Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Konserveringsteknik 1 af Leif Bøgh-Sørensen Bog, Hæftet

Konserveringsteknik 1

af
(Udvid)

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:1. Kvalitet og holdbarhed2. Emballage3. Kuldeteknologi4. Køling5. Frysning


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319198
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 341
  • Udgivet:
  • 20. August 2004

Andre udgaver:

  • DKK 339,00
  • DKK 410,00
  • DKK 71,00
  • 1-2 hverdage
  • DKK 29,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen