Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Cooking on the Bone

Bag om Cooking on the Bone

We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781906502201
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 29. april 2008
  • Størrelse:
  • 223x256x20 mm.
  • Vægt:
  • 1028 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.

Beskrivelse af Cooking on the Bone

We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.

Brugerbedømmelser af Cooking on the Bone



Find lignende bøger
Bogen Cooking on the Bone findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.