Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

CoRopå

- En samtalebog om COVID-19

Bag om CoRopå

Mai Manniche og Vibeke Manniche har været nogle af de førende kritiske røster i Danmark i forhold til regeringens nedlukning af landet som følge af COVID-19. I samtalebogen får du et grundigt og ærligt indblik i deres tanker og spekulationer undervejs i hvad de selv har kaldt en frihedskamp. Fra start råbte Vibeke og Mai råbte op fra starten og efterlyste vedholdende proportioner i indsatsen. At sætte nedlukningen i forhold til de alvorlige konsekvenser en nedlukning ville medføre, og som vi nu står midt i. Det koster at råbe op og sige sin mening. I samtalebogen får man som læser et grundigt indblik i Vibekes og Mais spekulationer undervejs. På godt og ondt. Samtalebogen er deres subjektive gennemgang af deres oplevelser og hvad det betyder at råbe vagt i gevær. Du vil med garanti blive både overrasket og oplyst af bogen. Måske ændrer du holdning. Måske ikke. Mai Manniche, 36 år. Forretningskvinde, influencer, smykkedesigner og en kvinde med sine holdningers mod. Bachelor i Medievidenskab og Økonomi, Københavns Universitet. Stifter og medejer af JEWLSCPH. Vibeke Manniche, 58 år Læge, Ph.d. , underviser, virksomhedsejer og forfatter til 33 bøger. Medejer af JEWLSCPH.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793253421
  • Udgivet:
  • 17. September 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af CoRopå

Mai Manniche og Vibeke Manniche har været nogle af de førende kritiske røster i Danmark i forhold til regeringens nedlukning af landet som følge af COVID-19.
I samtalebogen får du et grundigt og ærligt indblik i deres tanker og spekulationer undervejs i hvad de selv har kaldt en frihedskamp. Fra start råbte
Vibeke og Mai råbte op fra starten og efterlyste vedholdende proportioner i indsatsen. At sætte nedlukningen i forhold til de alvorlige konsekvenser en nedlukning ville medføre, og som vi nu står midt i.
Det koster at råbe op og sige sin mening. I samtalebogen får man som læser et grundigt indblik i Vibekes og Mais spekulationer undervejs. På godt og ondt.
Samtalebogen er deres subjektive gennemgang af deres oplevelser og hvad det betyder at råbe vagt i gevær. Du vil med garanti blive både overrasket og oplyst af bogen. Måske ændrer du holdning. Måske ikke.

Mai Manniche, 36 år.
Forretningskvinde, influencer, smykkedesigner og en kvinde med sine holdningers mod.
Bachelor i Medievidenskab og Økonomi, Københavns Universitet. Stifter og medejer af JEWLSCPH.

Vibeke Manniche, 58 år
Læge, Ph.d. , underviser, virksomhedsejer og forfatter til 33 bøger. Medejer af JEWLSCPH.

Brugerbedømmelser af CoRopåFind lignende bøger
Bogen CoRopå findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.