Konserveringsteknik 1 af Leif Bøgh-Sørensen Du sparer 23% ift. forlagets pris Spar 23%

Konserveringsteknik 1

af ,

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:1. Kvalitet og holdbarhed2. Emballage3. Kuldeteknologi4. Køling5. Frysning

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319198
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 341
  • Udgivet:
  • 20. august 2004
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 221x270x20 mm.
  • Vægt:
  • 935 g.
  • 1-2 hverdage
  • 317,00 kr.
  • 410,00 kr.
  • 93,00 kr. (23%)
  • 29,95 kr.
Bag om Konserveringsteknik 1
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:1. Kvalitet og holdbarhed2. Emballage3. Kuldeteknologi4. Køling5. Frysning
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Konserveringsteknik 1


Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.