Konserveringsteknik 1 af Leif Bøgh-Sørensen Bog, Hæftet

Konserveringsteknik 1

af ,
(Udvid)

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:1. Kvalitet og holdbarhed2. Emballage3. Kuldeteknologi4. Køling5. Frysning


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319198
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 341
  • Udgivet:
  • 20. august 2004

Andre udgaver:

  • 410,00 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 387,95 kr.
  • 22,05 kr. (5%)
  • 29,95 kr.


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også..
Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.