Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Dårlig Karma

Bogen, som har fået Europa til at le – en virkelig overraskende og vittig bog. Vi møder den vellykkede programleder Kim Lange, som længe har ønsket sig den tyske fjernsynspris. Nu har hun omsider fået den. Bare synd, at hun samme aften får et slag i hovedet af affald fra en russisk rumstation. Senere går det op for Kim, at hun har samlet alt for megen dårlig karma. Regningen kommer omgående. Kim kommer til sig selv i en myretue, med seks ben, følehorn og stor rumpe. Men Kim har ikke lyst til at samle kagekrummer, og hun vil heller ikke finde sig i, at manden trøster sig med en anden. Hvad nu? Der er kun én udvej: Der må god karma til for, at hun kan komme op ad reinkarnationsstigen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771161182
  • Udgivet:
  • 30. Juli 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dårlig Karma

Bogen, som har fået Europa til at le – en virkelig overraskende og vittig bog.

Vi møder den vellykkede programleder Kim Lange, som længe har ønsket sig den tyske fjernsynspris. Nu har hun omsider fået den. Bare synd, at hun samme aften får et slag i hovedet af affald fra en russisk rumstation. Senere går det op for Kim, at hun har samlet alt for megen dårlig karma. Regningen kommer omgående. Kim kommer til sig selv i en myretue, med seks ben, følehorn og stor rumpe. Men Kim har ikke lyst til at samle kagekrummer, og hun vil heller ikke finde sig i, at manden trøster sig med en anden. Hvad nu? Der er kun én udvej: Der må god karma til for, at hun kan komme op ad reinkarnationsstigen.

Brugerbedømmelser af Dårlig Karma

  • Anna P. 6. Juni 2020

    Dårlig karma var tankevækkende, humoristisk og jeg har ikke kunne se på en myrer uden lige at skænke bogen en tanke og tænke - det er SÅ vigtigt at jeg går udenom den , det kunne blive mig selv en dag


Find lignende bøger
Bogen Dårlig Karma findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.