Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

CD - Fagtesange fra nær og fjern

indgår i Fagtesange serien

Bag om CD - Fagtesange fra nær og fjern

CD med sangene fra bogen Fagtesange fra nær og fjern. ”Fagtesange fra nær og fjern" er en dejlig CD til små og større børn med velkendte, traditionelle danske børnesange arrangeret og sunget af Ann Falden. Som noget ganske nyt synger og spiller Ann Falden ligeledes en række sange, som andre etniske kulturer har bragt med sig til Danmark. Disse sange er gendigtet af Claus Senderovitz. CDen knytter sig til bogen ”Fagtesange fra nær og fjern”, der indeholder noder, becifringer og beskrivelser af de bevægelser og lege, de mere end 60 sange indbyder til. Bogen er udarbejdet i et samarbejde mellem forfatter/illustrator Lisbet Stevens og rytmik- og musikpædagog Ingrid Oberborbeck. I bogen findes de fremmede sange ud over på dansk også på deres originalsprog. Syng, leg, lyt og lær!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771050028
  • Format:
  • CD
  • Udgivet:
  • 10. Marts 2010
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 20. Juni 2024

Beskrivelse af CD - Fagtesange fra nær og fjern

CD med sangene fra bogen Fagtesange fra nær og fjern.
”Fagtesange fra nær og fjern" er en dejlig CD til små og større børn med velkendte, traditionelle danske børnesange arrangeret og sunget af Ann Falden.

Som noget ganske nyt synger og spiller Ann Falden ligeledes en række sange, som andre etniske kulturer har bragt med sig til Danmark. Disse sange er gendigtet af Claus Senderovitz.

CDen knytter sig til bogen ”Fagtesange fra nær og fjern”, der indeholder noder, becifringer og beskrivelser af de bevægelser og lege, de mere end 60 sange indbyder til. Bogen er udarbejdet i et samarbejde mellem forfatter/illustrator Lisbet Stevens og rytmik- og musikpædagog Ingrid Oberborbeck. I bogen findes de fremmede sange ud over på dansk også på deres originalsprog.

Syng, leg, lyt og lær!

Brugerbedømmelser af CD - Fagtesange fra nær og fjernGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.