Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Caffe latte-reglen

- Sådan bruger du din hjerne og dine følelser til at blive aktiemillionær

Bag om Caffe latte-reglen

Investering og handel med aktier er blevet en beskæftigelse for almindelige mennesker. 1000 kr. i banken eller i madrassen mister lynhurtigt sin værdi. Men 1000 kr. fordelt på et par investeringer kan næsten ikke undgå at vokse. Springer man fx halvdelen af sine caffe latter over, har man allerede en god portion penge til at investere. Denne bog fortæller – med en stærk baggrund i både økonomi og hjerneforskning – hvordan man kommer i gang med at investere, og hvordan man bliver bedre. Mange bøger om investering anbefaler, at man parkerer sine følelser på sidelinjen og træffer beslutninger med et køligt overblik. Problemet med den tilgang er, at den strider mod, hvordan vi mennesker er indrettet. Vores følelser er nemlig aldrig parkeret. Vi er 100% styret af vores følelser. Derfor skal du vide, hvornår dine følelser stikker af i den ene eller anden retning – og blive dygtig til at lytte til dem, når du investerer. Investering er godt for den enkelte, for virksomhederne og for det omkringliggende samfund. Bogens mål er at gøre det let og overskueligt at investere med udgangspunkt i ens følelser. Når man ved, at det er følelserne, der afgør alle ens beslutninger, bliver man bedre til at optimere sin økonomi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702406009
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 24. Januar 2024
  • Oplæser:
  • Lene Nording-Grooss, Jon Sigurd Wegener
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Caffe latte-reglen

Investering og handel med aktier er blevet en beskæftigelse for almindelige mennesker. 1000 kr. i banken eller i madrassen mister lynhurtigt sin værdi. Men 1000 kr. fordelt på et par investeringer kan næsten ikke undgå at vokse. Springer man fx halvdelen af sine caffe latter over, har man allerede en god portion penge til at investere.
Denne bog fortæller – med en stærk baggrund i både økonomi og hjerneforskning – hvordan man kommer i gang med at investere, og hvordan man bliver bedre.
Mange bøger om investering anbefaler, at man parkerer sine følelser på sidelinjen og træffer beslutninger med et køligt overblik. Problemet med den tilgang er, at den strider mod, hvordan vi mennesker er indrettet. Vores følelser er nemlig aldrig parkeret. Vi er 100% styret af vores følelser. Derfor skal du vide, hvornår dine følelser stikker af i den ene eller anden retning – og blive dygtig til at lytte til dem, når du investerer.
Investering er godt for den enkelte, for virksomhederne og for det omkringliggende samfund. Bogens mål er at gøre det let og overskueligt at investere med udgangspunkt i ens følelser. Når man ved, at det er følelserne, der afgør alle ens beslutninger, bliver man bedre til at optimere sin økonomi.

Brugerbedømmelser af Caffe latte-reglenFind lignende bøger
Bogen Caffe latte-reglen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.