Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cuadrilla

- – en fortælling om at høre til

Bag om Cuadrilla

Cuadrilla: en meget tæt knyttet gruppe af venner, oftest dannet i den tidlige ungdom. Det er dem, man gør alting sammen med, og dem, man altid kan regne med. Disse grupper er en gammel og fundamental tradition i Baskerlandet, hvor alle har en cuadrilla. Bogen Cuadrilla følger Amaia, der med en dansk mor og baskisk far sagtens forstår de voksne udlændinge, hun underviser i dansk; hun ved, hvad det betyder, når man kan tale sproget, hvis man skal tilegne sig en anden kultur. Hun følte sig hjemme med den baskiske familie, når hun som barn besøgte dem hver sommer, selvom hun ikke kunne tale sproget. Men da hun begyndte at lære spansk i gymnasiet, blev hendes tilknytning til den baskiske kultur større og større. Derfor kommer det som et chok, da et familiemedlem taler over sig en dag, og hun forstår, at både hendes baskiske og danske familie har dækket over en hemmelighed i årevis. Med tråde, der trækker tilbage til en tid med ETA's kampe for Baskerlandets frihed, betyder det, at hun nu må gøre op med sig selv, hvem hun egentlig er. Naja Alberdi Platz debuterede i 2006 med Bebop Bar til flotte anmeldelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772165523
  • Udgivet:
  • 26. April 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Cuadrilla

Cuadrilla: en meget tæt knyttet gruppe af venner, oftest dannet i den tidlige ungdom. Det er dem, man gør alting sammen med, og dem, man altid kan regne med. Disse grupper er en gammel og fundamental tradition i Baskerlandet, hvor alle har en cuadrilla.

Bogen Cuadrilla følger Amaia, der med en dansk mor og baskisk far sagtens forstår de voksne udlændinge, hun underviser i dansk; hun ved, hvad det betyder, når man kan tale sproget, hvis man skal tilegne sig en anden kultur.

Hun følte sig hjemme med den baskiske familie, når hun som barn besøgte dem hver sommer, selvom hun ikke kunne tale sproget. Men da hun begyndte at lære spansk i gymnasiet, blev hendes tilknytning til den baskiske kultur større og større.

Derfor kommer det som et chok, da et familiemedlem taler over sig en dag, og hun forstår, at både hendes baskiske og danske familie har dækket over en hemmelighed i årevis. Med tråde, der trækker tilbage til en tid med ETA's kampe for Baskerlandets frihed, betyder det, at hun nu må gøre op med sig selv, hvem hun egentlig er.

Naja Alberdi Platz debuterede i 2006 med Bebop Bar til flotte anmeldelser.

Brugerbedømmelser af CuadrillaFind lignende bøger
Bogen Cuadrilla findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.