dem at fylde deres hjerter med kærlighed. At introducere dit barn til hjertemeditation hjælper dem med at navigere i udfordringerne ved at vokse op som barn af den digital tidsalder, hvor stimuli konstant fylder barnets sind. Bogen hjælper også med savn or sorg. Den lille kærlighedssky i bogen åbner op for at forældre og børn kan føle sig forbundet, selv når vi er adskilte. Nyd også din egen smukke rejse ind i dit hjerteland med dit barn. Der er også meget træning for forældre i denne bog.

Når vi lærer at opdrage fra vores hjerter og få forbindelse til vores børn hjerte til hjerte, bliver mange ting lettere i familien. Rigtig god fornøjelse.

Brugerbedømmelser af Børnemeditationerne I mit hjerteFind lignende bøger
Bogen Børnemeditationerne I mit hjerte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.